Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה - אני אבא!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה. קודם כל חג שמח. שנית - אני עדיין פה.

שלישית - אני עייף! אני לא ין בלילות כי הקטנה מרימה פה צרחות מעירות את כל השכונה (קראוואנים). חוץ מזה עליתי במשקל כי אני לא אוכל מסודר בכלל (מתעורר ב2-3 ומתחיל לבלוס יחד עם הקטנה).

אני עייף! עזרה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

נשמע כמו גזים, עובר.

תזכור שבגיל הזה המפלצות הקטנות לא בוכות סתם, משהו מציק.

נסה לעשות תרגילים להקלה כמו להצמיד את הרגליים לבטן ולשחרר, גם ליטופים בתנוע מעגלית בכיוון השעות של הבטן עוזרים.

בקיצור תגרום לה להפליץ.

הכי חשוב שאתה ואישתך תקומו בתורות ולא ביחד, ככה אחד יושן והשני כותב בקארזפורום בזמן האכלה/הרדמה/מחשבות על לברוח לדרום אמריקה.

איך שגרת ההאכלות?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חשוב ברגעים כאלה לא לשכוח את החיים עצמם והגרעין האירני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חייב לתת לך זריקת עידוד:

בחיים, אבל בחיים אתה לא תישן יותר כמו בנאדם. זהו. נגמר. תשכח מזה. גם אם תברח לניקרגואה היא תצרח לך בחלומות ואתה תתעורר אחוז בעתה (:-

האושר הגדול ביותר בחיים הוא לראות גבר אחר סובל. ממש כמו לראות את החבר שלך בטירונות יורד ל 20 ולא להפסיק לקרקר.

רגעים קטנים של אושר זה לא רק גלידות שטראוס.

חג שמייח (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
חייב לתת לך זריקת עידוד:

בחיים, אבל בחיים אתה לא תישן יותר כמו בנאדם. זהו. נגמר. תשכח מזה. גם אם תברח לניקרגואה היא תצרח לך בחלומות ואתה תתעורר אחוז בעתה (:-

האושר הגדול ביותר בחיים הוא לראות גבר אחר סובל. ממש כמו לראות את החבר שלך בטירונות יורד ל 20 ולא להפסיק לקרקר.

רגעים קטנים של אושר זה לא רק גלידות שטראוס.

חג שמייח (:-

כל כך נכון :roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

[video=youtube;Z0GFRcFm-aY]

כפי שנאמר, תתרגל. תנסו לקום בתורות ובכלל להקל כמה שאפשר אחד על השני.

שלא תגידו שאני לא מועיל:

http://healthy.walla.co.il/item/2844576

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

הנה גרף שהלוואי שהייתי רואה כשהייתי במצבך, הוא מתאר את זמן השינה/עירות של תינוקות בחודשים הראשונים לחייהם. שים לב שככל שמתקדמים נוצרת תבנית שאפשר לחיות איתה.

Sleep-Schedule-All-Data1.jpg

כרגע אתה עוד בשלב הרעש האקראי, אבל באזור גיל שלושה חודשים אפשר להתחיל לשים אותם על לו"ז שינה.

המקור של התרשים הוא מהמאמר הזה: http://www.babysleepsite.com/baby-sleep-patterns/baby-sleep-pattern-chart/

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

קודם כל- מזל טוב מאוחר והמון בהצלחה

תשכח משינה ב18 השנים הקרובות.

בחיים, אבל בחיים אתה לא תישן יותר כמו בנאדם. זהו. נגמר. תשכח מזה.

האושר הגדול ביותר בחיים הוא לראות גבר אחר סובל.

עשיתם עניין גדול מידי מהשינה.

ממש ככה. אחרי קצת יותר משנה של הורות, הגעתי למסקנה שהמהות של האבהות היא שמחה לאידו של האחר :roll:

אם אנחנו בפורום רכב, אז זה מתבקש- ברוב דיוני "אמינות צרפתיות/ איטלקיות", הדיעה הרווחת היא שצרפתיות הן לא אמינות בעליל, ורוב התגובות תהיינה "הייתה לי רנו/ פיז'ו/ סיטרואן שהאכילה אותי מרורים, אחרי שנה וחצי בעטתי אותה וקניתי יפנומטית אמינה".

תמיד יקומו אחד או שניים ויכתבו ש"אני עם ה206 כבר 5 שנים ו80 אלף ק"מ. חוץ משוטפים ובלאי סביר, אני לא מכיר את המוסך בכלל"

אז אני בעל ה206 :lol:

אני יכול לספר לך שבגיל 3 שבועות, הקטנה שלי ישנה משעה 8 בערב עד 2 בלילה, קמה להאכלה וחזרה לישון עד 5-6 בבוקר. ככל שעבר הזמן, 2 בלילה הפך ל3, ל4, ל5 ובגיל חצי שנה בערך, כשהתחילה גן, היא ישנה מ7 וחצי בערב עד 6, 6 וחצי בבוקר ברצף (חוץ מפעמיים שלוש להתעורר למוצץ ולחזור לישון).

ממרומי "הניסיון" שיש לי, אמנם רק מגידול ילדה אחת, יש לכם בתור הורים הרבה יותר "כוח" ב"עיצוב" הרגלים לילדה, ובעיקר בתחום השינה. אני מקווה שלא אתבדה בילד השני, כי ישנה דיעה ש"כל ילד נולד עם טמפרמנט משלו". כרגע אני לא חושב שזה נכון ב100% ושלהורים יש את היכולת להשפיע.

כשאתם רגועים- הילדה רגועה

כשאתם מחייכים - הילדה מחייכת

כשאתם לחוצים, אתם משרים אווירה שלילית ולחוצה, וזה משפיע על הילדה.

ילדה רגועה מגיבה בצורה רגועה לחום, לשיניים, להכל.

אני יכול לתת לך דוגמא שערב אחד השכבנו את הילדה לישון, כרגיל. היא הייתה חייכנית ומאושרת, כרגיל (היא מחייכת ברמות שאין דברים כאלה ושרק תמשיך כך). פתאום שמנו לב שהמצח שלה חם, בוער. מסתבר שהיו לה 39.2 מעלות.

מיד נתנו לה נובימול, ואודרוב למיטה. קמה בבוקר כמו ג'דיד.

לא אחפור לך ולאחרים יותר מידי. אני רק רוצה להראות לך את הצד השני של המטבע. ברור שכל האבות מתים על הילדים שלהם, גם כשהם מעירים אותם ב3 בבוקר ולא רוצים לחזור לישון עד 4 וחצי, ושכל המשפטים האלה נאמרים בבדיחות הדעת, אבל היה מאוד חשוב לי שתשמע גם סיפורים חיוביים, כי תמיד זוכרים את הדברים ה"מפחידים" וה"שליליים", והסיפורים ה"טובים" משום מה לא מסופרים, או שלא זוכרים אותם, בדיוק כמו שלא תמיד זוכרים את בעלי האלפות התקינות והאמינות, אלא רק את אלה שהאכילו את בעליהן מרורים.

לגבי הגזים- זו מכה שלא כתובה. מתחיל בערך בגיל 10 ימים- שבועיים ונמשך עוד חודש ומשהו- חודשיים אם אני זוכר נכון.

חשוב מאוד להוציא גרפסים אחרי כל בקבוק, להביא את ברכי התינוקת אל הבטן, כשהיא על הגב ע"מ לשחרר לחץ, להיות הרבה על כדור פיזיו (כן, גם אתה, אבל'ה) והשיטה שלנו עזרה מאוד- לעמוד עם התינוקת כשפניה קדימה, להצמיד את גבה אל החזה שלך, ולבצע כפיפות ברכיים (נדמה לי שקוראים לזה "סקוואטים"). זה מכאיב בברכיים אבל זה עוזר! אתה פשוט שומע אותה מוציאה אוויר מפיה, ממש שסתום פריקה :-P

שוב- מזל טוב והרבה הרבה הצלחה

בלידה הראשונה מזמינים אמבולנס, בשניה נוסעים ברכב, בשלישית מעלים את האישה על אוטובוס ובאים לאסוף אותה למחרת.

מזכיר לי שכשהילד הראשון בולע שקל, רצים לרופא, אח"כ למיון ומהר שטיפת קיבה. כשזה קורה לשני מחכים שהוא יחרבן את זה החוצה.

לשלישי מורידים את הסכום מדמי הכיס :-D

כיוון שלקראת סוף החודש או אפילו לפני אני גם צפוי להיות אבא,עולה לי שאלה,במידה ולאישה יורדים במים אמצע נסיעה ברכב,זה מצב שהיא לא יכולה לנהוג בכלל או שמזמינים אמבולנס?

ומה עושים עם המושב?

היא בוודאי שלא יכולה לנהוג, לשבת באוטו עם חגורה זה אפשרי. ובוא נגיד בעדינות שאם הריפוד זה מה שמעניין אותך באותו הרגע, אתה צריך לעשות סוויץ' רציני בראש

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ולהקפיד על החגורה!!

מישהי שעבדה אתי שהיתה בחודש התשיעי, הובלה על ידי בעלה למיון, כמובן שלא חגרה את החגורה. איתרע מזלם, היו מעורבים בתאונה, הבחורה עפה מהרכב ונהרגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמת שאין לי שום כוונה להכניס אותך לדיכאון אבל האמת הפשוטה היא שאתה צריך להיתרגל לא לישון בצורה נורמאלית וכנראה שאין לך ברירה ואתה תתרגל.

בהתחלה זה גזים אחרי זה שיניים ,בין לבין חום ויראלי לחום דלקתי ,אחרי זה גמילה מחיתולים אחרי זה כאבי גדילה אחרי זה תולעים בתחת , כרגע אני עוד לא קפצתי לשלב הבא אבל אני מניח שאחרי זה כאבי מחזור, כאבי מחזרים כאבי שבירת לב , כאבי "איפה היא אינעל אבוק, השעה 2 בלילה.. ואתה כבר מבין את הרעיון.

כרגע אני בילד השלישי והאמת היא שכנראה לא ישנתי לילה רצוף כבר כמה שנים טובות, אולי פה ושם התפלק.

לגבי גזים, שוב, זה עובר באזור ה3 חודשים, חלק קצת לפני וחלק קצת אחרי, לא מכיר משהו מוכח שבאמת עוזר, כל אחד יספר לך את הסיפור על התנוחות המסויימות שעזרו לילד שלו ואחר על הטיפות ההומופאתיות שעזרו אבל שורה תחתונה, זה לא עוזר, זה פשוט עובר מתישהוא אחרי שנגמרים קייסמי השיניים שמחזיקים לך את העפעפיים שלא ייסגרו.

אני שמח לשמוע שלמרות הקושי אתם לוקחים את זה בצורה טובה, יש סיפורים שלא נגמרים טוב בתקופה הזאת כי אחד ההורים לא הסתגל לעניין.

בכל מקרה , תנצלו כל רגע פנוי לשינה(אלא אם יש מצב לסקס ואז החוק אומר שסקס דוחה הכל).

• תוכן חדש...