Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות מסוג H11 במקום H8 ? לפנסי ערפל / מכירת נורות PHILIPS EXTREME VISION +100%

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברכבי ישנן נורות H8 לפנסי הערפל, ומסתבר שהזמנתי H11 מסוג Philips Extreme Vision +100% והעניין הוא כזה:

נורות ה H8 שברכב הינן 35W ונורות H11 הן 55W, הכנסתי אחת לבדוק, בהחלט מאירה חזק וטוב יותר מן הסתם גם בגלל ההספק וגם בגלל סוג הנורה, אבל החזרתי את ה H8 חזרה מכיוון שאת השניה קצת קשה להחליף ולכן רציתי בהזדמנות להתייעץ לעתיד במידה ואצטרף להחליף אם בכלל.

האם מבחינת המערכת, החיווט, פיוז, התחממות הכבלים אין בעיה להחליף H8 של 35W ב H11 של 55W ? כמו כן, בית הפנס מיועד לעבוד עם 35W ? למרות שבחלק מדגמי הרכב שלי, פורד מונדאו למשל, יש H11 וזה מה שהזמנתי בהתבסס בבדיקות באתרים בחו"ל הרלוונטיים לארץ ( הכל היה נכון מלבד פנסי ערפל שהזמנתי, רציתי להחליף הכל ב PHILIPS EXTREME VISION + 100% ).

או במידה וכבר אקבל תשובות שהן לא מתאימות, אני מציע למכירה, בפחות ממחיר העלות הרשמי, את הנורות הללו:

Philips Extreme Vision H11 55W אשר עלו לי 68$ מהאתר הבא:

http://www.autolamps-online.com/products/H11-Philips-X%252dtreme-Vision-%252b100%25-more-light--new%21.html?setCurrencyId=2

אוכל למכור ב 55$ בכיף במידה ומישהו מעוניין, לציין שהם חדשות לגמריי ורק נורה אחת הוצאה ונבדקה והוחזרה לאריזה המקורית שעשויה פלסטיק עם מכסה נפתח כפי שרואים באתר ויש אחריות על הנורות למשך שנה.

פורסם

מערכת החשמל ברכבך לא מתאימה למנורות בעלות הספק של 55W וגם הפנסים לא מותאמים למנורות להספק כזה וגם צורת פיזור האור של מנורות H11 שונה.

בקיצור תחליף למנורה מתאימה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זהו, לא הרכבתי אותן אלה הוצאתי רק אחד לבדוק תאימות או האם זה נכנס, מסתבר שכן אבל החזרתי חזרה לקופסא והשארתי את הרגילות שהיו.

ברכב יושבות נורות OSRAM כך שבשביל 3 ימי ערפל בשנה, אני די בטוח שהן יחזיקו מספיק והתאורה שלהן טובה.

פורסם

שאלה לא קשורה אם לא איכפת לך, איך הגוון שלהם לעומת המקוריות?

דרך אגב, באיביי הנורות האלו נמכרות סביבות ה120 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לצערי לא אוכל לבצע השוואה שכן לא החלפתי בסופו של דבר ל H11 והן נשארו בקופסא המקורית שלהן.

לגבי המחיר או נורות, יש המון זיופים, עם זה אין וויכוח ויש מספר דרכים לגלות זיוף, אחד מהם זה המחיר.

קודם כל רק אציין שאני רוכש מהאתרים הבאים: PowerBulbs ומ AutoLamps Online שכן הם ספקים ומוכרים מורשים ורציניים לנורות האלו והמחיר הכי זול שלהן באתרים המקוריים והרשמיים שמוכרים את הציוד הזה הוא בערך 61$ הנמוך ביותר.

יש הבדל לא קטן בין 61$ לבין 120 שקלים.

אולי מי שרכש סטוקים ומוכר בהנחה זה משהו אחר, אבל שוב, כל אחד עם דעתו וזה בסדר גמור. אני לא מחפש לעשות רווח ואני מוכר נורה שרק הגיעה אליי ב 10$ פחות ממה שרכשתי אני ממקור רשמי, מצידי גם 50$ הולך וזה כבר 10$ זול יותר מ POWERBULBS.

כל אחד יעשה את שיקולו.

פורסם
מערכת החשמל ברכבך לא מתאימה למנורות בעלות הספק של 55W וגם הפנסים לא מותאמים למנורות להספק כזה וגם צורת פיזור האור של מנורות H11 שונה.

בקיצור תחליף למנורה מתאימה.

למרות שבדקתי את הנושא שוב, אותם הרכבים, אותו שנתון ושנתונים דומים, בחו"ל מוצעים עם נורות H11 בעלות הספק של 55W כנראה רק בארץ, כדי לחסוך או בכדי להתאים את עצמם למשהו של משהו שאף אחד לא יודע למה, הגיע עם H8. ה H11 נכנסת גם כן כמו שצריך ומערכת החשמל תקינה ותעבוד יופי עם 55W.

פורסם

אז לך על זה. רק אל תתפלא שבעוד מספר חודשים או שנה שנתיים הבידוד של החיווט החשמלי יתחיל להינמס או/גם פיוזים יתחילו להשרף לך ברכב.

האם בדקת שצורת פיזור האור של מנורת מסוג H8 דומה למנורה מסוג H11 באותו פנס דומים ?

פורסם

הקטע הוא, שבכל השנתונים, ברכבים בחו"ל, וגם בכל אתר שאני בודק וגם בספרות המקצועית של השנתונים האלו בין אם זאת ארצות הברית, אוסטרליה או אירופה, לכולם יש H11 של 55W, אני בטוח מעבר לכל ספק שבמיוחד עבור ישראל לא הקטינו את החתך או שינו משהו במערכת החשמל, הרכב מגיע כבסיס סטנדרטי מבלגיה לכל הארצות ולכן, אני יוצא מנקודת הנחה שפשוט בארץ, החליטו משום מה להתקין H8 או לבקש עם H8 בהתאם לאיזשהו תקן שלא מובן, למרות שבאירופה זה H11.

לגבי הנורה, כן, כפי שרשמתי, הוצאתי אחת בלבד, היא נכנסת יופי ויושבת נכון במקום ה H8, פיזור האור זהה לחלוטין רק שבגלל שזאת EXTREME VISION אז האור בהיר יותר והאלומה חזקה יותר וכו' מן הסתם וגם בעקבות כך שהנורה היא 55W במקום 35W.

הקטע הוא שמתחת לפנס השני, צריך להוריד את מיכל המים, פילטר האוויר וכו' וכו' וכו', עבודה של לפחות שעתיים שלוש בשביל להחליף ולכן זה ירד מהפרק כרגע אבל... לא יודע אם אמכור אותן שלום על ישראל, אם לא? מקסימום כשהערפל בעוד 5 שנים יישרפו בגלל 3 ימי שימוש ( אני לא מאלו שמדליק ) אז אחליף.

ההתייעצות שלי היא בגלל שבכל הדגמים זה H11 כמעט בלעדית, הפלטפורמה זהה ואוניברסלית, זה למה אני תוהה ושואל.

פורסם

בדקת שלאחר החלפת שתי המנורות מ-H8 ל-H11 והתנעה מחדש של הרכב מנורת אזהרה על מנורה שרופה לא דולקת ? או שאין לך ברכב מערכת כזו ?

פורסם

זהו, שכפי שציינתי, לא החלפתי את הנורות, אלה רק אחת לבדוק התאמה, האם נכנסת והאם מאירה וכו', בגלל שהשניה נמצאת במיקום מאוד לא נגיש, לכן החזרתי את האחת לקופסא באותו הרגע וזה הכל.

לא בדקתי אבל מה שכן, נכנסתי לרכב, להפעיל את פנסי הערפל, הנעתי אותו וכו', לא הייתה שום שגיאה ואני מאמין שלא תהיה, רוב הרכבים בחו"ל, אותה פלטפורמה עם H11 ובארץ זה עם H8 בספק גדול שנעשה שינוי במערכת החשמל.

פורסם

ברוב הרכבים כאשר מתקינים מנורה בעלת הספק חשמלי שונה עלולה להופיעה תקלה. הדבר מאוד תלוי במערכת הניטור של מנורות שרופות הקיימת ברכבך.

• תוכן חדש...