Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק באתי לכתוב שטרם סיימתי להרגש מה-RS, ואז החלטתי לקרוא קודם את התגובות.

ה-488 גם יותר מרגשת מהפורשה הזו. היא נראית...פורשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא יודע אם אתם מבינים,אבל הGT4 כנראה תהיה מכונית הספורט הטובה אי פעם!

עם ההגה והשאסי של הקיימאן הנוכחית מה שהיה חסר תמיד זאת קצת פאנץ' מהמנוע כי פורשה לא מוכנים לשים את המנועים החזקים בקייאמן כי היא פשוט תעשה מה911 קציצות חסה. אבל עכשיו בתוספת כח והורדת משקל..OMG!

• אהבתי 1

Porsche 944 turbo

פורסם

לפי מה שאתה אומר, מעניין אם תוצג גרסה כזאת לבוקסטר שייתן לנו גם רודסטר מהנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הוא תמיד אוהב את הפורשות למיניהן, אבל מצד שני, אין סיבה שלא.

נראית מכונה מרשימה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מרוגש מאף אחת מהן.

אפשר לסגור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם מתלה קדמי של GT3 ומתלה אחורי חדש לגמרי ,אחרי ביקור בסדנת TECHART או RUF הוא יקבל מנוע טורבו חזק שחסר ואז,יש מצב שזה רכב בעל התנהגות הכי טובה בעולם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...