Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מאזדה 5 2010 במכון לפני קנייה - סיכום

gomo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

א. לרכב קילומטראז' גבוה מאד, אתה בטוח שאתה רוצה את הרכב הספציפי הזה?

ב. הרכב עבר תאונת חזית והוחלפו מכסה מנוע וכנף ימין, יכול מאד להיות שיש פגיעה בקורה האורכית ומדובר בפגיעת שלדה בעלת משמעות מסחרית.

ג. מי שילם על הבדיקה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פניו נראה כאילו צריך כיוון פרונט והחלפת צמיגים.

אני לא הייתי נרתע כ"כ מהקילומטראז, לכל דבר יש מחיר, תוריד לו על הקילומטראז ועל הפגיעות שתיקנו . אם הוא מוכן לרדת מהמחירון אז הייתי ממשיך איתו בכיף.

ועוד 2000 על כיוון פרונט וצמיגים. לפי דעתי האישית: סביב ה 70 אלף שווה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שילמתי.

הרכב הוא רכב חברה.

דרך אח שלי אני מכיר את כל הנפשות הפועלות..

בשיחה עם קצין הרכב והנהג שנסע על הרכב לא היו תאונות משמעותיות

די סומך על זה שלא עובדים עלי - אחי הוא די בכיר בחברה ומקושר.

הקילומטר'ז אכן גבוהה -אך זה בא לידי ביטוי במחיר-מעבר ל 16% הנחה כרכב חברה - אני מקבל הנחה נוספת שמוצעת לעובדים של עוד כ 15% .

האפשרות השנייה היא לוותר ולקנות באותו מחיר בערך רכב שנת 2008 - ממשהו שאני לא מכיר שגם הוא נראה עבר איזה ליסינג- עם נגיד 40K פחות..

נראה לי פחות שווה..

אודה להתייחסות נוספת לגבי ייתר הממצאים

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Subaru - תודה גם לך על ההתיחסות.

משלם אף פחות ממה שציינת- מה עוד שמדובר על דגם הלאקצ'רי.

מה לגבי המערכת הקירור הלקוייה? במכון אמרו שיש נזילה וזה יכול להגיע אפילו להרס המנוע..

ואני מבין שחוץ ממה שציינת - אף בעייה אחרת לא דורשת ממני ל"רוץ" למוסך ולתקן- אכן כך ?\

שוב תודה וחג שמח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. רכב חברה זה 16% הנחה? בטוח, נראה לי שזה מה שמקובל להפחית מליסינג של נהג יחיד, רכב חברה זאת הפחתה גדולה יותר. חשוב לבדוק ברישיון הרכב.

ב. ההנחה שאתה מקבל זה כי הרכב לא הולך לעמוד במגרש איזה שנה. גם אצלנו כשהחליפו רכבים הציעו הנחת קניה דומה.

3. סעיפים של פרונט וצמיגים הם בד"כ כסת"חים ולצערנו אי אפשר להבין באמת אם יש בעיה או אין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

היי שוב,

אני רגע לפני הקנייה- רק לוודא -

התיחסותכם לגבי הבדיקה היתה בעיקרה לגבי הצמיגים והפרונט.

מה לגבי ההערה על "נזילה בחיבורים ומצננים" ו " מערכת קרור לקוייה" ? האם זה גם כסת"ח או משהו משמעותי?

מה יכולה להיות העלות של תיקון כזה?

הבודק במכון אמר לי שנזילה כזו יכולה בסוף להרוס מנוע לגמרי - האומנם?

ואסכם זאת כך - יום לאחר הקנייה -מה עלי לעשות ?

שוב תודה על העזרה הרבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להגיד לך שמדובר ברכב אמין מאוד מאוד מאוד כל עוד מטופל כראוי.

יש היסטורית טיפולים מסודרת?

נהגת על הרכב? איך ההתרשמות שלך מהמנוע והעברת ההילוכים.

אצלי ב-5 היו רעידות והוחלפו כל התושבות של הגיר והמנוע והכל נרגע.

זה סביר להניח שבק"מ שכזה סביב החיבורים יהיו סימנים של נזילות, גם אצלי זה ככה ועדיין הרכב לא מאבד גרם נוזל.... לא צריך להתרגש מזה.

לגבי התאונות, לא יודע מה משמעותן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...