Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דיגיטייזר לנקסוס 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לצערינו הבן הפיל את הנקסוס 4 והמסך שלו נשבר לגמרי.

הטאץ לא עובד בכלל.

המסך lcd נראה עובד ותקין.

אם הבנתי נכון במצב כזה יש צורך להחליף digitizer

המחירים באיביי נמוכים עבור הרכיב הזה, כ100 ש"ח לערכה כוללת כלי עבודה.

הבעיה היא שראית סרטונים ברשת על ההחלפה, וזה נראה לי תהליך מאוד מסובך, עם לא מעט אפשרויות כשל בדרך.

בנוסף ראיתי שצריך דבק UV ו"תנור UV".

מישהו ניסה את התהליך ויכול להעיד עליו?

אני אדם טכני עם ידיים טובות, אבל זה באמת היה נראה קצת מעבר..

שאלנו בחנות אחת וביקשו 450ש"ח על התיקון.

כל תובנה תתקבל בברכה

20150417.jpg

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אין כל הצדקה להשקיע $100 ואפילו 100 ש"ח + מאמץ שלא בטוח שיפתור את הבעיה. במכשיר שלפני שנתיים עלה $250 (והיום שווה, לכל היותר, כמה עשרות גם כאשר תקין לחלוטין).

קנה חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה

אני מבין שאתה נקטת בגישה של החלפת מכלול אב.

בעצם גם אצלי וגם אצלך היה מספיק להחליף רק את הדיגיטייזר, אבל זה מסובך יותר.

המחיר שזה עלה לך בעצם שווה למה שהציעו לי בחנות (כ 450ש"ח), לכן אני מתלבט.

אני מבין שכנראה והחלק שאני אקבל בחנות יהיה לא מקורי, ולפחות לפי מה שמוצהר באתר החלק הזה שקנית הוא מקורי..

האם החלפת לבד? עד כמה זה היה קשה?

עבדת לפי הוידאו שמצורף כקישור אצל המוכר:

או לפי קישור אחר

תודה

פורסם

עדיין לא קיבלתי את המסך, הזמנתי ביום רביעי האחרון.

מכיוון שהמכשיר כנראה ישרת בהמשך את אבא שלי, החלטתי ללכת על מסך מקורי.

הפירוק והרכבה של החלק הזה אמור ליהיות הרבה יותר קל מהדבקה של חלקים ב DIGITIZER.

במסך לא מקורי כנראה תרגיש הבדל בתצוגה וגם בצורה שהמגע מגיב, לפעמים גם יש אי התאמות של המסך ל FRAME.

( כמו חלק חלופי לרכב, אף פעם לא יישב כמו שצריך :) )

פורסם

בהרכבה אם לא תעבוד נורא לאט ועדין אתה עלול לשבור את הLCD ואז הלך הכל.

לחבר מסך קומפלקט חדש זו עבודה של 20-15 דקות גג.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

קנה את זה http://www.aliexpress.com/item/100-Guarantee-For-LG-Optimus-E960-Google-Nexus-4-LCD-Screen-With-Touch-Screen-Digitizer-Frame/1358329531.html

ולא צריך לשבור את הראש אם תנור UV ושאר השטויות, גם העבודה תצא ברמה הרבה יותר גבוהה, רק לפרק כמה ברגים וכמה פלאטים ולהעביר למסגרת החדשה.

אם אתה רוצה לחסוך אז קנה מפה LCD + TOUCH ללא המסגרת, טיפה קשה יותר להחלפה אבל חוסך 10$ http://www.aliexpress.com/item/For-LG-Optimus-E960-Google-Nexus-4-E960-LCD-Touch-Screen-with-Digitizer-Assembly-Replacement-Free/1329205362.html

איך שהטלפון שלך שבור יהיה לך קשה להפריד בין המסגרת למסך, צפה למיליון חתיכות זכוכית ואבק זכוכית מפוזר על כול השולחן, המלצה שלי תשקיע עוד 10$.

High Octane המסך בקישור שלך נראה לא מקורי, תבע את את המוכר על ההפרש.

לגבי ההרגשה של הטאץ' אין הבדל, כנל בתצוגה, LG בין היצרנים ההזויים שמוכרת את אותו המסך כמקורי וכתחליפי וההבדל רק במחיר.

אודי A4

דימה.

פורסם

כי אין סיבה שזה יהיה מקורי, לאומת רכבים יצרני טלפונים לא באמת מייצרים חלפים ואלא שכן לא מפיצים אותם.

רוב הסיכויים שזה באמת מסך של LG פשוט כי LG מייצרים מסכים לכול הטלפונים ומפיצים אותם חופשי, אבל זה לא הופך את החלק למקורי כי גם בחיקוי של 30$ מותקן מסך של LG.

יותר מזה מהכמות המזערית של המסכים המקוריים שעברו לי ביידים אף אחד מהם לא היה כולל מדבקות כמו בתחליף.

המדבקות למיניהם בדרך כלל מסופקות בניפרד, כאן רואים בבירור שהם באותו המקום כמו בתחליפי.

בכול מקרה אין דרך לאבחן באמת אם מדובר על חיקוי או מקורי, כמו שאמרתי אין סיכוי להבדיל בהרגשה של הטאץ' או איכות הLCD.

וגם לאומת רכב זה שרשום על זה LG לא אומר כלום, כנל מספר סידורי של החלק, את כול זה מזייפים ללא בעייה.

אודי A4

דימה.

פורסם

Sperial

הצעתי את זה לבן, הוא מתנגד.

Ave

המון המון תודה!

אני בטח לא ארצה לחסוך 10$ בעבור סיכוי להרבה יותר עבודה וכשל.

לכן אני מעדיף את האופציה של המכלול אב שכולל גם את המסגרת (החלפת כל המסך).

רק שאלה, אף פעם לא קניתי באליאקספרס, האם הם מקבלים פייפל?

אם לא, האם זה משנה אם אקנה את המכלול התאור מאיביי?

אני מצרף קישורים לדוגמא שנראים לי זהים:

http://www.ebay.com/itm/OEM-Replacement-Screen-Display-LCD-Digitizer-Assembly-for-LG-E960-Google-Nexus-4-/221742057624?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33a0db4898

http://www.ebay.com/itm/Replacement-For-LG-Google-Nexus-4-E960-LCD-Display-Touch-Screen-Frame-Tools-/261696520002?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cee53ff42

פורסם

הסיכוי שתוריד את הטאצ' בלבד בהצלחה שואף ל-0 (אם לא 0 ממש), שלא לדבר על הדבקה מחדש עם UV.

אני מתנסה בזה כבר לא מעט (יש לי ציוד), ניסיתי עשרות מסכים, זה נורא נורא קשה!

קנה משהו קומפלט ותחליף, גם שם נכונות לך צרות (הדבקה לא טריויאלית) ודיה לצרה בשעתה.

אליאקספרס עובדים בעיקר עם אשראי , או העברות, אין שם פייפאל (לא ראיתי בכ"א).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

באלי אקספרס יש שרות מתחרה לפיפאל נקרא אלי פי או משהו כזה, אין לך ממה לחשוש בזמן האחרון הם הרבה יותר נחמדים מפייפאל.

לאומת פייפאל אין צורך להרשם בנוסף לאלי פי וכול ההתנהלות ישירות דרך אלי אקספרס, פשוט מכניסים אשראי באתר עצמו.

זה לא משנה אם תקנה אותו מאייביי או מאלי זה רק הבדל של 10$ נוספים, בדרך כלל זה אותם המוכרים או סתם אנשים שעושים דרופ שיפינג מאלי.

אייביי כבר מזמן יקר יותר מאלי אקספרסס :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...