Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אקדים ואומר שהידע שלי ברכבים הוא דל ביותר, קראתי קצת מדריכים ודיברתי עם אנשים אבל אני מקבל יותר מדי דעות שונות וזה רק מקשה על ההחלטה.

 

התקציב שלי הוא בסביבות 40-50 אלף שקל. לרוב אני נוסע לבד או עם חברה שלי, ככה שלא צריך להיות רכב גדול אך רצוי עם מקום ל 5 אנשים. לא איכפת לי יותר מדי מהמראה או הביצועים על הכביש, הכי חשוב שיהיה חסכוני - הן בדלק והן בהוצאות במוסך. אני רוצה רכב אמין שלא יהיה במוסך כל שני וחמישי, וכשהוא כן במוסך לא אצטרך להוציא הון על התיקונים. בנוגע לאוטומט או ידני, אני דיי מתלבט, מה דעתכם בנושא?

בנתיים המליצו לי על טויוטה יאריס, פורד פיאסטה, וסיאט אלתיה. אשמח לשמוע את דעתכם על הדגמים ואם יש דגם נוסף ששווה לי לבדוק.

בנוסף התלבטות ענקית שיש לי היא האם עדיף להשקיע את כל הסכום ברכב חדש וזול מהניילונים, או לרדת בשנתונים ולקחת משהו משומש?

 

עכשיו לחלק היותר בעייתי, שבעיקר בגללו הגעתי לכאן - מאיפה לקנות. פה אני באמת מרגיש אבוד, מצד אחד יש את חברות הליסינג למיניהן וזו נראית לי דרך מאוד נוחה לקנייה. מצד שני הרבה אמרו לי שקנייה של רכב מחברה זה כמו לקנות 'חתול בשק' כי אני לא יודע בוודאות איזו יד הרכב, כמה קילומטראז' אמיתי יש לו ואילו תאונות הוא עבר. מצד שני, בגלל הידע המועט שלי בנושא גם קנייה מאדם פרטי יכולה להיות מסוכנת עבורי, ולצערי אין לי חבר או קרוב משפחה חזק בתחום שיוכל לבוא לבדוק איתי רכבים. אשמח לטיפים והמלצות בנושא.

 

תודה מראש לעונים :)

פורסם

קניה מליסינג זה הדבר ההפוך מחתול בשק.

במידה ואתה קונה מחברה מוכרת ו'מכובדת' כמו אלבר, שלמה סיקסט, אלדן, אביס וכמובן חברות הטרייד אין של היבואן וכו' לא רק שיש כביכול מוכר אמין ולא אדם זר מהרחוב, אלא אתה גם מקבל הסטוריית טיפולים מסודרת שלא קיימת לכל מוכר פרטי.

לגבי 'חתול בשק', חובתך האישית לקחת את הרכב לבדיקה לפני הקניה כדי לראות את המצב המכני של הרכב (מלבד הסתכלות בעיניים והתעסקות עם כפתורי הרכב כדי לראות שאין בעיות ברורות מאליו.) ומבחינתך התעלם מכל בדיקה אחרת שמבוצעת על ידי המוכר כדי לקנות בראש שקט.

כל זאת ועוד אתה יכול לקרוא במדריך שנמצא פה בפורום (ונכתב על ידי איתמר חבר הפורום) שנותן טיפים והמלצות לקניית רכב יד שניה.

פורסם

אני גם ממליץ על ליסינג, יש להם מלאי בלתי נגמר של רכבים, הצעות, מימונים ומה לא, רק תבחר מה שעולה על רוחך ולכיסך, עד 50K ניתן גם למצוא כאלו עם 0 ק"מ מכוניות מיני כמו הספארק ששם אין לך מה לבדוק רק לקנות ולנסוע, אם ההעדפה היא לרכב גדול וחזק יותר כאלו עם 20-30 אלף ק"מ יהוו אופצייה טובה, רק לקחת בחשבון שרכב כזה יופיע כבעל ליסינג לשעבר וזה בדרך כלל קצת מוריד אנשים מלקנות את הרכב, אבל אם המטרה היא לטווח ארוך לא לחשוב על זה, קונים רכב כדי לנסוע ולהנות לא כדי למכור אותו עוד X שנים.

פורסם

תודה על התגובות, אז אני מבין שמהליסינג אין מה לפחד :) אז איזו סיבה בעצם יש לקנות מאדם פרטי? ואשמח לעזרה גם בשאר הדברים

פורסם (נערך)
תודה על התגובות, אז אני מבין שמהליסינג אין מה לפחד :) אז איזו סיבה בעצם יש לקנות מאדם פרטי? ואשמח לעזרה גם בשאר הדברים

קניה מאדם פרטי יכולה להיות עדיפה יותר כשמדובר ברכבים נדירים יותר ולא כאלה שנמצאים בליסינג בכמויות. מה גם שמבחינת מחיר יכולות להיות מציאות.

חוץ מזה, לפעמים ניתן למצוא אנשים פרטיים (בדרך כלל מבוגרים יותר) שמוכרים את הרכבים שלהם במצבים שמורים מאוד או עם קילומטראז' ממש נמוך בעוד שבחברות הטרייד אין לרוב מדובר ברכבים שהבלאי שלהם ממוצע ומטה.

 

בקשר להמלצת רכב לקניה, אני לא מבין גדול אז אני מעדיף להשאיר את זה לאנשים אחרים מהפורום.

מה שכן, אני יכול להביע את דעתי בעניין:

בתקציב כזה תוכל להשיג דגמים בודדים עם 0 ק"מ כמו שברולט ספארק וסוזוקי אלטו (שתיהן בגרסא הידנית) אז מן הסתם שאמליץ לקנות רכב משומש.

מה גם שאפשר לקנות רכב משנתוני 2010-2012 בתקציב הזה כך שהרכב עדיין במצב טוב מאוד וכבר ספג את ירידת הערך הרצינית שלו מהשנתיים הראשונות ואף לחלק מהרכבים עדיין יהיה את האחריות מהיבואן (דגמי קיה למשל)

 

השאלה אם לקנות ידני או אוטומט - ברור שיש עדיפות לידנית מבחינת חיסכון בעיקר. השאלה היא אם כמות הנסיעה שלך קטנה כי אז אתה יכול להתפשר על רכב אוטומט וההפסד הכספי בדלק לא יהיה משמעותי.

 

בשביל להמליץ לך על דגמי רכב, גולשי הפורום יוכלו להיעזר ברשימה של סדר ההעדפות שלך מבחינת בטיחות, חסכוניות, אבזור, נוחות, תא מטען, כח או מרכב (האצ'בק או סדאן) מועדף.

 

אגב, כשאתה אומר תקציב 40-50 חשוב לקחת בחשבון הוצאות נוספות שיהיו לאחר הקניה כדי 'לסגור פינות' ולדעת להשאיר כסף בצד בשביל זה.

עריכה אחרונה על ידי Rotem Shmueli
פורסם

רותם תודה על התשובה המפורטת!

 

בנוגע לכמות הנסיעות שלי, אני לא כל כך יודע אם היא נחשבת לקטנה או גדולה...יש לי נסיעה יומית של 10 דקות לעבודה בדרך בין עירונית, ובערך פעמיים בשבוע יש נסיעה בין עירונית של חצי שעה לכל כיוון, ופעם בחודש בערך נסיעה של שעתיים בכביש 6, גם לכל כיוון.

 

בנוגע לתקציב, יש 40-50 אלף נטו לאוטו, עם אופצייה לחריגה בקטנה במידה ויש דגם משתלם שיעזור לי לחסוך יותר בדלק או תיקונים.

אני אפרט קצת בנוגע לסדר עדיפויות שלי:

כמו שכבר ציינתי קודם הכי חשוב לי במכונית זה שתיהיה חסכונית, ואמינה. יענו שלא תשתה דלק ושלא תראה כמעט מוסך. אחרי זה שאר הדברים הם לגמרי שוליים, אבל תא מטען גדול יחסית יכול להיות בונוס, וגם אבזור כגון חיבור AUX וכו' זה דיי חשוב לי.

פורסם

אני ממליץ על טרייד אין-ים למיניהם של היבואנים כגון טופ טרייד/ סוזוקי וכו'.

היתרון הוא שמדובר על רכבים מידיים פרטיות, ללא תאונות וניתן לקבל אחריות.

בחברות ליסינג תקבל מבחר עצום של אותם רכבים זהים באותה רמת איבזור.

ד"א, מאוד הייתי ממליץ להימנע מאוויס ושלמה סיקסט. תעשה עליהם חיפוש בפורום להבין למה.

פורסם

מזל ותודה שאמרת לי את זה כי הכיוון שלי היה לקנות משלמה סיטסט. יש דגם שאתה ממליץ לי לבדוק לפי התקציב והדרישות?

פורסם

קודם כל תחפש ביד 2 רכבים בטווח מחירים הזה.

האם אתה מודע לעלויות ביטוח/ יישור קו שיבואו ישר לאחר הרכישה?

ציינת 3 רכבים: היאריס מאוד יקרה לרכישה בלי הצדקה ובנוסף יש לי גיר רובוטי מעצבן. האלתיאה ממש לא קשורה לכלום מה גם שיהיה לך קשה למצוא אחת.

אין לי יותר מדי מה להגיד על הפיאסטה.

 

לגבי גיר ידני/ אוטמטי, מה אופי הנסיעות שלך: עירוניות/ בינעירוניות, פקקים, עליות?

אם תלך על רכב חדש אל תשכח שמדובר ברכב מאוד קטן, ידני עם מנוע 1 ליטר. לכן הייתי ממליץ לרדת כמה שנתונים

פורסם

כמו שכבר ציינתי קודם הכי חשוב לי במכונית זה שתיהיה חסכונית, ואמינה. יענו שלא תשתה דלק ושלא תראה כמעט מוסך. אחרי זה שאר הדברים הם לגמרי שוליים, אבל תא מטען גדול יחסית יכול להיות בונוס, וגם אבזור כגון חיבור AUX וכו' זה דיי חשוב לי.

 

יונדאי I20 מאובזרת מאוד, צריכת דלק סבירה, אמינה מאוד והחלקים שלה זולים. בטיחותית (5 כוכבי בטיחות, 6 כריות אויר ועוד מערכות בטיחות אפילו בדגם הבסיס) ובנוסף יש גם שליטה מההגה וחיבור AUX.

אתה יכול לקנות מליסינג שנת 2010 בסביבות 40-45 אלף ש"ח דגם אוטומטי, ראיתי גם ביד 2 פה ושם כאלו ידניות שנת 2012 מנוע 1200 עם 80 כ"ס שביקשו עבורן 55 אלף, מאמין שאפשר להוריד כמה אלפים לכיוון ה 50 אלף ואתה מקבל רכב חסכוני משנתון מתקדם.

 

בדיקה מטעמך- חובה!!!.

 

בנוסף ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

×
×
  • תוכן חדש...