Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטו מסתיים לי הביטוח וההצעה שקיבלתי מהסוכן שאצלו הרכב מבוטח היא על סך 2770 שכוללת ביטול השתתפות עצמית, רכב חלופי, שמשות וגרר. חובה פלוס צד ג׳. נהג יחיד מעל 30. פיגו 206 2002. מה אתם אומרים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מי אתה? מה אתה? איזה רכב?

בכל מקרה אני קיבלתי הצעה ראשונית מביטוח ישיר של 7500 שקל על המיטו.

בדקתי בWOBI אמרתי להם הכי נמוך שם זה 6500 והם התיישרו למחיר הזה וסגרנו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
ImageUploadedByTapatalk1428925421.250508.jpg זה מה שנותן האתר. על פניו נראה כי ההצעה שקיבלתי על סך 2700 היא היקרה ביותר . מצד שני אני לא משלם השתתפות עצמית.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ביטוחים זה כמו שוק.

תתחיל להתמקח ולעשות מסחרה הם יודעים לרדת יפה מאוד.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הצלחתי להוריד אותם ל2650 במקום 2770 . הכוונה לסוכן שאני מבוטח כרגע. כולל גם רכב חלופי. מצד שני ההצעה הזולה שקיבלתי היא עם התניה שאין לי תביעות בשלוש שנים אחרונות. אצל הסוכן שלי אין התניה לשום דבר. ההפרש כרגע נע סביב 250 שקלים.

פורסם
מי אתה? מה אתה? איזה רכב?

בכל מקרה אני קיבלתי הצעה ראשונית מביטוח ישיר של 7500 שקל על המיטו.

בדקתי בWOBI אמרתי להם הכי נמוך שם זה 6500 והם התיישרו למחיר הזה וסגרנו.

אני מניח שההצעה הזולה בוובי לא הייתה של ביטוח ישיר... אם כך עשית טעות שסגרת באותו מחיר עם ביטוח ישיר. שים לב, שאצלם יש דמי כינון בניגוד לשאר החברות, מה שאומר שבמקרה של תאונה תצטרך להוסיף כסף כדי להמשיך את הביטוח ליתרת התקופה (בלי קשר להשתתפות עצמית).

אני אומנם מבוטח אצלם, אבל רק כי קיבלתי מהם מחיר זול בכמה מאות שקלים מהמתחרים.

• תוכן חדש...