Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא עד 3500 כרגע השאלה היא לגבי שני הדגמים הספציפיים האלה אבל אם יש הצעות אחרות לזק 29 בתקציב הזה אשמח לשמוע

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני הייתי הולך על הSL2 12.

גילוי נאות- יש לי כאלה.

בכלליות המכלולים עדיפים עדיין למרות השנתיים הפרש. אם האחריות זהה וכו'- הן עדיפות. מה גם שהמערכת ההילוכים של SRAM בדגם הנ"ל היא בתצורת ה2x10, כלומר 20 הילוכים, ואני מוצא אותה כנוחה יותר מתצורות ה3x9 או 3x10.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אשמח לשמוע מה השימוש שלך,איפה אתה רוכב וגם קצת התרשמות שלך מה אופניים ואם יש לך עם מה להשוות

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

עיקר הרכיבות הן ביישוב שבו אני גר. מדי פעם יוצא לטיולי לילה בשדות, לאורך כביש 6, וכדו' (כאשר הסגנון בעיקר משלב מרחקים ומהירות), לעיתים יותר רחוקות עושה סינגלים ביער חרובית, בן שמן, שורש וכדו'.

ההתרשמות? נהנה מאוד מהן, קלות יחסית, קל לשמור על מהירות גבוהה יחסית ולאורך זמן, מעולות ב"אוטוסטרדות" של ירידות (בדומה לירידות משורש ללטרון), בלמים עם רגישות, אני אוהב אותן בכל אופן.

המדד להשוואה? המקבילה של TREK (לא זוכר את הדגם בדיוק, רק זוכר שהן גם עולות סכום דומה- כ5800 בזמנו, אבדוק לך אם זה מעניין אותך), דגם כלשהו של סקוט וקנונדייל SL3.

בנוסף ניסיתי גם אופני 26". מהר מאוד ברחתי מהן (פחות מתאים לסגנון שלי).

הTREK והSL2 היו מאוד קרובות וההתלבטות היתה לא פשוטה (הTREK מחנות שאני מאוד אוהב ומכיר את המכונאופן היטב, הקנונדייל מחנות בראשל"צ), עד שפתאום חבר אומר לי שיש לו שכן שקנה את הSL2 לאיזה יום כיפור ושלא השתמש בהן מאז יום כיפור, ושוכבות אצלו במחסן כבר כ10 חודשים (חדשות לגמרי!). קפצתי על המציאה וקניתי אותן במחיר מגוחך יחסית (לא לפני שהמכונאופן שלי בדק אותן ואמר שאני חמור אם אני לא לוקח אותן).

הסקוט לא התחברתי (משהו בגיאומטריה), הSL3 הרגישו נחותות ביחס לSL2.

הכי טוב- נסיעת מבחן. באמת לא משנה כמה נמליץ לך על X או Y, אתה צריך ללכת גם אחרי התחושות שלך והנסיעות המבחן. יכול להיות שבכלל לא תאהב את הSL2 (או שפשוט לא יהיו נוחות עבורך), ואולי אתה בכלל תתחבר ליצרן אחר.

עד היום עשיתי כ1100-1200 ק"מ (ועוד כמאתיים ק"מ עד שקניתי את מחשב הדרך).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...