Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נער בן 17 שעוד מעט מסיים את לימודי הנהיגה וחושב לקנות רכב ראשון לעצמי כדי להיות עצמאי מבחינת תחבורה. התקציב שלי הוא בערך 15000 שקל (10000 במקום ועוד 5000 בצד למוסך) והתחלתי לבדוק קצת ב"יד 2" ובעוד לוחות כאלו על רכבים במחירים בסדר הגודל הזה.

מה שאני מחפש ברכב הוא צריכת דלק נמוכה, חלפים זולים יחסית (יותר נכון להגיד לא יקרים, מתפשר על ממוצע וקצת יותר), בטיחות ממוצעת כי בכל זאת אני נהג חדש, בעיקר שלא יבלה הרבה זמן במוסכים ומנוע בין 1,200 ל-1,600 סמ"ק (בתחום הזה אני פחות מתמצא ואולי גם מנוע של 1,000 סמ"ק יספיק). האוטו נועד בעיקר לנסיעות בין-עירוניות קצרות, לא על כבישים מהירים לרוב ובסך הכל לא ליותר מדי נסיעות אלא רק לצאת פה ושם מהבית.

המכונית שהכי קרצה לי מהחיפושים היא פיאט פונטו ספייס, שלפי מה שהבנתי די עונה על כל הקריטריונים חוץ מכל עניין המוסכים שמאוד חשוב לי. האם היא באמת רואה הרבה מוסך? יש לכם המלצות למכוניות אחרות או למקומות אחרים שבהם אני יכול לחפש/להתייעץ? האם יש פרמטרים נוספים שאני צריך לקחת בחשבון או כאלה שלא רלוונטיים באמת? אשמח לייעוץ כי אני חדש בכל הנושא וזקוק להכוונה, תודה מראש.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות, יונדאי גטס תתן לך את זה. הרכב אמין מאוד, קצת פחות חסכוני בדלק מהפונטו. 5000 בצד למוסך זה המון, שים 13K לגטס ועוד 1000-1500 למוסך וסגרת פינה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

האם אתה מתכנן למכור את הרכב כשתתגייס? האם יש לך עוד כסף לביטוח?.

בכל מקרה כמו שאוהד אמר הגטס תספק לך פתרון טוב. בדוק שיש היסטוריית טיפולים מלאה וטסט ארוך עד כמה שניתן.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות. עשיתי חיפוש לגבי הגטס ביומיים האחרונים וגיליתי שיונדאי נתבעה ב2006 כי היא פרסמה נתונים שקריים לגבי צריכת הדלק של הגטס ושבפועל היא צורכת בין 8 ל-10 ק״מ לליטר. זה נתון לא מאוד מרשים ואני מחפש מכונית פחות זללנית.

לגבי האוטו, אני מתכוון למכור אותו לפני שאני מתגייס ככה שזה אוטו לשנה וחצי בערך. לביטוח יש כסף בנפרד, זה לא נכלל בתקציב.

יש לכם מושג אם יש בסיס לתביעה? ויש אולי מכוניות אחרות שעונות לדרישות?

פורסם

תחזור לשאלה הזאת אחרי שהיהי לך רישיון ביד למה?כי בכל מקרה חצי שנה ראשונה את מחוייב בליווי.

אני מאמין שתוך חצי שנה התקציב ישתנה (בתקווה ליותר גבוהה)

• תוכן חדש...