Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3, מנוע 1.6, מודל 2010 מליסינג, 100 אלף קילומטר

בדיקה בוצעה במקום שאני בחרתי (דינמומטר רעננה) ללא נוכחות נציג.

דעתכם? (לי זה נראה טוב מדי..)

4276e02fadd1afda1cfc0f24effa850c.jpg

פורסם (נערך)

ניראה בדיקה יותר מידי נקיה אפילו ללא כסתחים רגילים.

במיוחד לרכב עם 100 אלף מליסינג.

לכן או שיש פה איזו קומבינה או שמצאת מכון שבודק ללא כסתחים וזה מאוווד נדיר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תיראה כשאני מסרתי את הרכב שלי כולמוביל לקחה אותו לבדיקה והטופס היה די נקי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530358-סיכום-שנה-3-ואחרונה-עם-פיאט-פנדה-2011

אולי באמת נפלת על רכב מאוד שמור ומכון שלא מכסתח סתם,הייתי אומר לך לבדוק במכון נוסף רק כדאי להיות בטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מכרת רכב עם 45K והוא יצא נקי. גם אני מכרתי לא מזמן רכב עם 30K וגם הוא יצא בדיוק ככה בבדיקה.

אבל פה הוא קונה רכב עם 100K מליסינג שיכול להיות שלא ננהג ולא טופל כמו הרכבים הפרטיים שלנו. אז כן, יכול להיות במקרה שהרכב הזה מושלם... אבל גם יכול להיות שלא. just sayin :roll:

V5

פורסם

לעניות דעתי מדובר בבדיקה אמינה שלא כוללת כסתח"ים (שממילא אף אחד לא לוקח ברצינות) אך כוללת דברים שיש לוודא טיפול בהם לפני רכישה.

(מסרק הגה ופנסים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כתוב במפורש שיש חוסר שמן במערכת ההידראולית בסעיף סרן קדמי ומערכת היגוי - יש לבדוק מה הסיבה לחוסר בנוזל (יתכן שהחסור נובע מנזילה במערכת שיש לתקנה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...