Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הכל כתוב חוץ מהפרטים הללו (או שלא ראיתי).

עריכה אחרונה על ידי עמית
נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אולם התצוגה יושב בזבוטינסקי 92 פח תקווה.

המכירה מתחילה היום בבוקר. הטלפון שלהם הוא כוכבית 5755

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה נכון. יש רכבים מוכנים למסירה באולם התצוגה, עם מספר רישוי והכל.

אתה משלם, תוך כמה שעות מקבל רישוי וביטוח על שמך ויוצא עם דאצ'יה חדשה.

פורסם

גי'פון ב 70 אלף זה נהדר. הייתי מוכן לרכוש מייד!!

אבל,מה עושים כאלו שבת הזוג שלהם נוסעת רק על אוטו'?

הם משווקים רק ידני.:x

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
זה נכון. יש רכבים מוכנים למסירה באולם התצוגה, עם מספר רישוי והכל.

לא ברור לי איך יש רכבים עם מספר רישוי לפני שהם נמכרו, הרי כשמרשיינים רכב הוא צריך להיות רשום על שם מישהו.

פורסם

גם לי זה לא היה ברור אבל מסתבר שזה אפשרי. יש באולם תצוגה, בחלק האחורי שלו, רמפה עם רכבים מוכנים למסירה.

%D7%93%D7%90%D7%A6%27%D7%99%D7%94-5.jpg

הרכבים עם מספרי רישוי כמו שאתה רואה. שילמת? מברוק, חכה רגע שיורידו לך את הרכב מהקומה השנייה וסע לשלום.

פורסם
לא ברור לי איך יש רכבים עם מספר רישוי לפני שהם נמכרו, הרי כשמרשיינים רכב הוא צריך להיות רשום על שם מישהו.

לא בדיוק. זה לא שונה מכך שכיום סוחר רכב לא נרשם כיד נוספת ברשיון הרכב. הסיבה שיבואנים אחרים לא עושים זאת היא בכדי לחסוך בצורך במימון תשלום המיסים למדינה עד שהרכב נמכר ללקוח.

פורסם
גי'פון ב 70 אלף זה נהדר. הייתי מוכן לרכוש מייד!!

אבל,מה עושים כאלו שבת הזוג שלהם נוסעת רק על אוטו'?

הם משווקים רק ידני.:x

מה שעושים 99% האחרים בישראל - רוכשים רכב אוטו'.

פורסם

רעיון שיווקי מאוד יפה.

שיהיה בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

מהלך מעולה.

עכשיו סוף סוף נוכל לקבל את המנוע של קליאו 1.2T עם גיר ידני. (התחננו אני ואשתי לקרסו, אך התשובה הייתה שלילית)

סה"כ רצינו קליאו סטיישן 1.2T עם גיר ידני. (נסענו על אחת שכזו בהולנד).

עכשיו נבדוק בדאצה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לא בדיוק. זה לא שונה מכך שכיום סוחר רכב לא נרשם כיד נוספת ברשיון הרכב. הסיבה שיבואנים אחרים לא עושים זאת היא בכדי לחסוך בצורך במימון תשלום המיסים למדינה עד שהרכב נמכר ללקוח.
וזה שווה כל שקל לקרסו.. האפשרות לספק ללקוח רכב במהלך קצר ביותר של זמן מרגע ההחלטה על הרכישה, הוא בבחינת "הכה בברזל הרומני בעודו חם". אין לך זמן לשבת ולחשוב עם עצמך בעת שאתה נכנע לפיתוי הרגעי של "שלם וקח" כמו בפיצוצייה הקרובה לביתך. זו דרך שיווק הכרחית בהתחשב בצורך להחדיר מותג חדש עם עבר עלום עד בעייתי, תחת מטריית מחירים לא אטרקטיבית.
:idea:
  • תוכן חדש...