Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם האדם שואבת השראה מה 500 והאדם טורבו שואבת השראה מה 500 אבארט, נשאלת מיד השאלה, מתי צפויים להגיע דגמי הטריביוטו קורבט והטריביוטו קמארו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכב יפה, לדעתי האבארת' יותר ספורטיבית טהורה. 8.5 שניות של האדם ל100 לעומת 7.9 לאבארת' גם צריך לקחת בחשבון..

פורסם

תהיה נוחה כמו הקורסה OPC. יענו ג'ימני C5 לידה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הג׳וניור היתה למעשה אב טיפוס של הקורסה שהוצגה אף היא בשנת 83׳.

אב הטיפוס נראה לאנשי אופל, שהיתה אז אחד היצרנים השמרניים ביותר, נועז מידי והרעיון נגנז, וחבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

נראה רכב מסקרן מאוד.

130 אלף ואני קונה.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכל שאלה של תמחור. אבל אנחנו יודעים איך זה, יפציצו מחיר ואז פתאום אחרי שנה יתעוררו ויורידו עוד 10 אחוז, נחייה ונראה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
רכב יפה, לדעתי האבארת' יותר ספורטיבית טהורה. 8.5 שניות של האדם ל100 לעומת 7.9 לאבארת' גם צריך לקחת בחשבון..

צריך לקחת בחשבון ש0-100 הוא לא הנתון המעניין בהוט האצ', בטוח לא הבדל של 0.6 שניות "על הנייר"

אני אישית מצפה שתגיע לארץ,האדם הנוכחית מסוגלת לספק פאן לא קטן שמושכים אותה לקצה, אז תוסיפו כמעט פי 2 כוח והתערבות של חטיבת OPC ואני חושב שהולך להיות מעניין 8)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

רק קצת הגזימו עם החתך - 35 על ג'אנט 18 זה לא לסובלים מבעיות גב...

אופל חולה כבר כמה שנים במחלת צמיגות היתר, בייחוד בדגמי הספורט.

אני משוכנע שזה בא מלמטה, עולם שיפורי הרכב הגרמני מאוהב עוד משנות השמונים בלדחוף כמה שיותר צמיג לתוך הכנף, לוא דוקא בקוטר אלא לעיתים סתם ברוחב מופרך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית נחמד מאד.

סתם שאלה שלא כ"כ קשורה: ב500 אבארת' יש הגה חשמלי כמו בגרסה הרגילה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...