Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיים לא אבין מה עובר לבן אדם בראש, רגע לפני מעשה עלוב שכזה מסוג זה.

אני כן יכול לדעת מה יקרה לבן אדם כזה ברגע שאתפוס אותו על חם, גם אם לא מדובר ברכב שלי.

עם כל הצער שבדבר, לא יודע אם הייתי משקיע בטשטוש השריטות האלה, זה בחלק פחות נראה לעין (שלך).

לא אומר שזה זניח, אבל אתה תתרגל לזה, אין מה לעשות.

לא ממליץ לצבוע את הפאנל, ואני לא יודע אם צביעה נקודתית במקרה הזה תביא אותך על סיפוקך.

זה פשוט יעבור ויפסיק להציק לך עם הזמן.

"יאללה בירי".

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע, אין מצב.

זה נמצא בדיוק במרכז של התא מטען, בחלק הכי יפה של הרכב שלי (הטוסיק).

וזה אחוש***** אגרסיבי, בולט בצורה מכוערת ומרושעת.

ברשותי צבע לפי קוד צבע הרכב, שהזמנתי מבעוד מועד כאילו שידעתי שהחרא הזה עומד לקרות.

אחרוש קצת את האינטרנט, אנסה לראות אם יש מדריך שמתאים למצב שלי (השריטה השמאלית זה עוד מילא, הימנית זה פאקין פיקאסו ואני כרגע לא מבין מה אני אמור לעשות איתה).

נשבר לי הלב, באמת, אני לא מבין למה שיעשו כזה דבר ככה סתם... (אני לא מכיר אף אחד ברחוב, החניה מבודדת ולא מפריעה לאף אחד, אני לא בסכסוך עם אף אחד, זה קרוב לוודאי קרה סתם לשם השעשוע).

אם למישהו יש נסיון עם דברים כאלו, אשמח לדעת.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני לא מכיר אף אחד ברחוב.

יכול להיות שזו בדיוק הבעיה - אתה לא מכיר אף אחד אז אף אחד לא מכיר אותך.

אני מציע לקחת את הכלבה מחמתך, לשים עליך גופיית סבא, גורמט ענקי ולצאת לסיבוב בשכונה.

אני בטוח שאנשים יתחילו לשים לב אליך...

פורסם

מי יכול לפחד מהליידי המתוקה הזו...

IMG_20140531_155323.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני שוטף את הרכב ברחוב שיש בו בית ספר. בטבריה. עם ילדים טבריינים.

מזל שזה הבית של ההורים שלי ואני לא נמצא שם הרבה. בפעם האחרונה ששטפתי והילדים עבור ממש הרגשתי את המבטים הזוממים שלהם. "למזלי" נעלמו לי רק המכסים הכסופים של הונטילים (4 ש"ח מאיביי)

בשכונה שאני גר בה (רחובות) החניה צפופה ואני כל בוקר עושה סיבוב מסביב לרכב לראות שאין הפתעות.

באמת מקרה שמצדיק כריתת איברים לזבלים וההורים שלהם.

לגבי השריטות- קח קצת צבע מהפחח במוסך המורשה לפי הקוד, תנקה טוב (כולל פוליש מקומי), ותמלא עם קייסם. אחרי שמתייבש, שוב פוליש מקומי ותשלים שוב OC. תשתדל לא לנקות לפני עם IPA בדילול נמוך כי זה יכול להוריד או למרוח את הצבע

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אור, כמו שאמרתי לך, כולנו היינו בזה.

באותה פולקסוואגן שחורה עיטרה את מכסה המנוע שריטה באורך 30 ס"מ מתחילת המכסה עד אמצע צד שמאלי. אבל תאמין לי, זו הייתה חריטה בריאה הרבה יותר מאצלך, שנעשתה ככל הנראה עם סכין קצבים, ברוחב של כ3 מ"מ.

אה, וזה קרה שבועיים אחרי קבלת הרכב מהחברה. כולנו סבלנו את זה, אני בישראל. העיקר שצביעה עדינה עם מכחול דק מאוד או קיסם תעזור בזה, מקסימום תתן כמה שכבות בהפרש של כמה שעות, זה יכול להיות לא רע. תשתדל להמנע ככל האפשר מפוליש שיוריד את האופטיקואוט.

בקאדי (טוראן יותר נכון, הקאדי מסחרית) השתמשתי במערכת המיקרופייבר של מגווירס, פדים חותכים מיקרופייבר ופוליש D300, אך לפיניש השתמשתי בSF4000 ופד פיניש של לייק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...