Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לקבל חוו"ד על החבילה שהרכבתי לעצמי בעזרת חברי הפורום. סה"כ יצא 350 ש"ח לפני משלוח.

ה-Citrus כנראה לא במלאי ולכן בחרתי ב-Mr. Pink. האם זו חלופה טובה?

עוד דבר ש"מפריע" לי זה שהג'ל לצמיגים וכפפת הצמר יקרים נראים לי משניים בחשיבותם ובו בזמן הם יקרים לעומת הרכיבים האחרים. אני טועה?

shopping_list.png

תודה!

:idea:
פורסם

סליחה שאני מעלה את עניין הקיטים שוב, אבל בסכום הזה אני יכול לקנות גם את קיט השטיפה של מגווירס וגם את קיט חידוש הצבע שלהם שנמכר במבצע. שני אלו באים עם שפע מוצרים.. האם עדיין זה לא משתלם? כדי להבין, זה אומר שב-360 ש"ח אני מקבל:

- שמפו Meguiar's Ultimateבבקבוק 473 מ"ל

- כפפת מיקרופייבר Meguiar's

- מגבת מיקרופייבר Water Magnet של Meguiar's

- ווקס נוסלי Meguiar's Ultimate בבקבוק 173 מ"ל

- מטלית מיקרופייבר איכותית Meguiar's

- אפליקטור ספוג Meguiar's - שתי חידות (אחד ליישום ווקס ואחד ליישום ג'ל לצמיגים)

- ג'ל לצמיגים Meguiar's Endurance בבקבוק 178 מ"ל

- שמפו Meguiar's GOLD בבקבוק 473 מ"ל

- פוליש Meguiar's Ultimate Compound בבקבוק 300 מ"ל

- ווקס Meguiar's GOLD בבקבוק 175 מ"ל

- תרסיס דיטיילר Meguiar's בבקבוק 250 מ"ל

- פלסטלינה לבנה Meguiar's במשקל 25 גרם

- שני אפליקטורים ספוג Meguiar's

- שתי מטליות מיקרופייבר איכותיות גדולות Meguiar's

:idea:
פורסם

זו רשימה מאוטו סטור? רק לידיעה, הייתי שם ביום חמישי. מגבת המיקרופייבר לייבוש של Meguiar's לא במלאי, יש משהו תחליפי שלדברי המוכר "הכל אותו דבר, מיוצר באותו מפעל ממילא"...

ובכל אופן, שים לב שמדובר במגבת מסוג "קרטון ביצים", מה שאני קורא לו מגבת מטבח- שים לב לטקסטורה:

3881003-5034.jpg

אני לא אומר שזה רע, אלא שלטעמי כדאי משהו כזה (או קוריאני-סטייל):

3977966-9470.jpg

וזה כבר לא 69 ש"ח, אלא 169. לשיקולך.

פורסם
כן, תודה. אמנם שמתי לב לטקסטורה, אבל רק עקבתי אחרי ההמלצות בפורום. איזו מגבת חליפית עדיפה, בסכום דומה?

בסכום דומה? כנראה שרק הקוריאני החביב על אנשי הפורום, אבל זה לא יהיה מיידי, כמובן. אני הייתי צריך מיידית ולצערי קניתי בסכום האמור.

פורסם

חוזר על דברי:

תוריד מהרשימה את המגבת של מגווירס - היא מאכזבת (יש לי כזו בבית וגם אובר, כך שאני כותב מידיעה מלאה).

הכפפה סתם יקרה, קנה מעלי-אקספרס שתי כפפות שטיפה ב- 5 ש"ח לאחת.

• תוכן חדש...