Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היתרון בצ'מפיון שיש לך כמה מוסכים מורשים באותה העיר (בבאר שבע למשל יש 3) לעומת זאת בהונדה יש רק אחד בכל עיר.

כשגרתי בב"ש התקשרתי למוסך של הונדה לתאם תור לטיפול קטן ואמרו לי שאני אוכל להגיע רק בעוד שבוע וחצי כי "אין זמן".

התעצבנתי מהתשובה, התקשרתי למוסך באשקלון והחלטתי לטפל שם ומאז אני לקוח שלו (עד שמכרתי את ההונדה השניה).

לפני כניסה לטיפול צריך לעשות השוואת מחירים ולקבל המלצות על מוסכים, זה ממש לא מסובך במיוחד בעידן האינטרנט.

בהונדה אתה יכול לקבל הצעת מחיר אפילו ב SMS עם פירוט של הטיפול וגם בטלפון (ולקבל עוד הנחה, אני תמיד מבקש) בנוגע לצ'מפיון, ב- 2 מוסכים בבאר שבע שאני מכיר וממליץ עליהם תמיד- אפשר לקבל הצעת מחיר בטלפון בד"כ.

אגב, במוסך יונדאי בדרום לא רצו בכלל לתת לי הצעת מחיר כתובה וקיבלתי יחס לא מקצועי ומזלזל- ראה כאן.

אז לכל יבואן יש את המוסך שעושה לו שם רע, וחבל שכך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשלב הזה כבר עלו בראשי תהיות בנוגע למה בעצם עשו ברכב שלי 5 שעות חוץ מנייר חול על הדשבורד ופטיש על הפח...................

ענית לעצמך על השאלה - נייר חול על הדשבורד (עם חול ים אמיתי, לא סתם, פרימיום או לא?), ודפקו פטיש חמש קילו בפח. לא קל, אתה יודע. :loco:

בבקשה תמשיכו לקנות מהם,שיהיה לנו מה לקרוא פה.

:mm_yeah:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב אז עדכון:

הבוקר קיבלתי טלפון מעמיר טורנר (מנכ"ל פליקס) שהתקשר להזמין אותי לשיחה על כוס קפה.

הגעתי לשם אחה"צ.

הוא הזמין לשיחה גם את מנהל המוסך, ובגדול חילק את השיחה לכמה נושאים:

לגבי זה שלא מילאו מים, הוא הסכים לחלוטין עם זה שזו תקלה שלא הייתה צריכה לקרות.

לגבי עדכון התוכנה במערכת המולטימדיה - כנ"ל, וכאן למעשה גם השקיע מעבר וארגן שיבדקו באופן מיוחד אם יש עדכון גרסה.

לגבי השפשופים + העיקום בפח - כאן הוא הצטרף למעשה לקודמים לו שדיברו איתי ואמר שהוא לא רואה איך הם יכלו לגרום לזה, אם כי הוא הוסיף ואמר שאני לא נראה לו כאחד שבא סתם להוציא כסף. ולכן הוא שוב הציע את האופציה של הפחחות שאני אישית החלטתי לוותר עליה. בנוסף, הציע לי שובר בשווי 800 ש"ח לטיפול הבא ("לא יעשה אותך עשיר, ולא אותי עני").

אז בגדול לקחתי את השובר, כי באמת אני לא רואה שיש לי אופציות אחרות בסיפור הזה. אם יש לי בכל זאת מסקנה מכל העניין זה שאם קורית תקלה מהסוג הזה, פשוט לעלות ישירות למעלה לדרג הבכיר מבלי להתעכב בדרגים נמוכים בדרך (כי בתכל'ס הרגיש לי שהם פחות בגישה של לפתור את העניין ויותר להדוף האשמות באופן אוטומטי).

פורסם

"שומר נפשו ירחק (עד שיתנו לו שובר על סך 800 שקל)".

למען הסר ספק, הייתי עושה אותו דבר, מקבל את השובר ועובר לרון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אז ככה,

למקרה שזה לא ברור. הייתי מעדיף לכל אורך הפרשה לא לקבל 800 ש"ח (וגם לא אלף) ופשוט להיות ללא הנזק שתואר.

מה השורה התחתונה שלי לגבי המוסך? שכל אחד יסיק לעצמו מה השורה התחתונה שלו. אני הבאתי את השתלשלות כל הסיפור כולל הפגישה היום עם השובר של 800 ש"ח (ואני חוזר ואומר שהייתי מוותר עליו בחפץ לב תמורת חזרה למצב לפני הנזק).

האם המוסך יצא בסדר? רחוק מכך. גם המנכ"ל הסכים שלכל הפחות הטענות שלי בנוגע לאי מילוי מים ולגבי עדכון מערכת המולטימדיה - מוצדקות.

פורסם
אז ככה,

למקרה שזה לא ברור. הייתי מעדיף לכל אורך הפרשה לא לקבל 800 ש"ח (וגם לא אלף) ופשוט להיות ללא הנזק שתואר.

מה השורה התחתונה שלי לגבי המוסך? שכל אחד יסיק לעצמו מה השורה התחתונה שלו. אני הבאתי את השתלשלות כל הסיפור כולל הפגישה היום עם השובר של 800 ש"ח (ואני חוזר ואומר שהייתי מוותר עליו בחפץ לב תמורת חזרה למצב לפני הנזק).

האם המוסך יצא בסדר? רחוק מכך. גם המנכ"ל הסכים שלכל הפחות הטענות שלי בנוגע לאי מילוי מים ולגבי עדכון מערכת המולטימדיה - מוצדקות.

אני די משוכנע שהם גם נתקלו בשירשור הזה פה ולכן התוצאה היא כזאת , אחרת....

לדעתי המסקנה היא לעשות סיבוב בתוך הרכב ובפנים לפני שיוצאים מהמוסך .או לטפל בעצמך :)

פורסם

אין יותר מדי מה לעשות, וגם הפחחות מיותרת. קח את השובר ותחזור לישון בשקט.

ככה זה עובד בארץ, אף אחד לא מודה עד שעושים קצת רעש ואז מתחילים לדבר איתך - ככה נולדה לה הבירוקטיה הידועה תוצרת כחול לבן.

לגבי מי שהאשים את היבואן - אני מסכים עם כל השרשורים בנושא שלו חוץ מבמקרה הזה. אתה יכול לרכוש רכב מיבואן מצויין ולהדפק באחד המוסכים שלו עם מקרה דומה.

פורסם (נערך)

לפחות פיצו אותך. במוסך אחר יכלו להגיד לך "זבש"ך לך תתבע אותנו בבית משפט"

או במקרה גרוע יותר אם נפלת על מוסכניק "ערס" להעמיד אותך מול :snipersmi.

הבעיה יכלה גם להיפתר מול נציג שירות ארצי אבל כל עוד לא הגעת אליו ופתרת את זה מול המוסך- מה טוב.

אם הבעיה לא היתה נפתרת מול המוסך- אני מאמין שמול נציג שירות ארצי היא כן היתה נפתרת.

עריכה אחרונה על ידי itamarg

• תוכן חדש...