Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב קטן וחסכוני בתקציב של עד 60K שישמש כרכב שני במשפחה. מטרתו תהיה להביא אותי כל יום לעבודה ובחזרה - מדובר בנסיעה בין עירונית של 25 ק"מ כל כיוון אבל עם לא מעט רמזורים - המסלול הוא גדרה-לוד למי שמכיר.

הכי חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני בדלק ויספק חווית נהיגה טובה - רכב זריז.

חשוב לי גם שהעלות תחזוקה, בעיקר הטיפולים, תהיה מינימלית.

מבחינת הנוחות והמרווח במושב האחורי פחות חשוב לי כי רוב הזמן לא יישבו שם אנשים, אבל אני כן צריך להכניס שם כסא בוסטר לילד.

לגבי גיר, אין לי העדפה פשוט אני רואה שכמעט ואין היצע של ידני בשוק.

אני מחפש בעיקר רכבים מיד ראשונה עם קילומטרז' נמוך ולא מליסינג/השכרה

חפרתי קצת ביד 2 ונסגרתי (נראה לי...) על 3 דגמים במחיר הזה:

1. סוזוקי סוויפט GLX 1.5 שנת 2009

2. פורד פיאסטה - שנת 2011 (אני רואה ביד 2 המון שהגיעו מליסינג - לא רוצה לגעת בזה)

3. יונדאי I20 - שנת 2011

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה רבה

פורסם

מבחינת זריזות הסוויפט.

אמינות כול הרכבים הללו יהיו בסדר,ואם אתה מחפש יד פרטית יותר קל יהיה למצוא בסוויפט,מבחינת חיסכון היא תעשה 1/12-13.

אלא אם תקנה רכב מיני ואז תקבל צריכה יותר טובה אבל לא זריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה.

שאלה ספציפית בקשר סוויפט, יש את הדגם הידני GLS 1.25, שבאותו תקציב אני יכול להשיג אותו בשנתון יותר מתקדם 2011 ואפילו 2012 אם אני אחרוג קצת.

איך הדגם הזה לעומת ה GLX מבחינת חסכון/ביצועים?

העניין של השנתון, שיש הבדל של שנתיים בין הדגמים זה גם שיקול שכדאי להתחשב בו?

שוב, תודה על העזרה

פורסם

הוא חיסכוני יותר אבל פחות חזק,זה כבר דגם חדש.

העניין פה הוא פחות שנתון אלא דגם חדש יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראשית לדעתי הוא ניראה הרבה יותר טוב,במיוחד בפנים,ואם אין בעיה עם גיר ידני אז הייתי הולך על ה2011 ידנית.

כמו כן היא בטיחותית יותר (הדגם החדש).

• תוכן חדש...