Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקור הרכב היה בלי נעילה מרכזית ובלי שלט נוחות. כשקניתי אותו הוספתי לו את הנ"ל בהתקנה מקומית אצל חשמלאי.

עברו שנתיים וזה פשוט הפסיק לעבוד. גם הנעילה המרכזית וגם השלט(השלט תקין, האור בו נדלק כשאני לוחץ).

האם יש צורך להחליף הכל, או שיכול להיות שרק חלק מסויים התקלקל? זה קרה אחרי הגשמים האחרונים אגב.

פורסם

ידוע לך אם בהתקנה בזמנו הכניסו מנוע לדלת הנהג ?

או שהמוח מתחבר ישירות לפיקוד המקורי?

אם לא ידוע אז ניאלץ להמתין ל-natco.

נסה להתכופף מתחת להגה וללחוץ על השלט. האם אתה שומע קליק (מהממסר שבתוך המוח) ?

בכל מקרה, מוח כזה חדש כולל שלטים עולה 45 שקל:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Kit-Remote-Control-Central-Door-Lock-Locking-Keyless-Entry-System-/271530004764?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f3873111c

ואם באמת יש מנוע והבעיה בו, אז 15 שקל:

http://www.ebay.com/itm/12V-Universal-Auto-Car-Plastic-Heavy-Duty-Power-Door-Lock-Actuator-Motor-2-Wire-/351276026080?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51c9aec8e0

Stay Dirty

פורסם (נערך)

אין לי מושג אם הותקן מנוע.

אין רעש מהממסר, למעשה נראה שהמערכת כולה לא מקבלת חשמל. כשאני נועל ופותח את דללת הנוסע- גם אז אין נעילה מרכזית. בעבר היתה.

הגיוני שפשוט נשרף פיוז?

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

האם זה המוח ?

מח.jpg

הפיוז הזה היה מחובר אליו - לי הוא נראה שלם, ובכל זאת שווה לבדוק עם אחד אחר, לא?

פיוז.jpg

כמנה יעלה לי מח בארץ? אולי לא שווה לחכות למשלוח מאיביי? יש המלצות לחברה מסויימת/חנות בארץ?

פורסם (נערך)

אכן ניראה שזה המח..

כאשר אתה לוחץ על השלט, אתה לא שומע ממנו טיק חלש כזה של ממסר?

אולי נשרף פיוז של הנעילה המרכזית המקורית של הרכב

עריכה: הבנתי מאסף שלא הייתה נעילה מרכזית מקורית ברכב וכל המנועים של כל הדלתות זה התקנה מקומית..

אז תתעלם ממה שכתבתי

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

תבדוק אם בכלל מגיע מתח לקו לפני הנתיך. (שים פלוק/נורת ביקורת על הרגל של בית הנתיך בחוט שמגיע מתוך הרכב ולא בחוט שממשיך לכוון המוח)

כמו שזה נראה, התחברו על קו קיים, שגם לו יש נתיך משלו, ויתכן שהנתיך בקו הזה שרוף, או שהקו מנותק.

(יש לך עוד משהו חשמלי ברכב שלא פועל?)

אם אין בכלל תקתוק מהממסרים (כמו שיגאל אמר) זה לרוב בעיית מתח. (למרות שהמוח יכול להשרף כליל, זה פחות סביר).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

היום התפניתי סוף סוף לעניין, ובדקתי . מגיע למתח לפיוז וגם הפיוז עצמו בסדר.

בשביל הספורט הלכתי לחשמלאי סביר(חשמל רוממה בחיפה, למי שמכיר) ושאלתי אותו כמה יעלה מוח חדש. 400 ש"ח. בדיוק פי 10 ממה שיש בקישור שאסף נתן.

הוא התחיל לומר שזו מערכת מאוד מוצלחת, לא זבל סיני וכו', ועדיין נשמע לי מוגזם לשלם פי 10.

השאלה היא האם ב100 ש"ח אני אוכל לקנות דרך איביי מוח שנחשב יותר איכותי ויחזיק מעמד יותר משנתיים?

עוד דבר - בדקתי את הפיוזים ברכב, ויש פיוז שלא עובד(משני צדדיו),. הוא נראה שלם.

לפי קופסת הפיוזים הוא אחראי למנוע(בדקתי אותו גם כשהמנוע עבד). מה תפקידו בכח?

עריכה אחרונה על ידי אספ
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המח מהלינק שasafasaf נתן הגיע, אין שום תרשים שאומר מה זה כל חוט.

את מקור המתח זיהיתי לפי הפיוז, איך לחבר את שאר החוטים?

פורסם
היום התפניתי סוף סוף לעניין, ובדקתי . מגיע למתח לפיוז וגם הפיוז עצמו בסדר.

בשביל הספורט הלכתי לחשמלאי סביר(חשמל רוממה בחיפה, למי שמכיר) ושאלתי אותו כמה יעלה מוח חדש. 400 ש"ח. בדיוק פי 10 ממה שיש בקישור שאסף נתן.

הוא התחיל לומר שזו מערכת מאוד מוצלחת, לא זבל סיני וכו', ועדיין נשמע לי מוגזם לשלם פי 10.

השאלה היא האם ב100 ש"ח אני אוכל לקנות דרך איביי מוח שנחשב יותר איכותי ויחזיק מעמד יותר משנתיים?

עוד דבר - בדקתי את הפיוזים ברכב, ויש פיוז שלא עובד(משני צדדיו),. הוא נראה שלם.

לפי קופסת הפיוזים הוא אחראי למנוע(בדקתי אותו גם כשהמנוע עבד). מה תפקידו בכח?

מעניין אותי מהיכן מגיע מערכת הנעילה שהמוכרים מסוג זה מציעים במחיר מופקע אם לא מסין המזבלת (:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

טוב, מצאתי תרשים באינטרנט, חיברתי את המח והוא מגיב ללחיצה על נעילה ופתיחה.

כמו כן חיברתי את 4 החוטים שהולכים לדלתות לחוטים שהיו במערכת הישנה.

הדלתות לא ננעלות/נפתחות.

יש לי עוד זוג חוטים שאמור ללכת לפנסים, ועוד זוג חוטים, צהוב וצהוב שחור. לא ברור לי לאן הזוג הזה אמור להתחבר...

אבל די ברור לי שכיוון שהוא לא מחובר הנעילה והפתיחה עצמן של הדלתות לא מתרחשות.

לאן הצהוב וצהוב שחור אמורים להתחבר?

פורסם

פירקתי את דלת הנהג, 4 החוטים שחשבתי שהולכים ל4 דלתות, הולכים כולם למנגנון הנעילה בדלת הנהג.

אין לי מושג מה עושה כל חוט, הצבעים שלהם הם חום לבן כחול ירוק.

רעיון כלשהו מה מתחבר למה?

המח החדש שיש לי הוא בדיוק כמו האחד שבשרשור פה, התרשים מתאים בול:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?562240-התקנת-מערכת-נעילה-מרכזית-קוואליר-95&highlight=נעילה+מרכזית

פורסם

אחרי שהבנתי שכחול וצהטב-שחור תמיד הולכים יחד, ואפור וירוק תמיד הולכים יחד, מרחב האפשרויות הצטמצם ובאופציה השישית פגעתי.

בקיצור, עובד, ולמי שיזמין את המח הנל - יש לחבר את הזוגות הבאים יחד:

כחול וצהוב-שחור, אפוק וירוק.

אצלי ספציפית הזוג כחול צהוב-שחור התחברו ל12v והזוג אפור ירוק לאדמה.

• תוכן חדש...