Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, לאחרונה רכשתי בראבו סנסיישן שכוללת את המערכת blue&me וכל הקשקשת הזו,

ברכבים הקודמים שלי פשוט קניתי HU מהסדרות הגבוהות של פיוניר ומשם המשכתי לחיבור כל המטעמים מסביב.

פה אני רוצה להשאיר את הHU המקורי וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בנושא, לאחר נבירה בפורום וקריאת השרשורים הדביקים, תתקנו אותי אם אני טועה יש מנחתים שזה בעצם נטו לחיבור מגבר ויש פרוססור שהוא נותן אפקט של עיבוד סאונד כמו HU איכותי ויציאות למגבר, אני צודק?

אם כן, איזה פרוססור יוכל לעשות עבודה טובה ומה התקציב? אני ככל הנראה מתכנן לחבר מגבר 5 ערוצים 1800w שיכלול הגברה של קומפוננט קדמי, קווקסיאלים מאחורה, וסאב.

המגבר כבר קיים מהרכב הקודם אז אני מעדיף להתאים אליו את הרכיב שאני אקנה.

אשמח אם תתקנו את מה שהבנתי ותתנו לי המלצה, אני משער שהתקציב יהיה בין 600-800 שח, אם יש גם זולים יותר מה טוב

תודה :)

עברתי לסקייטבורד

פורסם

מנחת רגיל ייתן לך פשוט אפשרות להרכיב מגבר למערכת המקורית, האיכות שמע תקבע לפי מערכת השמע שיש לך בבראבו.

.The different between men and boys, Its the price of thier toys

----------------------------

Eclipse | ARC Audio | Eton | DC Audio

פורסם

חבל להשקיע כסף בפרוססור. אין בארץ שוק גדול מידי ליחידות האלה.

יחידת HU של פיוניר מדגם 80PRS תיתן לך הרבה יותר אפשרויות מרוב הפרוססורים.

פורסם

בין 600-800 שח

אתה יכול לרכוש מנחתים 4 ערוצים מהטובים בשוק של גנסיס או קונקשן מבית אודיסון

לפרוססור המחירים החל מ 1500 ש"ח לחדש.

JL Audio CL441DSP או Alpine PXE-H660

מדובר בפרוססורים "חצי אקטיביים"

באזור 1800 אתה יכול לרכוש את האודיסון BIT10

פרוססור אקטיבי הפשוט יותר של אודיסון {טוב מאוד}

באזור 2500

JBL MS8 או אודיסון BIT1

יש היצע רב יותר של פרוססורים נוספים שאפשר לרכוש מחו"ל

אבל המחירים דיי זהים.

פורסם

מנחתים איכותיים משפיעים על איכות הסאונד? כי בhu של הרכב אין עיבוד סאונד איכותי, מנחת יכול לשנות את האיכות?

מה ההבדל בין פרוססור אקטיבי לחצי אקטיבי? לדעתך איזה פרוססור מאלה שהצגת יהיה עדיף לדרישות שלי? ברכב הקודם השתמשתי בדאבל דין pioneer avh x6550 ואיכות הסאונד הספיקה לי

עברתי לסקייטבורד

פורסם (נערך)

מנחת לכשעצמו תמיד יפגע בסיגנל ,מנחת איכותי פוגע כמה שפחות.

אבל זה כמובן תלוי מלכתחילה באיכות הסיגנל של יחידת הראש המקורית.

פרוססור חצי אקטיבי מפעיל מניפולציות ומשפר את הסיגנל שהוא מקבל באופן עצמאי או כמעט עצמאי ,עם התערבות מינורית מצידך.

פרוססור אקטיבי מאפשר לך לבצע הכל עצמאית

חיתוכים\סלופים\אקולייזר\טיים קורקשן

השאלה היא מדוע

אתה מעוניין להשאיר את ה blue&me המקורית אם היא לא מספקת איכות סאונד טובה.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

ההבדלים במחיר לא משמעותיים אז ההגיון אומר לקנות אקטיבי, השאלה היא אם יש צורך בכל הפונקציות הללו אם אני לא הולך להתקין מערכת ברמה ממש גבוהה, אולי עדיף לקנות חצי אקטיבי כדי לא להסתבך יותר מדי? או שהתוצאה תהיה שונה לגמרי במידה ומקצוען מכוון לי אותו?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

מהמעט ביקורות שקראתי על ה blue&me זאת מערכת דיי מאכזבת

אולי שווה לך לשקול שנית אם להחליף אותה בכלל.

אם אופציית המנחת עדיין רלוונטית ,אז האודיסון BIT TEN הוא אופציה טובה.

פורסם

לפרוססור המחירים החל מ 1500 ש"ח לחדש.

JL Audio

CL441DSP או Alpine PXE-H660

מדובר בפרוססורים "חצי אקטיביים"

מה הכוונה לחצי אקטיביים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...