Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב core I3 עם לוח GA-P55A ו 6GB זכרון ומספר HD שמריץ windows 7 ועיקר השימוש בו הוא כ NAS ושרת למספר Services

המחשב מחובר לחשמל ורשת ואינו מחובר לחשמל.

היום שמתי לב שהוא הפסיק להגיב ולא החזיר פינגים (ולכן לא יכולתי להתחבר אליו ב Remote Desktop). ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, כשגם זה לא עזר ניסיתי לחבר אותו למסך בשביל לראות מה הבעיה אבל אני לא מקבל שום תמונה על המסך.

ראיתי שהנורות בבורד דולקות ושומעים את ה HD מסתובבים אך אין שום תמונה על המסך לאחר ההדלקה (גם לא את הלוגו של Gigabyte ולא את מסך ה bios). אין צפצופים בזמן ההדלקה ואם אני מהמר אז לפי הקצב המשתנה של נורת ה HD האדומה עושה רושם שיש פעילות מסויימת במחשב.

מה לדעתכם הבעיה ?

פורסם

אתה מתאר מצב בלתי אפשרי,

מצד אחד, המחשב עובד מפני שמנורה של הדיסק מהבהבת בפעילות כרגיל.

מצד שני, המחשב לא עובד מפני שאין כל תמונה על המסך והוא לא מחזיר פינגים (מה שמרמז שהמחשב לא עולה למערכת ההפעלה).

יש לבדוק האם הלוח נדלק.

האם המנורות על המקלדת נדלקות?

פורסם

אז ככה, המצב מוזר / ביזארי אבל הסתדר

חיברתי מקלדת למחשב בשביל לבדוק האם הנורות נדלקות וה Caps נכבה בלחיצה

כשהדלקתי את המחשב פתאום הופיעה תמונה על המסך והופיע מסך דמוי דוס שהציע לעשות repair windows

לאחר שהפעולה בוצעה המחשב עלה וחזר לעבוד

מעניין מה הייתה הבעיה ולמה לא ראיתי תמונה קודם (כשחוברו מסך חשמל ורשת למחשב)

ולא נראה לי שתזוזה של המארז גרמה לשינוי כי לפני שפרסמתי את הפוסט הקודם פירקתי את המחשב ופירקתי / הרכבתי את כרטיס המסך, הזכרון והמעבד אך ללא הועיל.

בינתיים, סוף טוב הכל טוב

• תוכן חדש...