Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב טוב.

רק אתמול הרכב עבר טסט שנתי והיום הוא כבר מאוים לסיים את חייו.

היום בבוקר התנגשה בי מאחור יונדאי i20 שלא הספיקה לבלום. החלפנו פרטים, התקשרתי לביטוח שלקח ממני את הפרטים שאספתי ושלח אותי למוסך. במוסך מראיה ראשונית אמרו שהנזק יכול לעלות כמו שהרכב (רנו מגאן 96) שווה כולו, כלומר סכומים שיכולים להגיע ל4000ש"ח ואף יותר.

המוסכניק הציע לי להזמין שמאי דרך הביטוח וכך אולי להציל את הרכב.

חשוב מאוד לציין שהרכב הזה הוא כרגע היחידי במשפחה ושווה בשבילי הרבה יותר מהכסף שיתנו לי עבורו.

מה לעשות בשביל להציל את הרכב?

תעזרו בבקשה

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

אתה יכול לבקש פיצוי גלובאלי, לתקן את הרכב, ולהחזיר אותו לכביש. זה אפשרי כל עוד הנזק הוא אבדן להלכה ולא אבדן גמור, דהיינו פחות מ-60% משווי הרכב. בנוסף, הדבר מומלץ רק אם הזנק אינו בטיחותי. אם יש נזק בטיחותי [לשלדה למשל], אז לא משנה מה הערך הכספי/נפשי שיש לרכב, עדיף להיפטר ממנו.

בחבר טוב שלי נכנסו מאחור. הייתה לו פונטו ישנה. הנזק היה כ-50% משווי הרכב, והוא העדיף לתקן. גם הבחור שפגע בו יצא עם נזק כספי זול יותר ממחירון. WIN WIN SITUATION.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...