Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נראה לי שפישלתי....

הונדה סיויק 2003, מילאתי את מיכל המים של הרדיאוטר יותר מידי, כמעט עד הסוף.

לא רשום במיכל הזה MIN MAX אבל כן יש קווים בולטים בתחתית שלו, במקרה שלי בקושי יכולתי לראות אותם ופשוט המשכתי למלא מים עד שכבר ראיתי אותם קרובים אל הפקק, טעות שלי.

כרגע המצב הוא שגם במיכל הכל כמעט מלא, וגם ברדיאטור עצמו רואים את המים כמעט בפקק, מה שאומר שגם הרדיאוטר מלא.

לא התנעתי את הרכב עדיין...

מה עושים במקרה כזה? מה יקרה אם אני אתניע? האם יש דרך לתקן את הטעות?

פורסם

מיכל המים הרזרבים מתחבר לרדיאטור עם צינור גומי, נתק את הצינור ממיכל המים הרזרבים ונקז את כמות המים הרצויה. אפשר גם לשאוב החוצה את המים מהמיכל אבל הרבה יותר פשוט ומהיר לנתק צינור כמו שהסברתי.

פורסם

טוב אז רוקנתי - הנעתי ונראה שבסדר.

המיכל מאוד מלוכלך מבפנים אני משער כי אני ממש לא יכול לראות כלום, קשה להבחין עד היכן הוא מלא חיצונית... גם עם פנס.

אפשר לפרק/לנקות עצמאית או שזה מסובך? אין לי ניסיון בזה בכלל

פורסם
מים ירוקים כאלו שקניתי באופיס דיפו :evil:

יש מדריך איך לפרק/לנקות את המיכל כמו שצריך ?

"מים ירוקים כאלה שקניתי באופי דיפו" =\

תרוקן ותקנה פרסטון.

לגבי המיכל שלך אם תצליח לפרק מה טוב, אם לא הנה טריק פשוט(ויש מצב שיסכלו אותי פה):

1)רוקן את המיכל

2)נתק ממנו את כל הצינורות

3)מלא אותו בתערובת של מסיר שומנים ומים חמים ותן לעסק לעבוד כמה דקות.

4)תערבב עם מקל ואם יש לך גישה להכניס שם מברשת שיניים מה טוב

5)רוקן את המיכל בשנית

6)מלא בו מים ורוקן עד שאתה בטוח שלא נשארו שאריות של מסיר השומנים.

7)רוקן, חבר את הצינורות ומלא נוזל קירור.

בהצלחה

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...