Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[ראלי MK2] העברת הילוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברת הילוכים אצלי ברכב הנ"ל מעט קשה כשאני מושך הילוך ורוצה להעביר להילוך גבוה יותר , המוט לא מתמסר ונכנס מיד להילוך אלא יש מין סרבנות כזאת....

בנסיעה רגילה הוא בסדר חוץ מראשון לשני שקצת חורק מידי פעם .

אם זה משנה יש שם קוויק-שיפט.

ידוע לכם על תופעות כאלו ?

בכל מקרה אני ינסה להחליף שמן גיר בשבוע הבא לראות אם קורה משהו

תודה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

גם לי הייתה בעיה עם זה ברוורס, ההילוך לא רצה להכנס.. קרה כמה פעמים, אבל כמו שאומרים הישראלים "זה הסתדר", עברתי היום במוסך, שכחתי לשאול אותו לגבי זה.

בכל מקרה עכשיו הנסיעה יותר חלקה ואני לא זוכר התנגדויות, אנשים (לא בעלי מקצוע) אמרו לי שאולי חסר שמן גיר.

מה אתה אומר? אם חשבת על זה, תבדוק את השמן ותנסה לנסוע שוב ולראות אם יש התנגדויות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
גם אצלי זה ככה אין לך מה לדאוג זה אחד המחלות של האוטו הזה.

לגבי שמן גיר לא הייתי ממליץ לך להחליף אני בספק אם תרגיש שינוי.

אל תיהיה כזה בטוח.

הרגשתי את הגיר אצלך באוטו והוא מרגיש כמו בכל 106 אחרת. אבל לפי התיאור שלו אצלו הגיר אחרת - הוא חורק (קחחח) במעבר מהילוך ראשון לשני... בשום אוטו החריקה הזאת היא לא "סטנדרטית" ורגילה.

חריקה במעבר מהילוך ראשון לשני מראה בדר"כ על סינכרון שני דפוק...

עדיין לא הבנתי מה זאת אומרת שהוא נכנס עם קצת סרבנות?

Back to the original - NC again.

פורסם

אני יכול להעיד גם אצלי על העברת הילוכים "קשה". לפעמים צריך להפעיל כוח כדי להעביר הילוך בנסיעה אגרסיבית.

רעשים רציניים? רק כשאני מעביר לרוורס (וגם זה פתיר עם ניוטרל+שחרור קלאץ')

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

סרבנות הכוונה היא שהמוט לא מתמסר להעביר הילוך כמו בנסיעה רגועה...

צריך שימוש במעט יותר כוח

אין ממש חריקה ששומעים בין ראשון לשני , אלא זה יותר מורגש ביד כשאתה מעביר את ההילוך.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני חושב שבנסיעה אגרסיבית (זאת אומרת משיכת הילוכים עד לקו אדום) מן הסתם העברת הילוכים תהיה מעט קשה יותר משום שתיבת ההילוכים עומד בפני עומסים גדולים יותר מאשר בנסיעה רגילה.

דוגמא אישית: ברכב שלי (סיויק 95) בעת העברת הילוך בנסיעה אגרסיבית (בעיקר מ1 ל-2) צריך להפעיל כל כך הרבה כוח בשביל שההילוך ייכנס לשני עד כדי כך שהרבה פעמים ההילוך ממש מתעקש להיכנס לשני ואני נאלץ להעלות להילוך שלישי (רק כשאין לי כוח להתחיל להאבק עם המוט...)

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...