Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי רעש יחסית חלש אבל צורם, נשמע מכיוון רצועת המנוע,

כשמסובבים את הגה ימינה/שמאלה, הרעש מתגבר, אבל כשהסיבוב של ההגה מפסיק,

הרעש חוזר להיות "רגיל", חלש אבל צורם.

האם זה רעש מהמיסב/ים ?

תודה .

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

כמה מותחנים קיימים ברכב ?

איך בודקים אם זה באמת המותחנים ?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

שלילי מאור, יש שמן הגה.

לגבי הרעש, זה רק שאני מזיז את ההגה אז הרעש קצת מתגבר, במידה והאוטו על N יש רעש "רגיל" חלש אבל צורם .

פורסם

לפני שאתה מסיר רצועות ואז יש אפשרות שלא תזהה כלום, תשתמש בסטטוסקופ מכונאים לאתר את מקור הרעש.

אם אין לך אפשר להששתמש בתחליף סטטוסקופ, מברג ארוך הצמיד את קצה המברג למרכז המותחן החשוד ולקת להצמיד את האוזן

פורסם

הרכב הוא מאזדה 3 מנוע 2.0 האצבק,

ובוודאות יש לי שמן הגה .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז אני מקפיץ לטובת עידכון,

בעזרת חבר הפורום מאור30 התותח, הוא גילה שהרעש מגיע מכיוון משאבת ההגה,

שמנו מברג שטוח על החלק הזה, http://quirk-images.com/ebay01/mazda11/BBM4-32-68ZR-01-a.jpg ,

וכשסובבנו את הגה, הרעש התחזק,

עשיתי בדיקה בהיסטוריית טיפולים, התברר שהרכב עבר ריקול למשאבת הגה, והחלק הזה הוחלף בחברה,

אני לא יודע אם ביד הקודמת הבנאדם הרגיש או שמע, אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר,

אני צריך להחליף רק את החלק הזה (למעלה) ?

או את כל החלק הזה,

http://i010.radikal.ru/1106/c4/569b699c22af.jpg

תודה .

פורסם

להזהר מאוד שמאבחנים רעשים של משאבת הגה כוח כי המשאבה יכולה לרעיש מאוד חזק גם אין בה שום תקלה והתקלה בכלל בצנרת ההידרואלית

• תוכן חדש...