Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתעניין בקניית אייפון 6 חדש, ולפי בדיקה שלי יש חנויות שנותנות אחריות בינלאומית של אפל על המכשיר.

נאמר לי שבמידה ויש תקלה שולחים לתיקון בחו"ל.

יש למישהו ניסיון עם אחריות כזאת?

שווה לקחת את הסיכון?

תודה.

פורסם

מהניסיון שלי המכשיר נלקח ממך לעד 21 ימי עסקים ואתה לא מקבל שום מכשיר חלופי.

מה גם שאתה צריך "להנות" מהשירות המעולה של אידיגיטל שזו בעיה בפני עצמה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

בעיקרון אני צריך לחשוש מלקנות בחנות "פרטית" ולא רשת (אייבורי,אורנג', איידיגיטל וכו')?

מחיפוש קצר יש הבדלים של כ 500 ש"ח בין החנויות.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Jones
פורסם

אין לי מכשירים של אפל, אבל מנסיון של חבר, אייפד שקנה בהונג קונג ונתקע בזמן עדכון מע' הפעלה, הוחלף בחדש בחנות אידיגיטל בסינמה סיטי (כמובן שהיה צריך להציג חשבונית קניה מהונג קונג).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מחיפוש קצר יש הבדלים של כ 500 ש"ח בין החנויות.

בארה"ב ההבדל הרבה יותר משמועתי, אם יש לך אפשרות תקנה שם - עלה לי 810 דולר ל - 64GB.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
בארה"ב ההבדל הרבה יותר משמועתי, אם יש לך אפשרות תקנה שם - עלה לי 810 דולר ל - 64GB.

תודה על העצה, אבל אני לא אגיע לארה"ב בשנה הקרובה.

יש למישהו ניסיון עם טלפונים סלולריים (במיוחד עם אייפונים) בחנויות קטנות?

אני מפחד מ 2 דברים בעיקר:

1. שהמכשיר יהיה מחודש.

2. שתהיה בעיה עם האחריות.

תודה.

פורסם

כעיקרון , רק יבואן רשמי נותן אחריות יצרן, ורק לדגמים שהוא מביא.

יבואן רשמי בארץ - פלאפון סלקום אורנג' C-data (למיטב ידיעתי הסלולרים של אידיגיטל מגיעים מפלאפון, ועל כן הם נותני האחריות).

מה משתמע? אם יש לך מכשיר שנקנה בחו"ל , זהה בדגם למכשיר שמוכרים (למשל) בפלאפון, אתה אמור לדרוש מהן מימוש אחריות בתור יובאן רשמי של הדגם לארץ.

החברות בטח לא מפרסמות את זה, והאינטרס שלהם הוא שבכלל לא תגיע, אבל על פי חוקי אפל הם מחויבים לתת שירות. אני שמעתי כבר על אנשים שעמדו בתנאים, ולאחר לחץ והבאת סימוכין מאפל הרשתות פה נתנו להם שירות. למה? כי הם יבואן רשמי והם חייבים, ואפל לא מוכנים לתת להם לעגל פינות.

קצת כאב ראש וטרטורים אבל כעיקרון זה אפשרי. (ד"א התנאים זהים גם בגרמניה למשל, חודש שעבר חבר החליף שם מכשיר שנקנה בUSA , בתנאי שהדגם זהה למה שהם מוכרים בעצמם בגרמניה).

כמובן אם יש מישהו שנוסע לחו"ל הבלאגן מתקצר משמעותית, בגלל חנויות רשמיות של אפל ותודעת שירות גבוהה מאוד שיש שם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ז"א שאם אני רוכש מכשיר לא מיבואן רשמי אבל עם אחריות בינלאומית אז מחוייבים לכבד את האחריות בכל יבואן רשמי?

פורסם

תיאורטית כן.

מה שעושים אייבורי ודומיהם זה יבוא עצמאי, וכשהם נותנים לך אחריות הם שולחים את המכשיר ליבואן שסיפק להם את המכשיר. לצורך העניין זה יכול להיות סתם איזו חנות בחו"ל שממנה הם קונים את המכשיר (וזה מה שהם עושים, כי הם רוצים להוזיל עלויות, זה בערך כמו יבוא מקביל. אם הם יקנו מהיבואן הרשמי בארץ הם לא חסכו בעצם כלום, ולא יוכלו לתת מחיר טוב יותר מהאחרים).

עם זאת, יצרן שמצהיר שנותן אחריות בינלאומית, סביר שיתן לך שירות, דרך היבואן הרשמי שלו באיזור מגוריך, כל עוד המכשיר שיש לך (לפי דגם) נמכר על ידו באיזור בו אתה מבקש שירות (איזור לעניין זה נחשב מדינה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש היום 6 יבואניות רשמיות לאייפון.

4 חברות סלולר: סלקום, אורנג', פלאפון והוט מוביייל

2 החברות הנוספות הן איי-דיגיטל וסי-דאטה.

כל השישה מייבאים ישירות מאפל. עד לפני שנה וקצת רק חברות הסלולר ייבאו ישירות ואז אפל הכניסו את C-DATA ונתנו לאיי-דיגיטל גם לייבא ישירות (עד אז ייבאו רק אייפדים ומחשבי מק ואת האייפונים קנו מאחת מחברות הסלולר).

מרגע שסי-דאטה - שהיא אחת מחברות הפצה הגדול בישראל למוצרי מחשוב נכנסה לשוק - עברו גם חלק גדול מהחנויות הפרטיות וכל הרשתות לרכוש ממנה.

אייבורי למיטב ידיעתי רוכשים מסי-דאטה והיא גם נותנת האחריות.

הדרך הקלה לדעת זה פשוט לשאול את החנות של מי האחריות. המכשירים של איי-דיגיטל וסי-דאטה גם יגיעו אטומים בניילון כאשר חוברת ההנחיות בעברית תוצמד לצד החיצוני של הקופסה במעין שרוול ניילון. כך תוכל לבדוק שהמכשיר חדש (לא נפתח) וכן מי נותן האחריות שזה מופיע על האריזה.

פורסם

בתכלס אם תקנה יבוא רשמי, אין סיכוי שהמכשיר מחודש או משומש וכו'.

למה? כי המכשיר מגיע ישירות מאפל עם שרינק (עטוף בניילון שקוף צמוד) א. אף מכונה בארץ לא תעשה את אותה עבודה. ב. גם אם כן אין סיכוי שמישהו יצליח לסגור את האייפון כמו שצריך.

עצה שלי? אילת. המחיר שהבחור פה ציין 810 דולר בארה"ב שווים 3,145 ש"ח לפי השער היציג. המחיר באילת הוא 3,304 ש"ח (נלקח ישירות מהאתר של איידיגיטל)

בשביל פחות מ200 ש"ח לא צריכים לטוס לחו"ל, מספיק להכיר מישהו שנוסע לאילת.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

קניתי מכשיר אייפון 6 מסלקום.

במכשיר יש בעיה במתג הקפיצי של העברה למצב שקט. לפעמים המתג הקפיצי חוזר למצב צליל מעצמו. (הבעיה קיימת מאז שניסיתי בפעם הראשונה להעבירו למצב שקט, מייד לאחר שקניתי אותו).

הגעתי למרכז שרות בסלקום נתניה.

נתתי המכשיר.

הובהר לי שאין בארץ לסלקום מעבדה לתיקון אייפון, האייפון ישלח למעבדה בחול ויחזור תוך 45-60 יום. בזמן הזה אקבל מכשיר חלופי שאינו אייפון 6.

ברור שלא שלחתי את המכשיר לחודשיים, ובהזדמנות הקרובה שאהיה בדיזינגוף סנטר, שם קניתי את המכשיר אבקש מכשיר חדש תמורתו.

מסקנה - האחריות אצל משווק גדול (סלקום) בעייתית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

להבדיל- רכשתי אייפון 6 באורנג', לאחר כמה שבועות הרגשתי שכפתור הבית לא נלחץ כמו שצריך, מסרתי אותו למעבדה, תוך יומיים חיכה לי מכשיר חדש(לא מחודש) במרכז שירות.

הניסיון שלי עם השירות של אורנג' הוא בכלל מעולה, עוד מהאייפון 5 שרכשתי בספרד, גם לו הייתה בעיה עם כפתור הבית כמה חודשים לאחר הקניה, וגם אז קיבלתי מכשיר חדש.

• תוכן חדש...