Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מבין המכוניות יותר בטוחה בכביש מהיר?

הפיאט עם חמישה כוכבי בטיחות ושש כריות אוויר אך בלי esp.

הסוזוקי אלטו עם שלושה כוכבים אם אני לא טועה ושתיים או ארבע כריות אוויר אך עם esp.

מדובר על נהג יחיד ברכב והבטיחות שלו.

פורסם

הפיאט תהיה בטוחה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זאת שאלה קשה ביותר כי אי אפשר להשוות בין הדברים.

במקרה של תאונה, הפיאט כנראה תגן על הנוסעים בצורה טובה יותר.

מצד שני, לי אישית ESP מנע תאונה באלטו.

נהגתי בפניה של מחלף במהירות מעט פזיזה, הרכב "זרק" את הטוסיק בצורה שגרמה לי להבין שאני הולך לעשות 180 מעלות באמצע הכביש.

פתאום לאחר שבריר שניה הרכב נתן 2 בלימות חזקות וקצרות, כל פעם בגלגל אחר, וזה החזיר אותי לחולטין לנסיעה ישרה בנתיב.

אז מה יותר בטוח?

לא תקבל כאן תשובה.

פורסם

תקנה את הפיאט.

תעשה קורס נהיגה, ולא תצטרך את הESP בכלל.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הפיאט גם קצת יותר יציבה מאלטו, כדי להחליק עם הפיאט צריך צמיגים ממש לא טובים והגזמה פראית במהירות.

אז רק תהיה חכם ותקנה צמיגים מיצרן אמיתי ולא סיני, רביעיה חדשה, תחליף מתי שהם מתחילים להראות לא משהו, לא מתי שהם מתפרקים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)
תקנה את הפיאט.

תעשה קורס נהיגה, ולא תצטרך את הESP בכלל.

איזה שטות!

אם אחרי קורס נהיגה אחד של כמה שעות נראה לך שאתה יודע לצאת מהחלקות מפתיעות אז אתה חולמת.

אבל, בכל מקרה - הפונטו היא המומלצת, האלטו היא פחית צעצוע גרועה ומסוכנת.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקעס, אתה קצת מגזים. בכל מקרה - למתאר של שימוש בעקר בכבישים בין עירוניים הייתי בוחר בסופרמיני, ללא ספק, ולא רק משיקולי בטיחות פסיבית. את האלטו הייתי משאיר למתאר עירוני טהור (יתרון הקוטן)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איזה שטות!

אם אחרי קורס נהיגה אחד של כמה שעות נראה לך שאתה יודע לצאת מהחלקות מפתיעות אז אתה חולמת.

אבל, בכל מקרה - הפונטו היא המומלצת, האלטו היא פחית צעצוע גרועה ומסוכנת.

היא לא גרועה,להרבה אנשים היא מתאימה, תלוי מה אתה רוצה מהרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

גם קורס שליטה ברכב של 3-4 ימים אינו ערובה ליציאה מהחלקה מפתיעה.

קורס של יום אחד (עדיף יומיים) הוא כן ערובה ליציאה מהחלקה שאינה מפתיעה, אך גם אינה יזומה. בקורס כזה לומדים את התנהגות הרכב כך שתוכל לדעת מתי הרכב יחליק וכיצד, וכך או למנוע את ההחלקה לגמרי או להיות מוכן מראש לכך שהיא כנראה תגיע.

צריך אגב לזכור שרוב ההתנגשויות (בטח כיום, ובטח בישראל) אינן התנגשויות של החלקה ואבדן שליטה. רוב ההתנגשויות הן התנגשויות בתנועה ובקורס טוב לומדים להימנע מהתנגשויות מסוג זה, יותר משלומדים לבצע תרגילי שליטה פוטוגניים ברכב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, נהגת פעם בקארט?

ההנחה שאחרי קורס של אפילו יומיים אתה תדע לצאת מהחלקה כלשהי היא קצת מנותקת מהמציאות.

דרוש קצת יותר מקורס של יומיים כדי להגיב נכון בצורה פחות או יותר אינסטינקטיבית, ולא להדביק את דוושת הבלם לרצפה ברגע שמרגישים שהרכב מתחיל לאבד את האחיזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

וואו, איזה קהל מעריצי אלטו יש פה.

סליחה שאני חושב שרכב לא איכותי, לא בטיחותי ועם מנוע שבסרק מרגיש כאילו יש לו חור בבית המצערת הוא לא פתרון תחבורתי הולם בשום מצב, בטח לא לאור המתחרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ההנחה שאחרי קורס של אפילו יומיים אתה תדע לצאת מהחלקה כלשהי היא קצת מנותקת מהמציאות.

דרוש קצת יותר מקורס של יומיים כדי להגיב נכון בצורה פחות או יותר אינסטינקטיבית, ולא להדביק את דוושת הבלם לרצפה ברגע שמרגישים שהרכב מתחיל לאבד את האחיזה.

החלקה מפתיעה ("ברגע שמרגישים שהרכב מתחיל לאבד את האחיזה") זה סיפור אחר.

אבל אם אתה יודע שאתה עומד להחליק ואתה יודע כיצד (תת היגוי או היגוי יתר) אז אתה מסיר את הבהלה שמקורה בהפתעה ולכן תגובותיך לא יהיו אינסטנקטיביות ובעיקר - יהיו מתוזמנות היטב.

כמו כן, יש סיכוי שתימנע מההחלקה לגמרי או שלפחות תפחית את עוצמתה מראש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין פה קהל מעריצים,תתפלא יש אנשים שרוצים רכב חיסכוני וזול לאחזקה ולא יקר בתור קניה.

המכירות מדברות בעד עצמם,נכון להיום יש כבר מתחרות טובות יותר אבל גם יקרות יותר.

• תוכן חדש...