Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה שווה כל שקל לקרסו.. האפשרות לספק ללקוח רכב במהלך קצר ביותר של זמן מרגע ההחלטה על הרכישה, הוא בבחינת "הכה בברזל הרומני בעודו חם". אין לך זמן לשבת ולחשוב עם עצמך בעת שאתה נכנע לפיתוי הרגעי של "שלם וקח" כמו בפיצוצייה הקרובה לביתך. זו דרך שיווק הכרחית בהתחשב בצורך להחדיר מותג חדש עם עבר עלום עד בעייתי, תחת מטריית מחירים לא אטרקטיבית.

יש סיבה שאתה מפתח שנאה עמוקה לדאצ'יה התמחור שלהם לא הזוי ברמה שאתה מתאר, נכון שבאירופה הרכב זול יותר אבל כשתמצא בארץ רכב עם אותם נתונים מכניים כמו שיש לסנדרו או לדאסטאר אז תגיד שזה הזוי.

בהתחשב שאפשר לקבל גם אחריות של 5 שנים המוצר נראה כדבר משתלם למישהו שמחפש חלופה לרכב בסביבות ה70 אלף ומעלה ולא רוצה לקנות יד שנייה.

מדובר פה ברנו ידנית ובעל מכלולים אמינים.

זה כמו לרכוש רכב יפני/קוריאני שנבנה על מכלולים אמינים.

פורסם

אם תחטט בהיסטוריה שלי תמצא שאני מחבב את דאצ'יה. השנאה היא לקרסו.. היו צריכים לתמחר בלפחות מינוס 5K לכל דגם, ואף יותר. מותג שעתידו לא ידוע בשוק הישראלי ושנכנס לראשונה לארץ אחרי עשורים של היעדרות, עם מוניטין מפוקפק, צריך להמתיק את העסקה עבור ה-early adopters שלו. סנדרו על עקבים והרבה סיליקון ב-70 אלף זו *לא* עסקה מתוקה.

:idea:
פורסם

המחיר הוא סביר נוחת בדיוק בין המיני לסופר מיני.

בטח שאפשר למכור ביותר זול כמו כל רכב בארץ היבואן עשה השוואת מחירים והגיע למחיר שישאיר רווח(יחסית גדול) ובאותו הזמן יביא ללקוח רכב במחיר סביר.

הרי המחיר של פנדה ופונטו חדשים לא באמת מוצדקים אבל סמל"ת עדיין מנסה לתמחר אותר במחירים גבוהיים.

כמו שפיקנטו ידנית לא באמת צריכה לעלות 70 אלף אבל טלקאר עדיין מנסים.

דוגמאות כאלה יש בשפע הצדיק היחיד(גם כן צדיק לתקופה)הייתה מכשירי תנועה עם אלטו שנמכר בזול כשהושק.

מעבר לכך מדובר בעסק שמנסה להרוויח, יכול להיות קרסו חושבים קדימה במקרה שהעסק לא יצליח ולכן משווקים ברווח יחסית משמעותי עבורם.

פורסם

אני הבנתי שאצל דאצ'יה אין מקום למיקוח. בשיטה של "שלם וקח" לא יכול להתבצע מיקוח.. אם יש, זה בהחלט מעודד. על כל פנים, זו מלכודת 22: אם לא תציע מחירים טובים, לא תתבצע חדירה. אם לא תתבצע חדירה, לא תוכל להציע מחירים טובים..

:idea:
פורסם

נכון, אבל מצד שני כקונה אני יודע שהמחירים אחידים לכולם גם למחוצ'קנים וגם לבלונדיניות עם חזה גדול.

כל הכבוד לשוויון לכל.

פורסם

למה פתחתם נושא חדש בקשר לדאצ'יה?

רכבים בדרך כלל נמצאים במיקום שמסוכם עם המדינה שהרכבים שם הם לפני תשלום מיסים.

אם הרכבים עומדים באולם התצוגה עם מספר רוב הסיכוי שקרסו היו צריכים לשלם עליהם מיסים.

מה שאומר שבמחיר שקרסו שילמו על הרכבים באולם התצוגה הם יכלו להחזיק כפול מכוניות במיקום הרגיל.

לפני כמה חודשים בן דוד שלי בלונדון סיפר לי שהוא הלך לסוכנות של רנו וקנה מגאן חדשה.

לא הבנתי איך זה שאפשר ללכת לסוכנות, לקנות אוטו ולקחת אותו הביתה, עכשיו אני מבין.

אייל

• תוכן חדש...