Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקום מקורה לביצוע דיטיילינג בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מחפש מקום מקורה לביצוע דיטיילינג בירושלים, זה יכול להיות כל סוג של מקום, החל מחניון פרטי בבית, עסק או ווטסואבר . אני צריך מקום ליומיים, בתאריכים 19 ו 20 לאוקטובר, עקב פאשלה של מקום אחר, בו היינו אמורים לבצע את העבודה (החניה הפרטית שלי לא מקורה ולכן זו בעיה אצלי). דיטיילר מקצועי מגיע לירושלים לבצע את העבודה על הרכב שלי (הכנות לפסטיקר). כמובן שאשלם על השכרת המקום, אני לא רוצה להתרחק מירושלים מפאת העבודה. מקור חשמל חשוב מאוד אך מקור מים אופציונלי לגמריי.

עריכה אחרונה על ידי CNX
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה תחנת שטיפה מקומית.

יש סככה, מים וחשמל.

מאמין שתמצא מישהו שיגיד כן.

אני בדיוק באותה בעיה , חניה לא מוצלת, לכן צריך לעבוד בשעות לא נוחות

M-TECH E46

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעדיף מקום שקט יותר ממכון שטיפה מקומי. בנוסף לא עדיף שאת הסכום שאני מוכן לשלם יקבל מישהו פרטי? ועל הדרך יוכל להציץ בעבודתו של אחד המקצוענים בארץ. אגב הרכב המדובר לא גדול מימדים, גולף Gti 6.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...