Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת תיזמון נקרעה במהלך הנסיעה והאוטו כבה - הלכו הובכנות?

micam
שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

היום לאחר ארבעים דקות של נסיעה במהירות 90-100 מנסה להעביר הילוך מרביעי לחמישי ומשהו לא מסתדר שם. מסתכל על הלוח שעונים וכל הנורות האדומות דולקות. מנסה לסובב את ההגה והוא נהיה קשה. בקיצור- האוטו מכובה.

מנסה להתניע- לא מניע וצליל מוזר של חיכוך בא מהמנוע. ישר חשבתי על רצועת טיימניג- הלכתי לבדוק- וממה שאפשר לראות מבלי לפתוח את הפלסטיק נראה שהיא אומנם שלמה אבל מלאה במלא שמן.

בקיצור- - אחרי כמה שעות הגיעו המוכניק של שגריר = אמר שהלך הרצועת טיימניג

כרגע האוטו על הגרר בדרך למוסך.

לא שמתי לב לרעשים או להתנהגות מוזרה לפני של האוטו לפני שהוא כבה (מה שכן הייתי במהירות של 90- 100) והרדיו היה דלוק.

השאלה היא: יש סיכוי שיספיק להחליף א רצועת הטימניג או שבגלל שהאוטו הגיע למצב שהוא כבה מעמו זה אומר שגם הבוכנות הלכו?

מה דעתכם?

תודה.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

היום לאחר ארבעים דקות של נסיעה במהירות 90-100 מנסה להעביר הילוך מרביעי לחמישי ומשהו לא מסתדר שם. מסתכל על הלוח שעונים וכל הנורות האדומות דולקות. מנסה לסובב את ההגה והוא נהיה קשה. בקיצור- האוטו מכובה.

מנסה להתניע- לא מניע וצליל מוזר של חיכוך בא מהמנוע. ישר חשבתי על רצועת טיימניג- הלכתי לבדוק- וממה שאפשר לראות מבלי לפתוח את הפלסטיק נראה שהיא אומנם שלמה אבל מלאה במלא שמן.

בקיצור- - אחרי כמה שעות הגיעו המוכניק של שגריר = אמר שהלך הרצועת טיימניג

כרגע האוטו על הגרר בדרך למוסך.

לא שמתי לב לרעשים או להתנהגות מוזרה לפני של האוטו לפני שהוא כבה (מה שכן הייתי במהירות של 90- 100) והרדיו היה דלוק.

השאלה היא: יש סיכוי שיספיק להחליף א רצועת הטימניג או שבגלל שהאוטו הגיע למצב שהוא כבה מעמו זה אומר שגם הבוכנות הלכו?

מה דעתכם?

תודה.....

יכול להיות שהיא לא נקרעה אבל החליקה כתוצאה ממחזיר שמן דולף בצורה קיצונית.

כמו ששמר אמר, קודם פותחים ואח"כ רואים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהיא לא נקרעה אבל החליקה כתוצאה ממחזיר שמן דולף בצורה קיצונית.

כמו ששמר אמר, קודם פותחים ואח"כ רואים.

איציק

תודה לשניכם

כנראה שזה מה שקרה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק דבר אחד, חבל חבל חבל ושוב : חבל, שניסית להתניע, לרוב שרצועה נקרעת היא לא ישר משביתה את המנוע...בדרך כלל הנסיון להתניע הוא שדופק את הצורה של הכל...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק דבר אחד, חבל חבל חבל ושוב : חבל, שניסית להתניע, לרוב שרצועה נקרעת היא לא ישר משביתה את המנוע...בדרך כלל הנסיון להתניע הוא שדופק את הצורה של הכל...
????

השסתומים כבר סגורים . איזה נזק ייגרם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

????

השסתומים כבר סגורים . איזה נזק ייגרם?

שמר, לא מדובר על קמשפט שבור לרסיסים... סה"כ הרצועה נקרעה, עדיין הקמשפט משאיר כמה שסתומים פתוחים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי לך להיות שם ברגע הפירוק או לפחות אם אתה לא כ"כ מבין אז תיקח איתך חבר או מישהו שכן מבין כי 99.99% מהמוסכים,אם אין לך קומבינות או משפחה או משהו דומה, הם יפתחו ואז יתחילו הסיפורים של הלך והלך והלך, אל תשאיר את הרכב לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי לך להיות שם ברגע הפירוק או לפחות אם אתה לא כ"כ מבין אז תיקח איתך חבר או מישהו שכן מבין כי 99.99% מהמוסכים,אם אין לך קומבינות או משפחה או משהו דומה, הם יפתחו ואז יתחילו הסיפורים של הלך והלך והלך, אל תשאיר את הרכב לבד.

אם הוא לא מבין גם זה לא יעזור , ואם הוא כן מבין אפשר לבקש לראות את החלקים בגמר העבודה.

להיות בפירוק זה בזבוז זמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא ביזבוז זמן, המסכן הולך להוציא על הרכב כמה אלפי שקלים, לפחות שיראה מה מחליפים או לא מחליפים לו שם.

חלקים שהחליפו לו ,תאמין לי יכולים וברוב המקרים גם יספרו לך סיפורי אלף לילה ולילה על מה שקרה ומה שהוחלף, שלוש ימים עבודה ועוד שלל סיפורים.

הכי טוב שה להיות שם בזמן העבודה ולראות בדיוק מה מחליפים, אני אישית אם חס חס חס וחלילה הייתי במקרה דומה, הייתי לוקח מצלמה דיגיטלית ומתעד הכל ובנוסף מעלה את זה לפורום פה לשמוע חוות דעת ובכלל יכול להיות שירשור מאוד מעניין של פרוייקט ראש מנוע,או כל מה שזה לא יהיה.

אבל ,אם הבחור מפוצץ ,אז זה משהו אחר, תשארי תרכב כמה ימים,קבל את החשבון,שלם כמו גדול ו...יצאת צדיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא ביזבוז זמן, המסכן הולך להוציא על הרכב כמה אלפי שקלים, לפחות שיראה מה מחליפים או לא מחליפים לו שם.

חלקים שהחליפו לו ,תאמין לי יכולים וברוב המקרים גם יספרו לך סיפורי אלף לילה ולילה על מה שקרה ומה שהוחלף, שלוש ימים עבודה ועוד שלל סיפורים.

הכי טוב שה להיות שם בזמן העבודה ולראות בדיוק מה מחליפים, אני אישית אם חס חס חס וחלילה הייתי במקרה דומה, הייתי לוקח מצלמה דיגיטלית ומתעד הכל ובנוסף מעלה את זה לפורום פה לשמוע חוות דעת ובכלל יכול להיות שירשור מאוד מעניין של פרוייקט ראש מנוע,או כל מה שזה לא יהיה.

אבל ,אם הבחור מפוצץ ,אז זה משהו אחר, תשארי תרכב כמה ימים,קבל את החשבון,שלם כמו גדול ו...יצאת צדיק.

אתה לא יודע מה קרה ,מה נפגע ,מי המוסך , מי בעל הרכב , ומה יעשו - וכבר קבעת את כל זה? :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יודע מה, אתה צודק, מה אני שובר תראש (תראש = את הראש) בכלל,יכול להיות שהוא ישים את הרכב במוסך ויחליפו לו רק רצועת טיימינג ויתקשרו ויאמרו לו שרק טיימינג הלך, או במקרה יותר טוב יאמרו לו שזה בכלל מחזיר שמן שגרם לכל הבעייה ורק החליפו מחזיר שמן, הכל יכול להיות.

בכל אופן בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...