Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויש כאלה שמנצלים את אלה שקנו רכב כדי לחסוך ולא מצליחים לעשות את זה. מוכרים להם כל מיני שטויות שלא האמנתי שיכולים לחשוב על בולשיט כזה.

היום שלחו לי את זה בפייסבוק:

ליצן.PNG

זה הסרטון שמצורף:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא זכרתי את זה למרות שראיתי בעבר את השרשורים,הייתי בשוק כשהוא שלח לי את הזבל הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה יודע מה הפתיע אותי יותר?

שיש מוסך מורשה משרד התחבורה ש"מומחה באיתור תקלות במערכת הדלק" שממליץ על המוצר הזה ועל תוספי דלק בעמוד הבית שלו. אפילו היה פעם מוסך מורשה סובארו ודייהטסו (לדבריו).

אז מוסך יש לנו, אונ' בן גוריון יש לנו, תיאוריות קשר של רכישה וטרפוד פטנטים של חלקים עמידים לרכב ע"י GM יש לנו, סרטונים של סלבים מקללים שמראים איך בגיר אוט' שמים חלקים לא עמידים שהורסים אותו (מול גיר "מחוזק") יש לנו.

אז אולי יש כר פורה גם לאנשים נורמטיביים להאמין ולהידפק.

חבל

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
בתור איש מחשבים So Called אני מחפש מנגנון מובנה עם יכולת הכנסת נתונים במאפיינים קבועים ניתנים להפקת שאילתות/ביצוע חישובים וממוצעים. משהו כמו בסיס נתונים. ניתן לבצע גם באקסל - אם ניתן יכולת עריכה לאקסל ושכל אחד יזין בו את הנתונים שלו. אני לא מכיר את היכולות של הפורום בנושא הזה. מישהו מוכן להרים את הכפפה?

אפשר:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OjnyR8jNndGUBUFbPSYW96-DgyB4_Ibt6oBO5ozag84/edit?pli=1#gid=0

פורסם

מצחיק שהפורטה שלי צורכת כמו הפיקנטו שלך.

ומשום מה הקובץ לא נפתח כמו שצריך,לא מצליח לכתוב.

עריכה: הצלחתי.

פורסם (נערך)
רעיון מצוין! נכנסתי - אני לא מצליח לשתף חזרה.. :-( מה עושים?

צריך לעשות Login - ערכתי והוספתי שדות - יש בסיס לניתוח סטטיסטי!

אני ממליץ לכל אחד מחברי הפורום להיכנס ללינק ולמלא פרטים!

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
  • תוכן חדש...