Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלום חיי פוליש + אופטיקואט. לשכוח מהצרות

נראה טוב, תתחדש!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע לבינתיים לפחות, לא שוכח מצרות ולא כלום.

החניה שלי סמוכה לעץ לימון מניב, ואני מניח שזה קשור לכך שכל הזמן יש לי 'כתמים כתומים' על צבע הרכב - נראים כמו לשלשת כזו. אני עדיין צריך לעבור פעם/יים בשבוע על הרכב בשביל להפטר מהשיט הזה... באסה.

בכל מקרה, אעדכן בהמשך האם הציפוי מחזיק, ועם כל מיני דברים נוספים ששמתי ברכב לטובת מי שזה מעניין אותו (בתור רפרנס לשימוש אישי שלו).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אביעד אתה צודק. אבל אתה צריך להצדיק את ההוצאה הזאת גם לאשה ולהסביר לה איך מוציאים 2000 שח (וזה במקרה הטוב) על רכב כשכל חודש אתה מוציא כ 6000 שח רק גנים לשני היורשים לפני שכירות כלכלה ועוד ועוד.

אז כשאני אומר חלום

פורסם

car4fun, אתה צודק.

כשקניתי את הרכב שלי (לפי שנתיים), אמא שלי חשבה שהינה הוא קנה רכב ובזה מסתכם הכסף חוץ מטיפולים, דלק ומה שצריך.

כשבאתי לאחר כמה שבועות ספורים עם פולישר היא הייתה בשוק על מה אני מבזבז את הכסף.

כשקניתי חומרים, היא עוד פעם שאלה "בשביל מה אתה צריך את זה"?!

ואז קניתי אביזרים שונים: "בשביל מה אתה צריך את זה" ?!

ואז קניתי מגבת ייבוש ב-180 ש"ח, כבר לא היו לה מילים, אבל אמרתי לה שזה הולך להקל עליי ביבוש הרכב וכו'.

כיום היא רואה את העבודה והתוצאה של ההשקעה הזאת בחיוביות רבה כי היא רואה את התוצאה על הרכב.

אבל בהתחלה זה היה "קטסטרופה".

פורסם
אביעד אתה צודק. אבל אתה צריך להצדיק את ההוצאה הזאת גם לאשה ולהסביר לה איך מוציאים 2000 שח (וזה במקרה הטוב) על רכב כשכל חודש אתה מוציא כ 6000 שח רק גנים לשני היורשים לפני שכירות כלכלה ועוד ועוד.

אז כשאני אומר חלום

אני רוצה להוסיף את דעתי על כך.

נכנסתי לתחום לגמרי במקרה, בתקופה בה ניסיתי למכור את הרכב שלי ללא הצלחה.

כן היו מתעניינים וכן הגיעו אנשים, אך רוב העסקות נכשלו ברגע שראו את הרכב.

קשה היום לשכנע קונה רכב שהרכב שלך פיקס, מטופל ומגיע מידיים טובות, רגע אחרי שהניפו מבט וראו פח זבל שרוט ומגעיל על 4 גלגלים.

ביום אחד קראתי מאמר על דיטיילינג שהכניס אותי לתחום. לאט לאט התחלתי לקרוא מאמרים, ללמוד ולהשכיל, עד שהזמנתי את החומרים הראשונים שלי.

התנסיתי, למדתי, התאהבתי. וזה היה הנסיון הראשון שלי:

75428075.jpg

16868942.jpg

המחירים של החומרים הדהימו את הסובבים אותי, ופשוט חשבו שאני משוגע. אני זוכר איך נלחמנו כדי שיפתחו כבר פורום דיטיילינג בקארספורום ולא היה מענה.

אנשים לא הבינו מה כל הסיפור מהתחום, בכל זאת, ישראל.

אבל עד שכבר הצלחנו מסיבות מסוימות אני עזבתי וראיתי רק מהצד איך הקהילה גודלת לה, כשהיום ההתעניינות לגמרי בשמיים לעומת פעם.

אנשים לאט לאט קלטו, שיש סיבה שזה תחום קיים ורחב וכל אחד שראה את התוצאה הזו, הבין מיד על מה אני מדבר:

12633229.jpg

58322030.jpg

60132489.jpg

90939577.jpg

11747923.jpg

20121214095834.jpg75670626.jpg

45588445.jpg

אז נכון, זה עסק יקר. אבל אתה יודע מה ? פעם אחת אפשר להשקיע סכום כזה של 1100 - 2000 ש"ח (אגב, אני פשוט לוקח דיי זול, אז זה לא בהכרח שהסכום עובר את ה2000), לקום בבוקר ולהתרגש כל פעם מחדש מאיך נראה בעצם הרכב שלך, זה שעלה לך 184000 ש"ח, וכן, גם על הדרך לדעת שאת ההשקעה הזו גם תוכל להחזיר במעמד המכירה, כי מה לעשות רכבים יפים ומושקעים משכנעים גם קונים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני רוצה להוסיף את דעתי על כך.

נכנסתי לתחום לגמרי במקרה, בתקופה בה ניסיתי למכור את הרכב שלי ללא הצלחה.

כן היו מתעניינים וכן הגיעו אנשים, אך רוב העסקות נכשלו ברגע שראו את הרכב.

קשה היום לשכנע קונה רכב שהרכב שלך פיקס, מטופל ומגיע מידיים טובות, רגע אחרי שהניפו מבט וראו פח זבל שרוט ומגעיל על 4 גלגלים.

ביום אחד קראתי מאמר על דיטיילינג שהכניס אותי לתחום. לאט לאט התחלתי לקרוא מאמרים, ללמוד ולהשכיל, עד שהזמנתי את החומרים הראשונים שלי.

התנסיתי, למדתי, התאהבתי. וזה היה הנסיון הראשון שלי:

75428075.jpg

16868942.jpg

המחירים של החומרים הדהימו את הסובבים אותי, ופשוט חשבו שאני משוגע. אני זוכר איך נלחמנו כדי שיפתחו כבר פורום דיטיילינג בקארספורום ולא היה מענה.

אנשים לא הבינו מה כל הסיפור מהתחום, בכל זאת, ישראל.

אבל עד שכבר הצלחנו מסיבות מסוימות אני עזבתי וראיתי רק מהצד איך הקהילה גודלת לה, כשהיום ההתעניינות לגמרי בשמיים לעומת פעם.

אנשים לאט לאט קלטו, שיש סיבה שזה תחום קיים ורחב וכל אחד שראה את התוצאה הזו, הבין מיד על מה אני מדבר:

12633229.jpg

58322030.jpg

60132489.jpg

90939577.jpg

11747923.jpg

20121214095834.jpg75670626.jpg

45588445.jpg

אז נכון, זה עסק יקר. אבל אתה יודע מה ? פעם אחת אפשר להשקיע סכום כזה של 1100 - 2000 ש"ח (אגב, אני פשוט לוקח דיי זול, אז זה לא בהכרח שהסכום עובר את ה2000), לקום בבוקר ולהתרגש כל פעם מחדש מאיך נראה בעצם הרכב שלך, זה שעלה לך 184000 ש"ח, וכן, גם על הדרך לדעת שאת ההשקעה הזו גם תוכל להחזיר במעמד המכירה, כי מה לעשות רכבים יפים ומושקעים משכנעים גם קונים.

הרכב שלך עבר טיפול באחת בסדנה של יבגני לא?

ראיתה אותו בפייסבוק באיזה דף של דייטלר בכל מקרה עבודה נפלאה..

ואתה לא היחיד שנפל במחלה הזאת.

פורסם (נערך)

אוראן קורולה, יכולת לוותר על כל הציטוט הארוך הזה. הוא תגובה מעליך.

אלון, אתה צודק . אבל.

בחיים יש סדר עדיפויות. אם אתה מתעסק עם זה כדי להתפרנס מזה, זה משהו אחר. אפילו ככסף צד/כיס או וואטאבר זה עדיין תחת "מחזיר את ההשקעה".

אבל כתחביב נטו , רכישה של מכשיר פוליש פדים מגוון פולישרים אלו הוצאות יקרות בשביל תחביב בלבד.

תאמין לי, אני יודע את כל שלבי ההכנה העבודה והשימור . קראתי המון וראיתי המון. ואני רעב לזה .

ועדיין אני לא מסגול להוציא סכום כזה על החומרים והמכשירים. וזה לא שאין לי.

סכום לתשלום עבור העבודה לדיטיילר הוא זהה כמעט לסכום קניית המוצרים. אם הייתי מחליט להוציא 2000 ש"ח הייתי מעדיף לרכוש ולעבוד בעצמי.

אבל אני לא.

לכן אני עושה את המינימום, פלסטלנה, אוטמים, גלייזים, שטיפות נכונות, מגבות מ"פ איכותיות. הכסף הקטן...

ב"ה אולי יום יבוא..

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

גלעד אתה בחיים?! בואנה איזה כיף לראות אנשים שלא הגיבו מזמן.

גם אלון, גם אתה, בסוף עוד נרים עוד מפגש, רק אני מקווה שהפעם אלון לא יבריז.

לגבי חיידק הדיטיילינג, מאז שקניתי את הבראבו היא עדיין לא עברה טיפול רציני ולכן היא מלאה סווירלים.

אני חייב לציין שזה קצת משחרר. אני עדיין לא מחנה במקומות צפופים ודברים כאלה, אבל יש משהו משחרר בזה שהרכב לא המצב טיפ טופ.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

הלוואי ולא היה אכפת לי ממצב הרכב, זה עיסוק אינסופי ואוכל הן זמן והן כסף. כל מס' ימים אני עושה מעבר על הרכב בשביל לטפל בכל מיני מפגעונים, ומה שקורה בד"כ זה שבסוף המעבר חלק מהרכב נקי וחלק לא, ואז אני כבר ממשיך ומבריק את כולו.

אני לא אשקר, זה מציק ולעיתים אפילו מעיק.

עם זאת, ברכב עם צבע כמו שלי, אפשר מבחינתי או לטפל בדקדקנות או להזניח לחלוטין, כל דבר באמצע ישאיר אותי לא מספיק מרוצה על הזמן שהושקע. היות ואני מאוהב קשות הן ברכב והן במראה שלו, האופציה המעייפת נבחרה.

ואתה משה, אתה לא פקטור. הרכב שלך במצב טיפ טופ (וואו כמה סווירלים, ביג פאקין דיל!), והצבע שלך גורם לכך שגם אם תזניח את הרכב שבוע-שבועיים הוא עדיין ייראה מצויין. אצלי אם אני שבוע לא נוגע ברכב מייד ניתן לראות זאת וזה מבאס.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...