Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרות לקוחות צמפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני דווקא מאד מבסוט מהשירות שלהם ( מטפל בחוף שמן חיפה). היה שם בחור בשם יוחאי שלצערי עזב. בן אדם זהב.

יצא לי להיות מטופל ע"י אותו יוחאי בקמפיין(ריקול) שהם ביצעו בDSG אצלי ברכב

משהו בשפת גוף שלו גרם לי מאוד להיזהר ממנו, אולי זה רק זהירות טבעית, אולי זה השקרים הקטנים שנמעס לי כבר לתפוס אותו בהם

אולי זה בגלל שלא הייתה פעם שביקרתי במוסך של החברה בחוף שמן ויצאתי בהרגשה טובה

ואחרי שלקחו לי בזמן טיפול את הרכב לסידורים שלהם, הייתי צריך לשים את הסרטון שמתעד את זה פה בפורום בשביל שיחזרו אלי עם תשובות

אז שרות לקוחות? הצחקתם אותי, אבל כשאתה בא לשלם במזומן על הרכב הם מאוד נחמדים

פורסם

אני האחרון שיתלונן על השרות , האומנם היו מספר בעיות שאילצו אותי להגיע למוסך שוב ושוב אבל עד היום הכל נפתר בצורה הטובה והמקצועית ביותר.

כרגע מדובר בבעיה אחרת.

פורסם
הם עונים אבל לא עוזרים בטלפון שלא בכוונה, פשוט כנראה שאין להם מידע ולכן החוסר תפקוד בטלפון, בכל אופן הייתי שמח לקבל אמצעי קשר כלשהו של מישהו יותר מוסמך שיודע לתת תשובות ולא תשובות בסגנון של "אין לנו מושג".

גרמניה זו ההנהלה הכי טובה לדעתי. ספר להם על השירות אם לא עוזרים לך בארץ.

פורסם

כן, כבר שלחתי לגרמנים שוב פעם מייל, ליתר דיוק עשיתי "השב" מהמייל הקודם והמשכתי את ההתכתבות. אם ככה זה עובד אז סבבה...

פורסם

יהיה מעניין לקרוא איך הסיפור שלך מתקדם. אולי יתברר בסוף שמה שגורם לצ'מפיון להתעורר זה כאשר מישהו אחר מתערב בסיפור.

פורסם

חברים אני שמח לבשר ששרות הלקוחות של צמפיון בהחלט טפלו בעניין בצורה רצינית ומחר כל יבוא על מקומו בשלום.

אני אעדכן מחר מה בדיוק קרה ואיך.

אני בהתלבטות רצינית אני צריך להחליף את הלאון שלי ברכב אחר, מצד אחד נמאס לי מהתעסקות עם המוסך ומצד שני הם מאה אחז בסדר בסוף ואחראים לתקלות.

מה לעשות, לא מצליח למצוא רכב באותו רמת איכות ביצועים מחיר, יש רעיונות.

פורסם
כן, כבר שלחתי לגרמנים שוב פעם מייל, ליתר דיוק עשיתי "השב" מהמייל הקודם והמשכתי את ההתכתבות. אם ככה זה עובד אז סבבה...

אפשר גם את המייל שלהם בבקשה?

פורסם

בטח, הנה:

[email protected]

הם עונים באנגלית ואין בעיה, רק קח בחשבון שלוקח להם כשבוע לענות ויש להם נטיה קודם להפנות ליבואן המקומי, אז אם כבר דיברת עם צמפיון אז תכתוב את זה במייל.

פורסם

מנסיון שהיה לי ממש לאחרונה ואחרי נסיון שיטת מצליח , רק אחרי שהבהרתי להם שאני לא אחד שישתוק וזה פאשלה שלהם ואני פונה לכתבי רכב מובילים בתחום,רק אז קיבלתי התייחסות שלוקחים אחריות ותוך שעתיים תשובה מהם שהתיקון על חשבונם.

פורסם
חברים אני שמח לבשר ששרות הלקוחות של צמפיון בהחלט טפלו בעניין בצורה רצינית ומחר כל יבוא על מקומו בשלום.

אני אעדכן מחר מה בדיוק קרה ואיך.

אני בהתלבטות רצינית אני צריך להחליף את הלאון שלי ברכב אחר, מצד אחד נמאס לי מהתעסקות עם המוסך ומצד שני הם מאה אחז בסדר בסוף ואחראים לתקלות.

מה לעשות, לא מצליח למצוא רכב באותו רמת איכות ביצועים מחיר, יש רעיונות.

קודם כל שמח שטיפלו בך.

שנית כל נשמח אם תשתף בבעיה ובפתרונה.

דבר שלישי,יש לא מעט רכבים מהנים, איכותיים, שאפילו יגרמו לך לחייך כשתביט לעברם בחנייה מבלי לרקום רומן עם המוסך ועם שרות הלקוחות של צ'מפיון.

תקציב ודרישות ואני בטוח שחברי הפורום יזרקו רעיונות לאוויר.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן

אז נכנסתי למוסך החלפת קלאצים , יצאתי עם פנס ראשי קידמי מולבן .

פניתי אליהם בנושא לאחר פעם פעמיים שהגעתי למוסך אמרו שיבדקו אבל זה משהו שהם לא נתקלו בו ואמרו שזה לא קשור אליהם.

בפעם השלישית הסתבר שהנורה שהם החליפו !! פולטת חומר לבן וזה מה שדפק את הפנס, בשלב הזה הם לקחו אחריות ואמרו שיבדקו ויחזרו אלי , אז הציעו לי שאשלם סכום כל שהוא והם יזמינו פנס, לאט לאט פחת הסכום עד שהבינו שאני לא אוותר והסכימו לבצע החלפה ללא עלות.

החליפו לי את הפנס משום מה הוא לא ישב בצורה טובה, ביקשתי שיסדרו בשלב הזה אמרו שהרכב עבר תאונה ולכן הפנס עקום .....(מה שלא נכון )

יום למחרת נכנסתי שוב למוסך והפנו אותי לפחח שפשוט כיוון את הפנס בחמש דקות.

אני חייב לציין לטובה את התנהלותם של יועצי השרות ומנהל השירות שעשו הכל כדי לעזור לי .

חבל רק שזה דרש מימני להגיע 5 פעמים אבל בהחלט שמבחינת שרות התנהלו נכון ( כולל רכב חלופי בזמן שהרכב היה בהחלפת קלאצים ), הדבר היחידי זה התנהלות לא מקצועית של המכונאים .

• תוכן חדש...