Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ירדתי לרכב והתחלתי נסיעה כרגיל, ופתאום אני קולט שהזכוכית של המראה לא במקום. למזלי היא לא נפלה ונשברה אלא נשארה שלמה אבל הדבק בינה לבין הבסיס הזה שמחזיק אותה ירד (מוזר לי קצת כי זה לא אמור לקרות [מה גם שלא היו שם שום סימנים של חומר דביק או משהו שהחזיק את הזכוכית לבסיס הזה]). בכל מקרה, איך אני מדביק אותה בחזרה למקום? יש איזה דבק או חומר מיוחד שצריך או כדאי להשתמש בו? מה לגבי כל העניין של הפשרת האדים - אם הזכוכית נפלה ואני מדביק אותה בחזרה בעזרת דבק איך האופציה הזאת תעבוד בדיוק?

מצורפות תמונות של כל העניין:

20150319_232939.jpg20150319_233021.jpg

פורסם

ממליץ לך לגשת לזגג, בדרך כלל המראות לא מודבקות אלא תפוסות בקליפסים.

זגג רכב יכול להחזיר את המראה למקום או לבדוק או הקליפסים נשברו כתוצאה ממכה שהמראה חטפה.

פורסם
ממליץ לך לגשת לזגג, בדרך כלל המראות לא מודבקות אלא תפוסות בקליפסים.

זגג רכב יכול להחזיר את המראה למקום או לבדוק או הקליפסים נשברו כתוצאה ממכה שהמראה חטפה.

אז זהו שכל המבנה של המראה יושב במקום שלו, כל החלק החשמלי שזז הכל פועל. רק מה שהזכוכית הזאת עצמה נפלה ונשאר עליה פס קטן שחור כנראה של סיליקון או משהו דומה שהחזיק את המראה לבסיס. נגעתי בחלק השחור בתמונה הראשונה והוא התחיל להתקלף ,כנראה דבק יבש. בכל מקרה אקפוץ לזגג ונראה מה יגיד. דרך אגב יש איזה דרך לקבע את הזכוכית למקום בנתיים באופן זמני מבלי שתעוף לי באמצע נסיעה?

פורסם

הרבה מסקינגטייפ מסביב למראה....שלא תוכל לזוז.

זכוכית כזאת חדשה תעלה לך 400 שקלים אז תיזהר שלא תיפול ותשבר.

• תוכן חדש...