Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים.

לאחר כיוון פרונת האחרון שעשיתי לפורד פוקוס התגלה שיש לי קרע בגומי של בוקסת משלש קדמי.

מוסכניק נתן הצעה לכל המשולש הלא מקורי 300 ש"ח כולל עבודה.לפי הסבר שלו חובה להחליף גם את הצד השני.

חלק המקורי יעלה באזור ה900 ש"ח....

שאלה:

האם זה הגיוני להחליף את כל המשולש רק בגלל הקרע בגומי בלבד?

האם יתכן שצריך להחליף גם את המשולש השני גם כאשר הוא תקין?

לאיזה מוסך אתם ממליצים באזור הצפון?מנהריה עד חיפה?

תודה מראש.

מדובר על פורד פוקוס 2007 סדאן

עריכה אחרונה על ידי Anton Belov

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

אם המשולש השני תקין , אז לא מחליפים .

השאלה לגבי המשולש מה נקרע בו?

אם הגומיה של הבולז'וינט נקרעה אפשר להחליפה אבל אם התותבים קרועים

צריך להחליף את המשולש .

אם אתה מתכוון להשאר עם האוטו עוד הרבה שנים עדיף שתתקין משולש מקורי ובטח שלא משולש מתוצרת גרועה .

אל תשכח לבצע כיוון פרונט לאחר החלפת המשולש .

לפי מחיר המשולש שהמוסך נתן לך לא מדובר בחלק איכותי .

פורסם
היי חברים.

לאחר כיוון פרונת האחרון שעשיתי לפורד פוקוס התגלה שיש לי קרע בגומי של בוקסת משלש קדמי.

מוסכניק נתן הצעה לכל המשולש הלא מקורי 300 ש"ח כולל עבודה.לפי הסבר שלו חובה להחליף גם את הצד השני.

חלק המקורי יעלה באזור ה900 ש"ח....

שאלה:

האם זה הגיוני להחליף את כל המשולש רק בגלל הקרע בגומי בלבד?

האם יתכן שצריך להחליף גם את המשולש השני גם כאשר הוא תקין?

לאיזה מוסך אתם ממליצים באזור הצפון?מנהריה עד חיפה?

תודה מראש.

מדובר על פורד פוקוס 2007 סדאן

יש אפשרות להחליף תפוח ע"י קדיחה של הניטים שתופסים כיום את התפוח ולשים תפוח חדש עם ברגים. ככה אתה שומר על המשולש המקורי אם הוא עדיין תקין. זה קצת יותר עבודה למוסכניק.

פורסם

תודה.שורה תחתונה עדיף להחליף את כל המשולש?אני בעד בטיחות ורכב יהיה אצלי לפחות שנתיים.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

אני לא יודע איך המשולשים שלך בפורד, אני מדבר מניסיון עם המשולש התחתון אצלי ב-C5:

קשה מאוד לשלוף את הבוקסה, ועקב המחיר הנמוך של משולש חליפי החלפתי את המשולש במלואו (לא הזמנתי חלק מקורי).

גם אני הזמנתי זוג משולשים, אבל עקב כך שהמשולש השני לא נראה קרוע, ולאחר התייעצות עם מכון הפרונט (התפוח היה קרוע, החלפתי אותו על הדרך ובצעתי כיוון גלגלים) החלטתי להחליף רק את המשולש הסורר והחזרתי אחר כבוד את המשולש השני (שמאל) לחנות לטובת זיכוי מלא.

• תוכן חדש...