Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף 2 ציריות קדמיות ברכב שלי "הונדה סטרים 2003"

הייתי רוצה לדעת כמה זה אמור לעלות לי?

פורסם

יש מישהו שיוכל לעזור לי במשהו

או לפחות להפנות אותי למישהו שיוכל לעזור לי

בחברה אמרו שהצירייה מגיע קופלט עם הפעמון ואין אפשרות לקנות רק פעמון.

הם רוצים מעל 8000 ש"ח לשתי הציריות יחד.

פורסם

המחיר בהחלט נשמע מוגזם. מחר אבדוק לך את העניין עם חנות חלפים שאני עובד איתה ויגידו אם באמת הולך שם ציריות קומפלט. כמו כן אברר לך מחירים אם זה רק פעמון או אם זה על 2 ציריות שלמות.

פורסם

בדקתי לך את עניין הציריות..ככל הניראה לא קיימים פעמונים בניפרד אבל שיפוץ אצלם של 2 הציריות ביחד יעלה סביב ה 1500 שח מקסימום! כמובן שצריך להביא אליהם את הציריות עצמם ויום למחרת הם מוכנות.

פורסם

אינני יודע מהי עלות ציריה בהונדה, לדעתי זה יקר המחיר שדורשים ממך.

לדוגמא, אתמול נשברה הצירייה ברכב שלי(רנו סניק 99) המוסך מתקן את זה ב 400 ש"ח לציריה חדשה תחליפית.

פורסם

אם תבדוק כמה עולה ציריה מקורית לסניק, תראה שזה גם סדר גודל של אלפי שקלים. ציריה ב 400 ש"ח זה יפה, אבל היא מחזיקה בערך פי 5 פחות זמן מהמקורית, מניסיון שלי עם כמה ציריות תחליפיות לרנו.

הונדה סטרים זה רכב לא נפוץ, יתכן שאין בכלל ציריות תחליפיות עבורה.

פורסם (נערך)
אם תבדוק כמה עולה ציריה מקורית לסניק, תראה שזה גם סדר גודל של אלפי שקלים. ציריה ב 400 ש"ח זה יפה, אבל היא מחזיקה בערך פי 5 פחות זמן מהמקורית, מניסיון שלי עם כמה ציריות תחליפיות לרנו.

צודק.

אבל לפני כשנתיים החלפתי ציריה ונסעתי איתה 70000 ק"מ. ברכב ששווה כולו 5000 ש"ח לדעתי לא שווה להשקיע ציריה מקורית, מה גם שאיני יודע עוד כמה שנים יחזיק, בכל זאת זה רנו.

ההונדה זה משהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
הוספת פרטים.
  • תוכן חדש...