Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב הכי חסכוני גם בדלק וגם בטיפולים! את הרכב אני צריך בשביל ליסוע ללימודים ולעבודה זה מסתכם בערך כמו 50 ק"מ ביום.

אני לא יודע איזה רכבים אמינים...ולא יודע מה העלויות של כל הטיפולים.... אני רוצה להשקיע ברכב עד 20K ולשים בצד עוד 10K לשנה בשביל ביטוח טסט וטיפולים....אז תעזרו לי בבקשה :)

פורסם

לצרכים שלך הייתי מחפש פונטו ספייס. הרכב אמין, נוח לנסיעות ארוכות, חסכוני בדלק עם אחזקה זולה.

עוד רכב אמין זה יונדאי גטס, אבל פחות חסכוני אלא אם כן אתה נוסע מחוץ לעיר ואז צריכת הדלק תהיה יותר טובה.

דייהטסט סיריון מנוע 1.3 תהיה אופציה טובה, גם אמינה וחסכונית.

מה שכן, ידני או אוטומט?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

בתור סטודנט אני ממליץ לך על הרכב הבא, מה גם שיש סקירה מעולה שלו ע"י חברת הפורום, שגם היא סטודנטית: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

בהצלחה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...