Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטנו לרכוש רכב שני למשפחה.

הרכב ישמש ל 70% נסיעות עירוניות ו 30% בינעירוניות.

אני מחפש רכב בינוני בגודלו. לא בגודל של פיקנטו ולא בגודל של טויוטה קורולה אלא משהו באמצע.

מה חשוב לי ברכב?

רכב בשנים 2011 ומעלה.

אמינות, סחירות, אבזור נדיב, צריכת דלק, מראה חיצוני.

תקציב כ 70K.

איזה רכב לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף?

רב תודות.

פורסם

לדעתי הקטגוריה המתאימה לך היא סופר מיני.

סחירות- דבר שקשה לנבא, היום השוק מוצף ברכבים מה שמקשה מאוד על מכירת רכב יד 2 לאדם הפרטי וגם למגרשים וחברות הליסינג וההשכרה.

פעם סובארו היתה הכי נסחרת, לאחר מכן מאזדה, היום סחירות זה משהו שכמעט ונשכח מהעולם ואולי רק רכבי ספורט נדירים יהיו סחירים ונמכרים מהר.

יונדאי I20 היא אופציה טובה, תוכל לרכוש משנתון מתקדם ובמחיר טוב.

אם אתה מוכן לגיר רגיל- היא גם מגיעה בגרסה עם גיר רגיל ו 80 כ"ס- מאובזרת מאוד, בטיחותית צריכת דלק טובה ולגבי מראה חיצוני זה כבר משהו של טעם :).

אופציה נוספת- פיג'ו 208 ידנית 1.2. לחבר טוב יש אותה והוא נוסע על יום מעל שעה וחצי. מאוד מרוצה מהרכב.

פורסם

היי איתמר,

תודה על ההתייחסות.

רכב עם גיר רגיל לא ברשימת האפשרויות.

נסעתי ב I20, מרגיש זול מידי, פשוט מידי, לא מפנק, לא מאובזר.

מה דעתך על קיה ריו?

פורסם

לא נסעתי בקיה אז אני לא יודע להגיד לך מה דעתי עליה :) אבל מבחינת מראה אני אוהב יותר את היונדאי :)

אני בעלים של I20 שנת 2009 נוסע כמוך 70% בין עירוני, מנוע 1.4 אוטומטית צריכת דלק של 1:15-1:16.

אם אתה נוסע הרבה ק"מ בשנה- שקול דיזל/היברידי.

פורסם
לא נסעתי בקיה אז אני לא יודע להגיד לך מה דעתי עליה :) אבל מבחינת מראה אני אוהב יותר את היונדאי :)

אני בעלים של I20 שנת 2009 נוסע כמוך 70% בין עירוני, מנוע 1.4 אוטומטית צריכת דלק של 1:15-1:16.

אם אתה נוסע הרבה ק"מ בשנה- שקול דיזל/היברידי.

מחזק את הדעה על היונדאי, גם אני נוהג באחת כזאת ואני מבסוט עליה.

אם היא לא לטעמך - קטגוריית הסופר מיני (שלדעתי גם עונה על הדרישות והצרכים) מוצפת במגוון דגמים ווריאציות.

מה הנסועה השנתית הצפויה בתור רכב משני?

פורסם

פורד פיאסטה, על אף שאינה מאובזרת במיוחד, נותנת הרגשה של מכונית מעט איכותית יותר מהיונדאי וגם נוחה ממנה.

היא נחשבת קצת חלשה בגירסת ה1.4 אוטומטית, אבל מספיק חזקה לרוב הנהגים ברוב הדרכים.

לקיה ריו יש גירסא מאובזרת יפה והיא מרווחת למדי, אך עדיין חולקת המון מכללים עם היונדאי ואולי גם אותה לא תאהב, גם היא לא המצטיינות בתחות הביצועים וצריכת הדלק.

אופציה נוספת שאינני מכיר מספיק, אך על הנייר עשויה להתאים, היא השברולט סוניק, הגיעה בגירסא מאובזרת עם מנוע 1.6.

פורסם

פורד פיאסטה לא מספיק מושכת בעיני.

שוב, חשוב לי אבזור.

אפשר למתוח את התקציב עוד טיפה.

אשמח להצעות נוספות.

• תוכן חדש...