Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו חמישייה של חברים ממש טובים,כולנו חובבים נהיגה בקטע החובבני ביותר (סתם נהנים מלשבת מאחורי ההגה בכביש פתוח),אבל אחד מאיתנו הוא קצת מעבר,ונראה לי שחוויית נהיגה כלשהי (זה צריך להיות יום אחד או גג יומיים ברצף-אם זה איזה קורס או משהו כי כולנו חיילים והוא לא יוצא יותר מדי הביתה).

אני חושב שמשהו בסגנון חווייה אתגרית,נהיגה ברכב לא שגרתי (ראיתי פעם פרסום על נהיגה בפורשה ב600 ש"ח אבל זה גם לא זמין יותר וגם זה מיועד לגיל 24+).

נכון,אנחנו עדיין ילדים במובן מסויים (20-21) אבל אם יש מקום שכן מאפשר חווייה כלשיה (ראלי,נהיגת מסלולים שבאמת שווה את הכסף,ראיתי פעם משהו על קורס דריפטים ואני בטוח שיש משהו כזה).

התקציב שלנו (בכל זאת חיילים) הוא בערך 100-150 ש"ח כל אחד,סה"כ 600 ש"ח.

יש סיכוי למצוא משהו נחמד בסכום הזה?

לא צריך עכשיו משהו ממש מטורף,אפילו סתם מסלול שאפשר לפתח בו קצת מהירות ורכב ספורט-נראה לי שהבחור ייהנה,או משהו בסגון הזה..

כל סיוע יתקבל בברכה :)

פורסם

ליום הולדתי ה32 אשתי רכשה לי נהיגת כביש מודרכת על S2000 בכביש נס הרים\אשתאול (סמוך לי-ם). כמובן שהמדריך מתאים את עצמו אל הנהג (רמת מקצועיות, הכרה כללית של מושגי נהיגה ספורטיבית, ידע במושגי תנוחת ישיבה\נהיגה נכונה), במקרה שלי המדריך, שהוא גם הבעלים של החברה המדוברת, נתן לי יד חופשית ושימש למעשה כנווט.

לא צריך לציין שבערך שעתיים עברו כמו 10 דקות.. הבחור מקצועי מאוד, הרכבים שלו מרגישים מצויין (S2000, מרצדס AMG C63, אימפרזה STI בעלת 305 כ"ס, פולו GTI) והחוויה היתה שווה כל שניה.

http://www.idream.co.il - כנס ובדוק, מחירים שקופים, יש מצב שבטווח שלכם. שיהנה ושיהיה מזל טוב.

*סתם סיפור מגניב, אשתי סיפרה לי שאנחנו הולכים לעשות יום כיף בקארטינג, כל הדרך אני מלמד אותה איך לנהוג בקארט, הגענו לאיזור לטרון והיא אמרה שיש לנו עוד כמה דקות ואפשר לעצור לקפה, נכנסנו לתחנת דלק ואני רואה מולי S2000 כתומה מטריפה, היא שואלת אותי "מאמי מה זה האוטו הזה?", ואני עונה לה "זה הרכב היחיד שמזכיר יותר אופנוע מרכב, מגיע לטורים לא נורמלים, הנעה אחורית, בקיצור משהו טוב" והיא עונה לי "אז תכיר, זה הקארט שלך להיום". כמעט השתנתי.

פורסם
*סתם סיפור מגניב, אשתי סיפרה לי שאנחנו הולכים לעשות יום כיף בקארטינג, כל הדרך אני מלמד אותה איך לנהוג בקארט, הגענו לאיזור לטרון והיא אמרה שיש לנו עוד כמה דקות ואפשר לעצור לקפה, נכנסנו לתחנת דלק ואני רואה מולי S2000 כתומה מטריפה, היא שואלת אותי "מאמי מה זה האוטו הזה?", ואני עונה לה "זה הרכב היחיד שמזכיר יותר אופנוע מרכב, מגיע לטורים לא נורמלים, הנעה אחורית, בקיצור משהו טוב" והיא עונה לי "אז תכיר, זה הקארט שלך להיום". כמעט השתנתי.

וואי איזו הפתעה מגניבה , אם היו עושים לי הפתעה כזאת גם הייתי משתין :-D , באמת סיפור מגניב , אהבתי :-D .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
ליום הולדתי ה32 אשתי רכשה לי נהיגת כביש מודרכת על S2000 בכביש נס הרים\אשתאול (סמוך לי-ם). כמובן שהמדריך מתאים את עצמו אל הנהג (רמת מקצועיות, הכרה כללית של מושגי נהיגה ספורטיבית, ידע במושגי תנוחת ישיבה\נהיגה נכונה), במקרה שלי המדריך, שהוא גם הבעלים של החברה המדוברת, נתן לי יד חופשית ושימש למעשה כנווט.

לא צריך לציין שבערך שעתיים עברו כמו 10 דקות.. הבחור מקצועי מאוד, הרכבים שלו מרגישים מצויין (S2000, מרצדס AMG C63, אימפרזה STI בעלת 305 כ"ס, פולו GTI) והחוויה היתה שווה כל שניה.

http://www.idream.co.il - כנס ובדוק, מחירים שקופים, יש מצב שבטווח שלכם. שיהנה ושיהיה מזל טוב.

בהחלט סיפור משעשע :D אגב,נכנסתי לאתר שלהם,לא בהכל מצאתי מחירים,אנסה לתפוס אותם בטלפון..

דיברתי גם עם "מסלולים" אבל הדבר היחד שיש להם זה קורס נהיגה מתקדמת (שדווקא נשמע אחלה אבל לא יודע אם הבנאדם ירצה לעשות עם האוטו שלו-למרות שעל פניו זה הכי טוב כי הוא לומד להכיר אתה רכב שלו עצמו)

אם אתה מכיר משהו ספציפי בIDREAM אני אשמח אם תוכל להכווין אותי,כי לא להכל יש מחירים באתר שם (בעצם לרוב אין)

פורסם

איזה יופי!!! :)

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...