Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדי שאקנה חומרים בעצמי ואעבור על מדריך כיצד לבצע? או שכדאי לי כבר לקחת אותו

למישהו שזאת העבודה שלו? יש לי ג'יפ אני מניח שהגודל משנה.

במידה ותמליצו שאעשה לבד, איזה חומרים אני צריך ומהם העלויות?

במידה ואקח למישהו על מי אתם ממליצים מאיזור רחובות עד הוד השרון ומה המחירים?

פורסם

כדי לעשות לבד, זה מה שאתה צריך:

1. לימוד עצמי שיקח כמה שעות טובות, עד שתבין את הטכניקה, מה לעשות, מה לא לעשות, כמה לחץ להפעיל על המכשיר, כמה מעברים לעשות וכולי

2. השכרת מכונת פוליש, כ 180 ש"ח לסופ"ש בטופקולור בת"א

3. פוליש או קומפאונד, כ 100 ש"ח

4. פד למכונה, כ 100 ש"ח

5. אוטם צבע או ווקס, כ 100 ש"ח

6. פלסטלינה, אם סינית, כ 10 ש"ח

העבודה על הרכב תיקח לך כיום וחצי יומיים בסופ"ש, עבודה מהבוקר עד הערב, עד שתלמד ותצליח ליישם ולהגיע לתוצאות. אגב, העבודה מאוד קשה וסיזיפית, בסוף היום אתה תצא גמור, גם כשזה עם מכונה.

לקחת למישהו שיעשה לך עבודה נורמלית, זה כנראה עניין של כמה אלפי שקלים, באזור ה 2000, לא סגור על זה (תלוי באיכות החומרים ובגודל ההשקעה). אני מדבר על עבודה ברמה טובה. יש במרכז את יעקב אלטר שעושה עבודות יפות ויש עוד כמה.

פורסם

מה כבר אפשר לקבל מפוליש-ווקס ב-500 ש"ח במכוני השטיפה?

תשובה- נזק.

-אין הכנה לרכב.

-אין מדידת לכה.

-פדים מטונפים.

-מכונה רוטורית בידי עובדים ( ילדים) ללא ניסיון.

-סיכוי גבוה לנזק- "כבר היה פה בחור שעשו לו פוליש-ווקס במכון שטיפה, לאחר כמה שעות הוא הבחין "בכתמים".

-חומרים אגרסיבים- אנונימים.

אנשים פשוט לא מבינים שהזול בסוף יוצא יקר.

אבל העיקר בסוף להגיד לחברים "לא יצאתי פרייאר" :).

• תוכן חדש...