Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

ביום רביעי האחרון (21.1.15) נסעתי לעבודה כאשר אני נוסע כחוק ברח' הגר"א לכיוון דרך מנחם בגין בתל אביב.

כשהגעתי לפינת בני ברק הייתה לי זכות קדימה מלאה להמשיך ישר כאשר לרכבים שבאים משמאלי יש להם 2 תמרורי עצור ופס עצירה ברור.

במהלך המעבר של הצומת נכנס בי רכב משמאלי במהירות גבוהה והתנגש בי בצד שמאל של הרכב(דלת קדמית שמאלית ודלת אחורית שמאלית)

הרכב שלי עשה סיבוב של 180 מעלות ונפתחה עליי כרית אוויר ..לאחר שתאוששות קצרה ניסיתי לפתוח את הדלת שלי אך היא היית תקועה אז יצאתי מדלת ימין. ואני ישר צועק לעבר הרכב "אם הכל בסדר איתם?" עוברי אורח שבאו לעזור לי אמרו לי שהם ראו 2 אסייתים יוצאים מהרכב ובורחים לכיוון התחנה המרכזית.

כשהגיעו השוטרים הם מצאו את הדרכונים שלהם בבגז' ווהשוטרים אמרו לי שהרכב שלהם הוא רכב חברה של חברת בניה .

טוב, מפה לשם לא התפנתי לבית חולים כי הייתי בשוק ולא הבנתי מה לעשות עם עצמי..יש לי רכב חדש שנת 2014 מרוסק , האנשים שפגעו בי נמלטו .. זה היה ממש מצב לא מובן במיוחד למישהו שפעם ראשונה נכנס לתאונה.

עכשיו יש לי כמה שאלות למומחים שכאן:

1)הרכב שלי שנת 2014 פרטי עם ביטוח מקיף ,

השמאי שחברת הביטוח הביאה לי הכריז על הרכב שלי כ"טוטאל לוס" והוא העביר את הפרטים לחברת ביטוח. מכיוון שהרכב טוטאל לוס אז לא מגיע לי רכב חלופי מהמוסך אלא מהחברה..

עכשיו ההתנהלות של החברה ממש מוזרה לי.

בהתחלה טענו בפניי שכדי לי לתבוע צד ג' ואם זה יקח הרבה זמן אז לתבוע את החברת ביטוח להחזר מלא.

היום כשהתקשרתי לבדוק למה עדיין לא קיבלתי רכב, הסוכנת טענה שהשמאי של החברה עדיין לא קיבל מסמכים וזה לוקח זמן.. אך! היא ממש לחצה עליי לתבוע את החברה שזה ממש מנוגד למה שהסוכן ביום התאונה ..היא אמרה לי שאני אקבל את הכסף והכל טוב שהפרמיה שלי לא תיפגע ולא יהיה עבר תביעתי כי הם יקבלו את הכסף בחזרה...

מה עליי לעשות בדיוק?? ולמה הם פתאום שינו את דעתם ?

והכסף שאני מקבל זה מחיר מחירון שאני לא אצליח לקנות בו רכב חדש בגלל ההורדות ..איך אני מגיע למצב שאני מקבל את הרכב שלי בחזרה?

2)

לא ראוי לתבוע את החברת בניה על כך שהיא מאפשרת לעובדים הזרים לנהוג כמו משוגעים?? ולאחר תאונה הם עוד ברחו לי השאירו אותי כמו כלב להתקשר למשטרה ולאמבולנס בעצמי בלי לבדוק את שלומי??

אשמח לחוות דעתכם!

10942319_987320191297144_1521998251919572884_n.jpg?oh=40b86bc85435c1d6fff92d8ba22fa976&oe=5523A553&__gda__=1433294059_10e66fd1fbf67164c122818bf3ff3b33

10945600_987320221297141_9220983156460189955_n.jpg?oh=592549f1923ab25b0d47dc96b7058130&oe=556B2051

1511905_987320214630475_6466400283059148323_n.jpg?oh=9c773d0a6320e8209a3d2b6d3d4f5bba&oe=555F27D4

עריכה אחרונה על ידי maximS
פורסם (נערך)

עזוב את העובדים. ידוע מי הרכב הפוגע - תן לסוכן הביטוח שלך לפעול. יש שתי אופציות: האחת היא לתבוע את הביטח שלך, האחרת היא לתבוע את הביטוח של הרכב הפוגע (או את בעליו). בשני המסלולים סוכן הביטוח ינחה אותך כיצד לפעול. ברור שהמסלול של תביעת צד ג' יותר ארוך, מצד שני סיכוי טוב שיחסוך לך פגיעה ברישום הביטוחי שלך. אל תשכח שגם הרכב הפוגע ספג פגיעות קשות וסביר שגם הוא יתבע את הביטוח שלו, כך שהמסלול יתקצר קצת.

נדמה לי שהדבר החשוב ביותר כעת הוא לודא שהרכב שלך הוא אבדן מוחלט, או, לפחות, אבדן להלכה, כדי שתקבל רכב חדש. חכה ששמאי הפורום יגיע לכאן.

לגבי הטיפול בנהג - השאר זאת למשטרה, ממילא אין לך כל סמכות בעניין. לא שאני מצפה מהמשטרה להישגים כלשהם, אבל אין שום מסלול מקביל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטוח שאין לך סעיף "חדש תמורת ישן"? לי גם יש רכב 2014 של קרסו, ביטחתי דרך הסוכנות שלהם ויש לי סעיף כזה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

תודה על המענה המהיר! העניין הוא שביום התאונה הסוכן ביטוח הציע לי בטלפון לתבוע את הצד ג' של הפוגע מכיוון שהפוליסה שלי תתייקר אם אני אתבע את החברת ביטוח שלי הפוליסה תתייקר וזה ישאר אצלי ככתם לעתיד..

היום לעומת זאת, הסוכנת ממש ניסתה לשכנע אותי לתבוע את הביטוח של עצמי והבטיחה לי שלא פוליסה שלי לא תתייקר כי הם יקבלו את הכסף חזרה ..ויהיה רשום אצלם שזאת תביעה שהם קיבלו את הכסף שלהם חזרה,

אז אני לא כזה בטוח כבר מה כדי לי.. מה העצה שלכם?

ועוד שאלה, כמה זמן לוקח עד שאני מקבל רכב חלופי מהחברת ביטוח אם הרכב הוכרז כטוטאל לוס? זה דחוף לי למקום עבודה והם מושכים אותי מיום חמישי..

עריכה אחרונה על ידי maximS
פורסם

קיבלת מהמשטרה את פרטי הבעלים/ביטוח של הרכב הפוגע?

ייתכן שכלל אין לו ביטוח ואף לא רשוי שנתי? יתרה מזאת, גם אם יש ביטוח ג'/מקיף, לא בטוח שישלם כי מי שנהג ברכב אינו בעל רשיון נהיגה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לסוכנת הרבה יותר קל לעבוד מול חברת הביטוח שבה אתה מבוטח מאשר לרוץ אחרי מישהו אחר.

הרכב הפוגע שייך לחברה, כך שסביר שהוא מבוטח, וגם אם לא - יש כתובת לתביעה.

הבעיה היא אם הרכב נגנב - במקרה כזה יהיה הרבה יותר פשוט לתבוע את הפוליסה שלך, גם לחברת הביטוח יהיה קשה לתבוע נהג שזהותו אינה ידועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...