Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים מוזרים DSG7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, יש עשרות דיונים בנושא, אבל רובם על הרעשים המוכרים וה"תקינים" (לכאורה) של הגיר (רשרושים בבאמפרים\כביש משובש, טיקים של העברת הילוך וכו').

ברעשים המוזרים האלה (מן צינור ברזל שגוררים אותו על אספלט וכמו חריקה של מתכת) נתקלתי רק אחרי החלפת מכטרוניקס (במסגרת 'קמפיין') ועדכון תוכנה.

חשוב לציין שאין בעיות מורגשות עם הגיר - מתפקד בסדר גמור, מלבד הרעשים האלה [שנשמע כאילו משהו שם הולך להתפגר].

https://www.youtube.com/watch?v=YfD72DUuG1s

רק לציין שהווידאו צולם בזמן נסיעה איטית (הילוך 1, זה נשמע גם ב2,3,4 ואפילו קצת ב5, גם כשההילוך על N בזמן נסיעה וגם כשהוא על S),

שביל ישר (נשמע גם בכביש לא משובש, לרוב גם בסיבובים על הילוך נמוך).

בהמשך הנסיעה (הילוך 6,7 ולעתים גם בנמוכים יותר בהמשך) אין רעשים חריגים (ז"א הרעשים האלה הם אמנם נמשכים בזמן הילוך ולאו דווקא בהעברת הילוך, אבל יכולים גם לא להופיע בהמשך נסיעה בכלל)

הברקסים לא משמיעים קולות (רפידות די חדשות, בלי קשר זה לא הרעש של הדיסקיות של הברקס).

ברוורס אין שום רעש בכלל (ניסיתי על משטח ישר ופתוח, מהירות איטית, קצת יותר מהירה - הרוורס לא משמיע ציוץ).

מישהו נתקל ברעשים האלה ואו יכול לחוות דעת מה זה יכול להיות?

מן הסתם שאני אקפוץ למוסך בעניין, אבל אם למישהו יש קצת אינפורמציה זה יכול להועיל.

פורסם

איזה שנה הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מייד למוסך ומקווה בשבילך שעוד יש אחריות. אני לא יודע לאבחן את זה - בשביל זה יש מוסך - אבל לי היה dsg7, ורעשים כאלה לא היו שם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחריות יש.

מה שמוזר זה שזה רעש די רציף, שזה לא אופייני כל כך לגיר - בד"כ זה רעשים בעת העברת הילוך ולא בזמן נסיעה בהילוך.

רק ברוורס כמה שניסיתי לא היה שום רעש.

אני מניח שזה הגיר, זה נשמע מהאיזור, למרות שזה אולי אולי (אם מישהו מכיר רעש דומה מאיזור אחר) ציריות או מיסבי גלגלים..

שוב, כל זה החל לאחר החלפת מכטרוניקס (שהיה תקין גם ככה) ועדכון תוכנה.

מהרעש אני מתאר שהדיסקיות והגלגלי שיניים בגיר כנראה עם חוסר שמן רציני שהם נשחקים, או משהו כזה.

אגב, קראתי במספר מקומות שעדכון תוכנה משפר עניין רעשים, אולי בצורת התזמונים של שילוב הגיר או משהו כזה, למרות שזה די קלוש.

פורסם

חשבתי שאתה עובד עלינו...

שמח בשבילך שזה נגמר כך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרעש בסרטון נשמע ממש רע. שיא חדש ל DSG...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...