Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על כמה עשרות ליטר של שמן סויה/קנולה/חמניות/תירס או משהו דומה - מדגיש שאני רוצה שמן למאכל חדש ולא משומש!

מחיר צ"ל פחות מ 4 ש"ח לליטר ורצוי שיבוא במיכלים של 20-25 ליטר ולא בחבית.

מבטיח לעדכן בשביל מה זה, אולי תוכלו לנחש :roll:

ניסוי ראשוני עבר בהצלחה יתרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תרצה קנולה סינטטית או מינרלית? ;)

מחיפוש קצר זה מה שעלה לי: http://www.d.co.il/2362570/25035/

מקווה שיעזור.

עריכה: אם זה עזר, אתה מתחייב לספר לי מה מטרת השמן למרות שעולים לי כמה כיוונים. בהצלחה!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לא ביו דיזל אלא SVO - תדלוק בשמן בישול ישירות למיכל, זה עובד בינתיים כמו ענק (ספציפית ברכב שלי שמתאים מאוד לזה - מנוע מרצדס מיושן משנות השמונים + משאבת Inline פשוטה של בוש)

פורסם

בחולון יש מקום שנקרא ''שימורי איכות'' http://www.shimurey.co.il/

כדאי שתגיע מוקדם בבוקר כי הם סוגרים מוקדם ויש שם עומס לפעמים.

כל בעלי העסקים קונים משם לעסק - ויש שם גם אלכוהול בזול לחתונות,חינות,מסיבות וכו'...

ברכה והצלחה תעדכן אותנו לגביי הפרוייקט המעניין!

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

מה היתרונות מול הביודיזל? לפי ההגיון השמן המשומש אמור להיות זול יותר משמן חדש ,לא? . ההאם השיטה לא מצריכה סינון של השמן?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ביודיזל מצריך יותר מסינון, יש עיבוד נוסף שצריך להעביר אותו. מה גם שצריך למצוא מקור ולא תמיד האספקה סדירה.

עוד יתרון, האגזוז לא יריח כמו פלאפל או דגים מטוגנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בדיוק מה שניטש כתב :wink:

עקרונית ניתן לתדלק מנוע דיזל מיושן כמו במוסו שלי עם 4 סוגי דלקים :

שמן בישול/טיגון טרי, מה שנקרא Straight vegetable oil או SVO

שמן טיגון משומש ומסונן בהתאם שנקרא Waste vegetable oil או WVO

סולר רגיל מדינוזאורים

ביודיזל שמיוצר משמן או שומן כלשהו בין אם משומש או טרי.

לגבי ביודיזל, יש תהליך לא פשוט שדורש מקום וזמן כדי להכין אותו. לנסוע על שמן משומש - לך תשיג את הכמויות, ואני גם לא עד כדי כך הרפתקן (השמן מחומצן וחומצי הרבה יותר משמן טרי).

לנסוע על שמן בישול רגיל במינון של 50-80% זה טריוואלי - פשוט לשפוך שמן טרי למיכל. יש מי שנסעו כך בהצלחה כבר הרבה שנים, השאלה רק אם מצליחים להשיג שמן בישול במחיר יותר זול מסולר.

IMG-20141012-WA0023.jpg

פורסם
בחולון יש מקום שנקרא ''שימורי איכות'' http://www.shimurey.co.il/

כדאי שתגיע מוקדם בבוקר כי הם סוגרים מוקדם ויש שם עומס לפעמים.

כל בעלי העסקים קונים משם לעסק - ויש שם גם אלכוהול בזול לחתונות,חינות,מסיבות וכו'...

ברכה והצלחה תעדכן אותנו לגביי הפרוייקט המעניין!

תודה על ההמלצה! קניתי משם היום 6 מיכלים של 16 קילו כ״א. הכי זול מכל מי שפניתי אליו : 73 ש״ח + מע״מ למיכל שזה 4.9 ש״ח לליטר. מעכשיו אני על 100% שמן סויה.

• תוכן חדש...