Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שחברה בע״מ מחליטה לרכוש משהו שאינו מוכר כהוצאה שמזכה במס או במע״מ. עכשיו ידוע שהסכום לא יופחת מההכנסות של אותה שנה ולכן החברה משעית תשלם בגינו מס חברות (בהנחה שהיו רווחים כמובן). השאלה היא אם זה פה מסתיים ולמעשה בעלים של חברה בע״מ יכול לרכוש כל מה שירצה מכספי החברה, וע״י כך להפחית משמעותית את תשלומי המסים האישיים שלו?

לא הצלחתי למצוא מידע בנושא. אודה לעזרתו של רו״ח ארץ ישראלי מצוי.

פורסם

לקנות מה למשל?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהנחה ומדובר בחברה פרטית -

לדעתי זה ממש לא משנה אם זה כסף של החברה או כסף פרטי שלך.

בסופו של דבר מה שתקח מכספי החברה ייקטין את הרווח שאתה לוקח לכיס שלך.

כך שבסופו של חשבון זה אותו דבר.

כמובן שבהתייחס להוצאה לא מוכרת.

הוצאה מוכרת תפחית לך את תשלום המיסים.

פורסם

אתה משלם מס כאילו לא הוצאת את ההוצאות הלא מוכרות.

למשל אם החברה מרויחה 10000 שח לחודש ומשלמת 3000 שח מסים (לשם הדוגמה), החברה החליטה לשכור שירותי ליווי בשווי 10000 שח לחודש עבור המנהל המסור, היא עדיין משלמת 3000 שח מסים.

פורסם

אם אני מבין נכון זה יופיע בדוחות כהוצאה, אבל בעמוד האחרון זה יירשם כהוצאה לא מוכרת ויופרד משער הוצאות ותשלם על זה מס, כך שלמעשה אין משמעות איך הוצאת את הכסף.

פורסם

יש משמעות כי אתה תשלם על הכסף הזה מס חברות ולא מס הכנסה אבל הרכוש הוא של החברה ולא של הבעלים.

אם מדובר בטובת הנאה לבעלים מס הכנסה יכול להחליט שזה הכנסה שלו ולחייב אותו במס על השירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו שנאמר, החברה יכולה לרכוש מה שבא לה, מה שלא מוכר יתווסף חזרה להכנסה בדו"ח ההתאמה למס, שמתאים את הספרים של החברה לדרישות מס הכנסה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

קצת קשקוש

החברה החליטה לרכוש יאכטה

אין הוצאה כי מדובר ברכישה אולי רק פחת שנתי .

ובעל החברה יטען שהוא מארח על היכטה לקוחות וספקים לקידום עסקי החברה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כלומר, בעלים של חברה, במקום למשוך את הכסף ולשלם מס רווחי הון בנוסף למס חברות יכול פשוט לרכוש כל דבר שהוא באמצעות החברה ומעשית על ידי כך לשלם מס הכנסה של 26% בלבד. הרי כסף נזיל יכול להשאר בחברה ואפילו להיות מושקע על ידה בכל אפיק שהוא, וכשרוצים לרכוש משהו, פשוט עושים זאת על ידי החברה.

או שאני מפספס משהו או שזה לחלוטין סוג של פרצה בחוק.

פורסם

את ה והחברה שני אישיות משפטיות שונות

כאשר אתה מושך כסף מהחברה כדיבידנד אין מס רווחי הון אלא מס הכנסה.

וכפי שאמרתי החברה יכולה לרכוש גם פורשה ( תשלם שווי רכב בהתאם ) והוא יישאר בבעלותה ואתה משתמש בו.

במקום שתרכוש אותו מהנטו המדולדל שלך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רכב זה סיפור אחר. עבור החברה זו תהיה הוצאה מוכרת ואני אאלץ לשלם שווי מס.

אני מתכוון להוצאות אחרות: החל מקניות בסופר דרך מכונת כביסה ועד למטוס פרטי.

פורסם

אם קנית מכונת כביסה אז מס הכנסה יבוא ויגיד לך שזו הכנסה ואתה צריך לשלם עלי מס כאילו נתת אותה כמשכורת.

גם לגבי היאכטה הוא ירצה לראות רשימת אנשים שארחת ומה הקשר שלהם ויש סיכוי טוב שתשלם שווי שימוש על יאכטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...