Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל רשום ברשיון הרכב

ניתן לבדוק במשרד הרישוי וגם אצל רשם המשכנתאות

גם במוסך שבו טופל-רשום בדרך כלל מזמין התיקון

פורסם

קיימות עמדות של משרד התחבורה במלא סניפי סופר פארם יש שם טופס גילוי נאות של הרכב כמובן שאת הטופס צריך להוציא בעל הרכב ככה שתבקש ממנו להוציא וכמובן שתשלם זה עלות של פחות מ100 שח וזה נותן היסטוריה שלמה של הרכב יחסית שווה

מקווה שעזרתי אחי

פורסם

ברשיון הרכב בסעיף ״מקוריות״ רשום השכרה/ החכר (לא אחד מהשניים אלא גם וגם)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

השכרה/החכר- ליסינג

השכרה (לבד)- השכרה

חברה- לא רשום כלום ברשיון. לכן מומלץ אם זה מעבר ליד ראשונה לבדוק בעלים מקוריים במשרד הרישוי

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

להורים שלי יש רכב שהיה ליסינג פרטי לשעבר שנקנה מאלבר ברשיון הרכב לא רשום כלום ככה שמי שלא יודע חושב שזה פרטי אבל אם הוא יבדוק בחברה או יוציא טופס גילוי נאות רק אז הוא יגלה ובגלל אנשים שלא תמיד יהיו כנים איתך עדיף לחפש עוד פרמטר מלבד הרישיון רכב כמובן זאת ההמלצה שלי יש פה אנשים עם טיפה יותר ניסיון ממני אולי יש להם דרך טובה יותר

פורסם

״ליסינג פרטי״ זה לא ליסינג. היום לכל דבר קוראים ״ליסינג״. ליסינג פרטי זה רכב פרטי לכל דבר ועניין שנקנה כביכול בתשלומים ועם איזה עסקת חבילה של טיפולים / ביטוח וכו,.

ליסינג תפעולי זה ליסינג , במובן שאנחנו מתכוונים. מה זה לא כתוב ברשיון? אצלי רשום גם רשום.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

גם אני חושב שהליסינג הוא לא ליסינג באמת אבל עדיין הרכב היה רשום על חברת ליסינג ואני באמת לא יודע למה לא רשום כלום ברשיון אבל בכל אופן גם הליסינג הפרטי מוריד מס אחוזים מהמחירון

• תוכן חדש...