Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, מבקש בבקשה המלצה לחנות חלפים למאזדה 3 מקוריים.

אני צריך פילטר דלק מקורי, פילטר אוויר מקורי,נוזל בלמים, נוזל קירור, ופלאגים. מישהו מכיר חנות שמוכרת מקוריים?בגולף היה את צנטרל. תודה, הרכב הוא מאזדה 3 קומפורט האצ'בק שנת. 2004.

עריכה אחרונה על ידי bennnn
פורסם

ראשית אני ממש אשמח להיפגש עם חברי הכנופיה, המון המון תודה.

שנית, ראיתי שהם מוכרים רפידות של remsa זה המקורי של מאזדה? כי בבלימה אני שומע כזה כמו רעש של צלצול מעצבן, מעבר לזה שגם ב 100 קמש הרכב בולם מצויין ללא רעידות בהגה ובבלמים. יכול להיות שהרפידות גמורות? ושוב, תודה רבה!!

פורסם (נערך)

מניסיוני האישי עם אבי ואילן - פנה אליהם דרך הודעה בפורום ובקש המלצה לרפידות טובות שלא יעשו רעשים, מהניסיון שלהם, ולא תתאכזב.

אם הרפידות לקראת סוף חייהן מתחילות שריקות, כדי שתדע על כך - למרות שהרכב בינתיים בולם כמו שצריך.

אם הרפידות יחסית חדשות יש כבר הרבה סיבות שיכולות לגרום לכך, החל ממשהו לא תקין, הרכבה לא נכונה, וכלה ברפידות לא איכותיות.

רק כדי להבהיר - שריקות בבלמים - מומלץ בחום שתלך לבדוק את העניין.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

היי,

הכנופיה תישמח לעזור לך בטיפול.

לגבי הברקסים; יש לי נסיון טוב עם רמסה, ואני ממליץ לך עליהם, במידה ותצטרך להחליף.לעניין השריקות, אם הוחלפו לא בפרק זמן הרחוק צריך לבדוק מדוע, לפעמיים שמחליפים ולא מגרזים ישנם מין שריקות שלפעמיים מטעות.

רועי

• תוכן חדש...