Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח כבר יצא לכם לשמוע לפני כשבועיים שראש עיריית פ"ת הכריז על סגירתו של נת"צ ציר המוות.

לאלו שלא מכירים, מדובר על ציר נת"צ בז'בוטינסקי בחלקו של פתח תקווה.

הכותרות געשו, "סוף סוף המוות ייפסק".

עוד נסיון לעשות כותרות על חשבון הפקקים העמוסים ממלא בפ"ת.

סרטון המחשה טרי מהערב שמראה כמה התרבות והחינוך הדפוק הם אלו שגורמים למוות מיותר ולא שום תכנון לקוי.

שימו לב לדקות:

0:35 - הולך רגל שפשוט מטייל על הכביש מצד שמאל, צמוד לגדר. עוד קצת חושך וחוסר תשומת לב - עוד הרוג למניין.

2:18 - קצת קשה לשים לב, אופנוע מנסה להספיק את הרמזור והופ הולך רגל החליט שנמאס לו לחכות ופשוט יוצא בריצה למעבר חצייה.שתי תאונות כמעט ופגע תוך פחות משלוש דקות!

https://www.facebook.com/video.php?v=10204669859964226&l=7205927814867758877

פורסם

אתה מספר לי על זה? לפני שנתיים הייתי עובר שם על בסיס יומי. הייתי יורד בתחנה בנתיב התחבורה ציבורית וצריך להגיע לתחנה בצד השני.

זה מדהים איך ברגע שהאוטובוס היה עוצר חלק גדול הנוסעים (רובם צעירים וחיילים) היו רצים לצד השני של הכביש כדי להספיק את האוטובוסים בתחנה השניה (ללא מעבר חצייה וגם אם היו רכבים חולפים!) ורק אני "הפראייר" הלכתי עוד 50 מטר כדי לעבור במעבר חצייה עם רמזור.

תמיד הייתי נדהם איך היינו יורדים 20 מהאוטובוס ומתוכם רק 3-4 היו טורחים ללכת את המטרים הספורים האלה.

אמנם פספסתי לא מעט אוטובוסים שחבריי "הממהרים" כן הספיקו, אבל אני לא מתחרט, זה הרגל מגעיל.

פורסם

אני עובר בציר הזה פעמים ביום, בדרך לעבודה וחזרה. יש כמויות של הולכי רגל שעוברים את הכביש שלא במעבר חציה ובאור אדום. הדבר לא חדש, חבל שבמקום לבדוק אכיפה הולכים וסוגרים נתיבים.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

מכיון שאני מקורב לנושא התחבורה ואני מכיר את כל מקרי התאונות שקרו שם ,

אף אחד מהמקרים לא היה באשמת נהג האוטובוס . הולכי הרגל או שחצו באור אדום

או שחצו באדום ודברו בטלפון הנייד .

נכון שכל הנתיב לא מתוכנן נכון ולא נותן מרווח לטעויות אבל הגיע הזמן שיתחילו לתת קנסות

ועונשים לכל עברייני התנועה למיניהם שחוצים באדום , חוצים שלא במעברי החצייה ועוד .

פורסם

לפי התגובות שלכם אני מאמין שאם היו שמים שוטר במדים או אפילו סמוי ליד מעבר החצייה כדי שיחלק דו"חות לעוברים באדום היו נצלים חיים.

השאלה היא למה הדבר הפשוט הזה שאפשר ליישם תוך 5 דקות לא קורה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כי במדינה שהציבור לא יודע מה זה אחריות אישית, השוטר שם "כדי לדפוק אותך ולקחת כסף למשכורת שלו" וזה יגולגל לראש העיר, שר התחבורה, וכמובן ביבי אשם

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אגב, הסיפור הזה של סגירת "ציר המוות" הוא על אותו משקל של בניית "הפרדה מפלסית" (איזה שם מכובס ויפה להוצאה של מילארדים בגשרים למכוניות מעל לפסי הרכבת) בגלל מטומטמים שהתעקשו לחצות את פסי הרכבת אחרי שהמחסום ירד.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אני חושב שזה מוכיח את התיאוריה של דארווין. כולה כביש עם מלא מעברי חצייה, איי תנועה וגשר. אם מישהו מצליח למות בנסיון לחצות הוא כנראה ממש ממש טיפש והיה צריך לשים אותו באיזה מוסד סגור שישמרו עליו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בדיוק! זה כל מה שניסיתי להסביר.

כל הבעיה עם הציר הזה זה החינוך הדפוק של האוכלוסייה. בין אם זה נהגי האוטובוס שדוהרים ב80 קמש מבלי יכולת אמיתית להגיב בזמן חירום ובין אם זה הולכי רגל מתאבדים שפשוט מתעלמים מכל חוק.

הפתרון כל כך פשוט, להעמיד שוטר פעם ב.. שיאכוף חוקים. בין אם זה מהירות או מעבר הולכי רגל באדום.

למה לא עושים את זה? כי כנראה הרבה יותר פופוליסטי להגיד ׳הנה סגרנו את נתיב המוות׳.

פורסם

אתה באמת חושב שלהעמיד שם שוטר פעם ב באמת יעזור?

כשהייתי חייל ביציאה מהבסיס יש מעבר חצייה מרומזר גם להולכי הרגל, תמיד החיילים שהיו איתי בבסיס היו מסתכלים שאין מ"צ קרוב ופשוט חוצים באדום.

שוטר קבוע זה אולי הפתרון אבל זה לא ישיים, זה הכל מתחיל ונגמר בתרבות וחינוך לקוי.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

השקיעו שם כל כך הרבה כסף. פשוט חבל.

לדעתי ניתן לפתור את הבעיה עם גדרות להולכי רגל וכ 5-7 גשרים להולכי רגל לאורך הציר. כלומר לא יהיה מצב שמישהו חוצה את הנת"ץ ובא במגע עם האוטובוסים. נכון זה יעלה לא מעט כסף אבל גם ככה כבר השקיעו הרבה

פורסם

גם אם יהיו גדרות בגובה 70 מטר ו 40 גשרים להולכי רגל, תמיד ימצאו החוכמולוגים שיקפצו מעליהם או יעברו באור אדום.

בתור הולך רגל, מעולם לא עברתי רמזור באור אדום בכוונה, ובטח לא ליד ילדים.

אם אני ממהר, אני פשוט יוצא 5 דקות קודם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מכיוון שכבר יש מנהרה יותר בהמשך והרבה תכנון שהיה שמה בשביל שבעתיד תעבור באמצע הרכבת, להעביר את הנתיב אוטובוסים לצדדים של הכביש לא אפשרי כל כך.

שפשוט ימחקו שמה את כל המעברי חציה, ישימו גדרות (עם פתח חשמלי ליד התחנות אוטובוסים, שאת הכמות שלהם אפשר לצמצם קצת) ויתקינו גשרים בסיסיים וקטנים בין 2 הצדדים של הנתיב אוטובוסים.

זה לא ימנע ממישהו ללכת סתם באמצע הנתיב למכוניות פרטיות כמו שפותח השרשור צילם, אבל בנאדם כזה כנראה בא מראש להתאבד ואי אפשר להציל את כולם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...