Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב יד שניה, ידני, מנוע בנזין, שיתאים לזוג (מיני-סופרמיני יהיו סבבה) בתקציב של עד 25-30 אלף.

בעיקרון הדרישות מהרכב הן (לא לפי סדר):

1.חסכוני בדלק

2.רכב אמין (לא כל שני וחמישי מוסכים)

3.שנים 2000 ומעלה

4.בטיחות סבירה

5.לגבי ביצועים זה לא הכי קריטי אבל אם יש אז זה מבורך!

6.תיקונים ותחזוקה לאורך זמן כמה שפחות יקרים

הרכבים שאני בינתיים מתלבט ביניהם הם הונדה ג'אז בנזין ידנית שנות 2002-2008 שהיא בנתיים המועדפת עלי, סוזוקי אלטו ידנית (לא הכי אוהב אותה אבל לוקח בחשבון) וסיטרואן C3 ידנית 2002+

מה אתם אומרים?

תודה!

פורסם

חפש פונטו גרנדה,הם יחסית זולות ויהיו יותר חדשות מאשר הגאז,רכב חיסכוני ובטיחותי.

אם רכב מיני מתאים,חפשו פיאט פנדה גם חיסכונית וזולה לאחזקה הייתה לי כזאת במשך 3 שנים.

שברולט ספארק תהיה זריזה יותר ובטיחותית,מעט פחות חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היאריס חיסכונית ואמינה,אבל החיסרון שלה כלפי קונה שהיא שומרת על ערכה ולכן תהיה ישנה יותר.

במחיר שלו תיכנס יאריס משנתון 2005,הספארק,פנדה והגרנדה יהיו בערך 2010/11.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי רכבי הפיאט - יש לפיאט רקורד אמינות קצת מחשיד, אני מכיר כמה אנשים דווקא שיש להם ניסיון טוב עם פיאט, אבל עם כל האזהרות שאני שומע מצד שני לא הייתי מסתכן בלקנות אחת.

206 וספארק רכבים מצוינים, אבל פחות חסכוניים בדלק ביחס לשאר הרכבים שלקחתי בחשבון.

היאריס חמודה, אבל בשנתון+מחיר האלה עדיף כבר את הג'אז

שאלה ספציפית לגבי הג'אז:

יש לג'אז רקורד מעולה, אומרים עליה שהיא אמינה ברמה אחרת. השאלה היא אם זה רלוונטיי לאחת שנמצאת כבר 10 שנים על הכביש? יש למישהו ניסיון עם אחת כזאת?

תודה!

פורסם

הc3 1.4 משש ל חיסכונית יותר מאשר הספארק ובטח לא הפנדה.

לשכניםשלנו יש גאז מספר שנים והם מרוצים,אם כי היא בת כמה משנים.

הגאז אכן אמינה ומציעה ת מטען מאוד פרקטי,אבל עדיין מדובר על רכבשיהיה ישן יותר ב 5 שנים לעומת שאר הרכבים ולכן לא יציג אותה אמינות מרמה אחרת והיתרון הזהמצטמצם.

• תוכן חדש...