Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן מדובר בקורולה.

הביטוח זה דווקא החלק הקל.

רק צריך לוודא שהאוטו טוטאלוסט. התמונות מאד מטעות.

אם משהו מוכן להכניס את הילדים שלו לרכב כזה אז בבקשה,

רק תגידו ואני אפרסם מודעת מכירה "יד שנייה מאדריכל (היד הראשונה במשפחה)".

אוטו חדש זה נחמד כאשר אתה ערוך לזה, בעיקר כלכלית..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

עכשיו תתחיל לחשוב על מחליפה 8)

אבל האישה לא אשמה!

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מדבקת פורום הייתה לפחות?

כנראה לא.

הרי סגולה גדולה נגד מריעין בישין מביאה המדבקה.

כנראה שכן.

זו הדרך של המדבקה לדחות את הרכב.

בכל מקרה, אם נשרטה, יש להוסיף לירידת הערך, כי להשיג אחרת לא בטוח שיש מהיכן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איפה אתה מבוטח אם אפשר לדעת? כי יש ביטוחים שאוהבים להתנער ממפגעים כאלו, משום מה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הייתי שם היום בקניות בשעה 18 והחניון היה סגור. עכשיו אני מבין למה.

הרכב של פותח השרשור זו בטח הטויוטה עם מספר הרישוי המוסתר.

מזל שצינזרת את המס' רכב אחרת גנבים היו רודפים אחרי מציאה שכזאת.

בכל אופן, נשמח אם תעדכן מה תקבל מהביטוח או בסופו של דבר מה 'הרווחת' מהמצב.

נכון... מזל שהוא הסתיר את המספר של הרכב שלו בלבד והשאיר את המספרי רכבים אחרים גלויים.

אם כבר היה צריך להיות בדיוק ההפך, להסתיר מספרי רישוי של רכבים זרים ולהשאיר גלוי את המספר רכב של המצלם.

פורסם

לא מבין מה כל הבעיה. הבחור הרוויח קורולה קבריולט ויוכל לתמחר אותה הרבה מעבר למחירון.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
לא מבין מה כל הבעיה. הבחור הרוויח קורולה קבריולט ויוכל לתמחר אותה הרבה מעבר למחירון.

ועוד עם הנמכה. דווקא נראה טוב ככה.

אגב, מה העניין סביב צנזורת הלוחיות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אכן מדובר בקורולה.

הביטוח זה דווקא החלק הקל.

רק צריך לוודא שהאוטו טוטאלוסט. התמונות מאד מטעות.

אם משהו מוכן להכניס את הילדים שלו לרכב כזה אז בבקשה,

רק תגידו ואני אפרסם מודעת מכירה "יד שנייה מאדריכל (היד הראשונה במשפחה)".

אוטו חדש זה נחמד כאשר אתה ערוך לזה, בעיקר כלכלית..

רוב הסיכויים שיושבת.

מכה כזו בגג מכופפת גם את הרצפה.

עכשיו קח עלות גג, ריפודי גג, חלונות, דלתות, מושבים, דשבורד (בטוח נשרט מהזכוכיות) וצביעה ועברת את מחיר הרכב כולו.

בכל מקרה מזל שזה רק נזק רכוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מניסיון במקרה דומה לפני כמה חודשים - לא קיר שנפל על האוטו אלא זרוע של משאית מנוף שהשתררה וגררה איתה כמה רכבים.

אצלי הנזק היה בעיקר לגג ופחות ממה שנראה בתמונות שלך. הרכב כמעט בטוח טוטאל לוס, או לפחות אובדן להלכה (מעל 50% מעלות הרכב).

מה שאני יכול להמליץ לך מהניסיון שלי זה לקחת שמאי באופן פרטי, אבל שיהיה מרשימת השמאים המאושרים ע"י חברת הביטוח שלך.

למה פרטי (בכל מקרה אתה מקבל את התשלום אליו חזרה מהביטוח) - כדי שהאינטרס שלו יהיה בצד שלך ולא בצד של מי ששלח אותו.

למה מרשימת השמאים של חברת הביטוח שלך? אם אתה תובע צד ג' (חברת ביטוח של החניון או מה שלא יהיה) והם יתנערו ממך כדרכן של חברות ביטוח, אתה חוזר למעשה ותובע את הפוליסה שלך. במקרה כזה לחברת הביטוח שלך יהיה הרבה יותר קל לאשר מהר ולא להתווכח כאשר הדוח הוא של שמאי מאושר מהרשימה שלהם.

פורסם
נכון... מזל שהוא הסתיר את המספר של הרכב שלו בלבד והשאיר את המספרי רכבים אחרים גלויים.

אם כבר היה צריך להיות בדיוק ההפך, להסתיר מספרי רישוי של רכבים זרים ולהשאיר גלוי את המספר רכב של המצלם.

צודקים, באמת היה צריך לצנזר את כל המספרים.

אממה.. בדיוק נגמר הצבע בדלי.

אחרי הכל קורולה זה מטוס :wink:.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כנראה שאתחיל לחפש חניה ליד חומות

עד עכשיו השתדלתי לחנות קרוב לצירי תנועה של משאיות

ללא הצלחה בינתיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...