Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אנחנו חושבים שאתה טרול?

בוא נראה...

1. התעצלת לקום מוקדם בבוקר בשביל משהו שיש לו השלכות במאות אלפי שקלים.

2. התמונה של האולטרסאונד שהורדת מהאינטרנט.

3. העובדה שעוד לא ניגשת איתה לאולטרסאונד ו/או ביקשת שתבצע בדיקה ביתית בנוכחותך.

4. הסיכוי לתאומים הוא בסביבות ה 1:80 (נכון, יותר אם יש היסטוריה), אבל זה מוסיף "פלפל" לסיפור אז למה לא.

5. אין שופטת שתגיד מה שאמרת. כל המטרה של מזונות היא לתמוך בהוצאות על הילדים בזמן אמת, האמא תובעת אותם מהאב "בשם הילדים", והיא יכולה לתבוע מהרגע שהילד נולד ועד גיל 18 (ולפעמים 21). כמובן מאחר ואתם לא נשואים אתה יכול לטעון שאינך האב ואז ביהמ"ש יורה על ביצוע בדיקת אבהות.

6. בחורה שכבר יש לה 2 ילדים ומסרבת לעשות הפלה של הריון לא מתוכנן ממישהו שאין איתו משהו רציני - זה היה הגיוני אם עוד לא היו לה ילדים והיא היתה בת 38, אבל יש לה כבר שניים. היא לא לחוצה שזו ה"רכבת האחרונה".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

6. בחורה שכבר יש לה 2 ילדים ומסרבת לעשות הפלה של הריון לא מתוכנן ממישהו שאין איתו משהו רציני - זה היה הגיוני אם עוד לא היו לה ילדים והיא היתה בת 38, אבל יש לה כבר שניים. היא לא לחוצה שזו ה"רכבת האחרונה".

כל הטיעונים נכונים בעיקר האחרון, למעט אולי העובדה שהיא חרדית והיא נגד הפלה

משיקולי דת ואמונה,דבר שפותח השרשור לא ציין משום מה.

פה משהו לא מסתדר לי כי עם אידיאולוגיה כזו לא הולכים/פונים ל''אפרת''

אזי שוב יש פה קאץ' שדורש הבהרה מצד פות''ש.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב נו, לפחות היה נחמד להעביר ככה את הזמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה אנחנו חושבים שאתה טרול?

בוא נראה...

1. התעצלת לקום מוקדם בבוקר בשביל משהו שיש לו השלכות במאות אלפי שקלים.

לא ידעתי שיש נשים שמשעמם להם והם יספרו שטויות כאלו. וכמו שאמרתי בבדיקה הבאה אני יהיה נמצא.

2. התמונה של האולטרסאונד שהורדת מהאינטרנט.

לא הבאתי שום תמונה, שלחתי לחבר פורום והוא לא מגיב פה כרגע.

3. העובדה שעוד לא ניגשת איתה לאולטרסאונד ו/או ביקשת שתבצע בדיקה ביתית בנוכחותך.

בדיקה בבית בנוכחותי לא ביקשתי כי סביר להניח שאם אישה נורמלית מראה לך בדיקת הריון אז היא לא תביא לאחותה תבדיקה בשביל לשקר לי שיש לה ילד.

4. הסיכוי לתאומים הוא בסביבות ה 1:80 (נכון, יותר אם יש היסטוריה), אבל זה מוסיף "פלפל" לסיפור אז למה לא.

אולי משעמם לי בחיים לפעמים אבל לא הגעתי למצב שאני ישקר אנשים רציניים ובוגרים.

5. אין שופטת שתגיד מה שאמרת. כל המטרה של מזונות היא לתמוך בהוצאות על הילדים בזמן אמת, האמא תובעת אותם מהאב "בשם הילדים", והיא יכולה לתבוע מהרגע שהילד נולד ועד גיל 18 (ולפעמים 21). כמובן מאחר ואתם לא נשואים אתה יכול לטעון שאינך האב ואז ביהמ"ש יורה על ביצוע בדיקת אבהות.

זה מה שהשופטת שהיא מכירה אמרה, אני יכול לבדוק מה הסיבה שיהיא אמרה את זה ולחזור עם תושבה ברורה יותר.

אני מכיר אותה 8 חודשים ובערך פעמיים בחודש היא אמרה לי שהיא רוצה עוד ילד.

פורסם
כל הטיעונים נכונים בעיקר האחרון, למעט אולי העובדה שהיא חרדית והיא נגד הפלה

משיקולי דת ואמונה,דבר שפותח השרשור לא ציין משום מה.

פה משהו לא מסתדר לי כי עם אידיאולוגיה כזו לא הולכים/פונים ל''אפרת''

אזי שוב יש פה קאץ' שדורש הבהרה מצד פות''ש.

אמרתי כמה פעמים שהיא דתיה לשעבר והיא מעדיפה שלא להפיל כי היא רוצה הרבה זמן ילד אבל אם מי שהכניס אותה להריון לא רוצה בו ולא יהיה מעורב בחיים שלו אז מה זה שווה?

פורסם

קראתי חלק מהעמוד הראשון וחלק מהאחרון:

אם מדובר בתאומים, ובת הזוג הבשלה שלך היתה מספיק זריזה, אז יתכן ששניכם אבא. מזל טוב!

(סיכוי נמוך מאוד, אך אפשרי ביולוגית)

פורסם

אני מכיר אותה 8 חודשים ובערך פעמיים בחודש היא אמרה לי שהיא רוצה עוד ילד.

איך לא ברחת מזה? אם היא הייתה אומרת לי את זה הייתי רץ מהר יותר מיוסיין בולט.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

או מקסימים משתמש בדבל כובעון.

פורסם

:-D :-D :-D

לגמרי. זה כמו שבסרט gone girl בן אספלק משכיב את אשתו לישון אחרי שחזרה הביתה ואז הולך לישון בחדר שלו ונועל את הדלת. באמת? לנעול את הדלת? אני הייתי מוודא שהיא ישנה ובורח כל עוד נפשי בי. אני חושב שהמקרה הזה כמעט שווה ערך :-P

ו-wil, נראה לי שהתמונה שבנצי העלה כאן זו ממש לא התמונה שהבחור שלח "לחבר פורום". ואם אני טועה אז הבחור בהחלט טרול רציני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קראתי חלק מהעמוד הראשון וחלק מהאחרון:

אם מדובר בתאומים, ובת הזוג הבשלה שלך היתה מספיק זריזה, אז יתכן ששניכם אבא. מזל טוב!

(סיכוי נמוך מאוד, אך אפשרי ביולוגית)

לפי מה שהיא אומרת זה תאומים זהים,אז זה בטוח לא אחד שלי ואחד שלו {אם יש מצב שיקרה דבר כזה}

פורסם

התמונה זאת לא התמונה שבנצי העלה, הבחור ששלחתי לו לא יכול להיתחבר אז כשהוא יוכל אני מאמין שהוא יגיב פה,

ולא, אני בן 24 והיא 33.

אחלה מחשבה לעשות סטטיסטיקה אבל אני לא באוניברסיטה ולא קרוב לשם אפילו.

• תוכן חדש...