Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הזמנתי מאיביי שעון חום אוניברסלי לרכב והתקנתי אותו עם עזרה מאנשי הפורום.

קישור לשרשור הקודם-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?540656-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%96-%D7%95-205

השבוע השעון הזה החליט לעצבן אותי, זה התחיל ביום אחד שהמחט זזה 20 מעלות קדימה מהטמפרטורה האמיתית. והמשיך בעליות של ירושלים שהמחט החליטה לקפוץ עוד כמה עשרות מעלות קדימה והקפיצה לי את הלב בעליה של הקסטל.

החלטתי להפטר מהזבל הסיני הזה, ולנסות להתקין שעון חום של פיג'ו 306 שיש ברשותי (נשאר לי לוח שעונים מהרכב הקודם).

לשעון חום של ה306 יש 3 חיבורים. מן הסתם + - וחיישן. אבל לא רשום מה זה מה.

אין לי בעיה לנסות לשחק עם החיבורים, אבל אני חושש שמהניסוי השעון עלול להיהרס או להזיק אפילו לרכב.

האם יש בעיה לנסות לשחק עם החיבורים כדי למצוא את תפקידם?

אני מעלה תמונה של השעון. יש חיבור אחד שמוטבע לידו הספרה 4, וחיבור שני שמוטבע לידו האות E. על השלישי לא מוטבע כלום.

האם זה מסמל משו?

אשמח לעזרה/תגובה.

תודה רבה :-D

א.jpg

ק.jpg

פורסם

מקפיץ.

היום שיחקתי עם החיבורים של השעון הזה. הצלחתי להפעיל אותו, אבל הוא עמד על 80 מעלות כשהשעון המקולקל עמד על 60 (אחרי שהורדתי את הסטייה)

האם זה אומר שהשעון של ה306 לא מתאים ליוניט שמורכב אצלי?

• תוכן חדש...