Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר תקופה שאני מחפש בלוחות, רכב משפחתי ידני!! עם עדיפות ליפני (כדוגמת קורולה, סיויק, אלמרה וכד׳) משנתונים 2003-2007 . אך כל הניסיונות למוצאה רכב שכזה מעלות חרס, הלוחות ריקים! ויש מדי פעם כמה אקזמפלרים, אבל לרוב עם קמ ויד גבוהה, או דיזל ממורה נהיגה. אני כמעט והתפשרתי וקניתי סיאט, שם ההיצע יותר גבוהה, אבל עצרתי את עצמי, אני מאוד רוצה יפנית משפחתית, רגילה. האם להשלים עם העובדה שזה כמעט בלתי אפשרי ולהתפשר על אירופאית? (אוטומט לא בא בחשבון עבורי) מה היתם מציעים לי לעשות? אתם יכולים לייעץ לי איפה עוד לחפש?? אני כמעט אובד עצות

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על פי נתוני משרד התחבורה, בתקופה המדוברת (2003 עד 2007) נמכרו בישראל 3,654 כלי רכב עם תיבת הילוכים ידנית מתוצרת חברות יפניות, לעומת 343,011 עם תיבת הילוכים אוטומטית. יוצא שרק כאחוז אחד נמכרו עם תיבה ידנית. מתוך אלה נשארו כיום רק 3,169 כלי רכב יפניים ידניים, לעומת 310,982 אוטומטיים. המספרים הללו כוללים את כל הדגמים, ואני מניח שרוב הידניים זה רכבי סופר מיני ורכבי עבודה. אין לי כוח לסנן רק את המשפחתיות היפניות, אבל אתה מוזמן להתבסס על הנתונים שלי, כאן. בכל מקרה, נראה שהסיכוי למצוא משפחתית יפנית ידנית נמוך מאוד, מהסיבה הפשוטה שכמעט ולא נמכרו כאלה.

פורסם
שמע, אוטומט זה לא כזה נורא :p
אני כבר מעדיף להישאר עם הלנסר הקשישה שלי (93) שאגב גם היא ידנית, מאשר לעבור לאוטומט. אבל תודה בכל מקרה על הרצון לעזור

פורסם (נערך)
להתפשר על רכב אירופאי? ברצינות?

אין לי כוונה להעליב, עבורי זו תהיה התפשרות, לא כי אירופאי זה חרא, אלא כי אני נעול על יפני ויהי מה

עריכה אחרונה על ידי NiNi

פורסם

50k בשביל משהו ששווה את זה

פורסם

הייתי במקומך מחפש רכב לאו דווקא יפני, עדיף להתפשר על ארץ המוצא מאשר על סוג התיבה לדעתי.

בשנים הללו לא תמצא הרבה אקסמפלרים ידניים, האלטרנטיבה של ידני זול בקושי והיתה קיימת בשנים הללו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

B3 ידנית הוא רכב שמאוד אהבתי. התיבה משנה אותו לחלוטין. המנוע פתאום נושם ומרגיש חי בהרבה ( כן, ה1.5 הצנום ).

גם האבזור לא רע עם בקרת שיוט, שליטה מההגה וכו...

לחובתה אציין את המושב האחורי הצפוף, תא מטען קטן ועיצוב גמלוני בגרסת הסדאן.

פורסם
אין לי כוונה להעליב, עבורי זו תהיה התפשרות, לא כי אירופאי זה חרא, אלא כי אני נעול על יפני ויהי מה

מתוך סקרנות גרידא, לא להקנטה,לא לריב אלא סקרנות עצמה.

מדוע אירופאי זה "התפשרות"?.

איפה היתרונות, שאתה רואה ביפנית, לעומת אירופאית?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
מתוך סקרנות גרידא, לא להקנטה,לא לריב אלא סקרנות עצמה.

מדוע אירופאי זה "התפשרות"?.

איפה היתרונות, שאתה רואה ביפנית, לעומת אירופאית?.

אני מניח שכמו כל הפשוטי עם , המחשבה היא שיפני הוא האמין ביותר , אפילו שזה מחשבה של פעם. אגב חזרתי למחשבה הזאת אחרי שעברתי לא מעט צרפתיות.

Tuning:lol:

• תוכן חדש...